DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MEGADETH - The Sick, The Dying... And The Dead!


Kritika a kde? - Subeer

Po prvním, ani po druhém přečtení recenze mně rozhodně nepřišlo, že v ní pan Mustaine dostává nějakou krutou (českou Pepsi) sodu. Naopak z recenze vychází jako ten sveřepý bojovník proti a s …. viz. obal aktuálního alba. Pokud se mohu podělit s troškou zklamání, tak je škoda, že CD (zatím) v EU vyšlo jenom v jewel verzi a jewel verzi s misprintem na obalu u bonusů. Na to, že se to „ladilo“ takovou dobu hmm. Jinak s bodovým hodnocením Pepsi se ztotožňuji.

8. 09. 2022 11:48

U mě... - Kolík

...Megadeth skončili Youthanasií. Pak už je to jen slabší až mizérie. Více či méně opakovaný vývar ze skladeb a nápadů zlaté éry plus pár nedůvěryhodných experimentů. Mustaineova sestava už nikdy nebyla tak silná jako s Friedmanem, Menzou a samozřejmě Ellefsonem.

8. 09. 2022 10:40

to Meres - Greg

paradoxne, ja milujem St. Anger :)

7. 09. 2022 23:48

to Meres - Greg

aké máš dioptrie ? ale nie, každý máme svoje uši a ak Reload je, podľa Teba, dobrý, Tvoje uši by som nechcel

7. 09. 2022 23:46

- orre

Meres: Pokud to tak slyšíš, další debata nemá smysl. Každý holt tu vatu slyšíme jinak a jinde.

7. 09. 2022 22:06

- Pepsi Stone

Nahrávka se po pěti dnech od vydání hodnotit da, když ji máš ještě týden před oficiálním datem vydání a necháš ji přes víkend uležet.

7. 09. 2022 20:39

- Meres

Aj najslabšia Metla čo je u mňa Reload, je omnoho lepšia jak všetky mnou 4 menované CD Megadeth dokopy...

7. 09. 2022 20:37

Souhlas - Domy

Musím souhlasit s názorem, že Megadeth nikdy nevydali skutečně slabou nahrávku. Znám celou diskografii a stojím za názorem, že za jejich neslabší díla by jiná kapela "vraždila" :) To třeba Metla to je jiná káva, tam by se slabší kousky fakt našly :)

7. 09. 2022 20:04

- Meres

Orre> Megadeth vydali minimálne štyri slabé nahravky: Cryptic Writings, United Abominations, Th1rt3n (to je úplne dno diskografie) a Super Collider. Všetky štyri obsahujú maximálne 3-4 solídne skladby a zvyšok vata. Tak to vidím ja :-)

7. 09. 2022 19:48

- orre

Dá se vůbec hodnotit nahrávka po 5 dnech? To musí být člověk hudební génius a vševěd! Podat v 60ti a rokovině krku takový výkon, klobouk dolů! To by mě nenapadlo kritizovat ani omylem! Megadeth nikdy nevydali slabou nahrávku! Nikdy! Na to je Mustaine dost velký profesionál, třeba že je huba plechová! Machine Head můžou jen tiše závidět. Takové srágory jako Catharsis a Supercharger může vydat jen totální narcis ala Flynn. Asi tak. Novinka MH je ale každopádně výborná. Mimochodem Ellefson nebyl jen o skandálu. Bylo toho více a došlo by k tomu tak jako tak. Dlouhodobá záležitost se tím jen urychlila a celkem nedůstojně vyřešila.

7. 09. 2022 19:23

6/10 - Demonick

Vcera som si pustil po sebe znevažovany World Needs a Hero, predposlednu Dystopia, aktualnu novinku a ... netušim, čo mam na The Sick vlastne pochvalit, singlovky + titulka su velmi dobre, este mozno Life in Hell, ale ten zvyšok, ehm ehm... Mustaine neznel este nikdy tak unavene a bez energie (v Sacrifice znie ako keby predčital knihu s uspavankami, hnus velebnosti!), sól je hrozne moc, ale iba minimum má hlavu a pätu, napady su neraz naviazané na seba hrozne podivnym spôsobom (po ultraepickom intre v Dogs človek čaka niečo brutálne a potom pride NIČ...) a DiGiorgio sa tiež nijak extra nevytiahol... Najhoršie je, že na to vôbec ani nemam chuť a vždy radšej prepnem na užasnú novinku Machine Head... Vážne sme na TOTO cakali 7 rokov :-(

7. 09. 2022 18:52

- ov42

Tak ve dvaceti letech je už holka snad dospělá, a pokud naletí kecům nějakýho pětapadesátiletýho ještěra, tak je pouze hloupá. A hloupost není pod ochranou zákona jako nedospělost.

7. 09. 2022 15:01

- Pepsi Stone

Já myslím, že dobře víš, čeho se ta moje poznámka týkala, ale to je jedno... Nevím v čem vidíš plivání na Mustainea, já si to po sobě přečetl znovu a nic takového jsem tam nenašel. Já se Ellefsona nezastávám, vlastně je mi celá ta kauza ukradená a spadající do dcnešního hyperkorektního světa. O tom hudba není a proto tam o ní je jen zmínka, která se týká podivného odchodu zakládajícího člena, jehož party se dokonce musely přetočit. Co se ještě týče Ellefsona jako člověka, tak když jsem s ním loni dělal rozhovor, působil na mě sympatickým dojmem a rozhodně neparazitoval na jménu Megadeth, protože chtěl aby se všechno točilo výhradně kolem jeho projektu Lucid.

7. 09. 2022 14:55

To pepsi - Kropis

Toto je můj první příspěvek na této stránce, tak nevím, co je tím myšleno. Ta recka je prostě strašná z pohledu skalního fanouška Megadeth, z pohledu člověka, který je členem oficiálního fanklubu Megadeth přes 14 let, který svého času vedl stránku Megadeth.cz apod. Já nerozporuju hodnocení, kdyby zde bylo 2/10 a bylo to popsáno, tak ani nepípnu, ale vytáčí mě naprosto zkreslené soudy a plivání na Mustaina, když do toho nikdo pořádně nevidí. Mustainovi není 20, je to 60 chlápek s rodinou a s dcerou ve věku podobném té holky v aféře s Ellefsonem, to video fakt nebylo jen o chatu atd. Když jsem se s Ellefsonem měl naposledy možnost setkat ve Zlíně, tak jsem z toho měl dost podivnou pachuť stejně jako ze všech jeho posledních aktivit a paběrkování na jméně Megadeth. Ale je to jedno, Pepsi v tom má jasno, já jen říkám, že ze všech recenzi, co čtu je tahle prostě nejhorší a s hudebním hodnocením toho moc spoplečného nemá.

7. 09. 2022 13:58

- ov42

Zrovna Dave se tolik angažoval jako fanoušek a podporovatel Donalda Trumpa, tak mi to překvapilo opravdu hodně. Kdyby to byl nějakej multikulti 78 pohlaví lesbicko-feministickej liberál, tak asi ne, ale u Mustaina to byl pro mě šok o to větší

7. 09. 2022 13:55

- johny

Ako my sa mozeme hadat, ci to vyhodenie bolo spravne, alebo nie, ale Amici proste funguju inak. Vidime to na tych aferkach, kde stacil len pohlad a uz to bolo sexualne napadnutie. Je to divne...ale proste ja by som to neriesil, ale oni asi su proste ini..

7. 09. 2022 11:41

- Pepsi Stone

Ov42: Pokud ta fanynka, jak tvrdí Ellefson, pod zákone nebyla, tak je hodně podivné sa pokrytecké jednání, zejména s přihlédnutím, jak se řada kapel, Megadeth nevyjímaje, chovala v minulosti. Možná to ale byla jen zástěrka za pravý důvod vyhazovu, kterým zase podle jiných zdrojů mohly být prachy........ První příspěvek této diskuze komentovat vůbec nebudu, protože od jistých lidí a jistých kruhů jsem si už na podobné výjevy zvykl.

7. 09. 2022 11:02

- ov42

Kdyby ta fanynka byla nezletilá, tak by se to dalo ještě pochopit, ale podle všeho už pod zákonem nějakej pátek nebyla. Možná to bylo trochu kurevnické, poněkud nemorální vůči rodině, ale vyhození z kapely kvůli tomuhle? To bych musel asi zazdít všechny kamarády. Po tom, co Mustaine Davidovi provedl nějak nemám na nový Megadeth vůbec chuť. Taky nechápu kapely, který honem honem nahrají album s nějakým záskokem, aby pak nastálo angažovali o měsíc pozdějíi nikoho jiného a budou teď album propagovat v jiné sestavě, než v té, která ho natočila. To mi dost vadí.

7. 09. 2022 10:28

Recka - Kropis

Tohle je asi nejhorší Řecka, kterou jsem zatím četl. Plna zkratek a nepřesnosti první odstavec vyloženě plivajici na Mustainea bez hlubšího pohledu. S hodnocením by se dalo i souhlasit ale jinak bída. A ta poslední věta, proboha…

7. 09. 2022 9:20

Recka - Kropis

Tohle je asi nejhorší Řecka, kterou jsem zatím četl. Plna zkratek a nepřesnosti první odstavec vyloženě plivajici na Mustainea bez hlubšího pohledu. S hodnocením by se dalo i souhlasit ale jinak bída. A ta poslední věta, proboha…

7. 09. 2022 9:20

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08447 sekund.