RHAPSODY OF FIRE - Challenge the Wind
V poslednom čase sa v recenziách podľa mňa...

SLASH - Orgy Of The Damned
Do Slashovy novinky „Orgy of the Damned“ se mi...

BLOOD OPERA - Songs in the Key of Death
Tak u sa veľmi nezadarilo. Mohla z toho byť aspoň...

DOMAIN - Before The Storm
Tohle album miluju. Díky moc Sava za recenzi.

RIOT V - Mean Streets
První tři skladby bych neviděl tak černě jako...

CREAM - Wheels Of Fire
Za tenhle seriál jsem vděčný. Cream jsem...

RIOT V - Mean Streets
Po třech vynikajících předchozích řadovkách,...

DOMAIN - Before The Storm
Taky jsem měl tohle album jako jedno z prvních...

MORAVIAN BASTARDS - Old Tavern Tales
Zdravíme webzin a především Hiraxe! Chceme moc...

FREEDOM CALL - Silver Romance
Freedom Call znám již nějakou dobu díky jejich...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Sebastian BACH - Child Within The Man


- Crust

Nějak mi ta deska sedla a v porovnání s Gangs All Here (což není vůbec špatné album) z toho Bach vychází vůči Skid Row 1:0 pro něj. A skoro bych řekl, že je to i zvukově jeho nejlepší album. Vůbec je to pro mě docela překvapení, protože jsem nedávno viděl na youtube nějaký jeho loňsky živý vystoupení a to byla strašlivá tragédie. Nahodile vynechával slova a někdy i celý fráze, protože to těžce neudýchával a vypadal na pokraji omdlení. To co nevynechal, tak buď odzpíval s takovou hroznou dikcí á la "je mi to u prdele" a nebo to odkřičel, jak kdyby byl na na koncertě AC/DC. Spolu s jeho pupkatým vzhledem a typickým klácením se po pódiu (čímž vypadal směšně už ve 25, natož teď) mě to zanechalo v pochybách, jestli bych vůbec dnes ještě chtěl, aby se vrátil do Skid Row a já to sledoval naživo.

16. 05. 2024 20:40

- rumcajs

Tak novinka se dost povedla. První půlka alba je asi silnější než druhá, ale celé to drží dobře pohromadě a fakt se to příjemně poslouchá. Některé songy přetékají energií, radostí z hudby a skvělými riffy a připomínají to nejlepší z hair metalu 80. let. Nejsem si úplně jistý, jak dokáže Bach přenést tohle všechno na koncertní pódium, ale to je asi jedno, na jeho koncert se stejně nedostanu, zato desku si pořídit můžu. Zatím bez hodnocení, ale ta recenzentova osmapůlka se jeví jako minimálně adekvátní hodnocení.

14. 05. 2024 19:21

7,5/10 - rublik05

Po dlouhých deseti letech vydává šestapadesátiletý kanadský zpěvák Sebastian Bach své nové sólové album „Child Within the Man“. Na předchozí sólové desce „Give ´Em Hell“ se podílela celá řada známých muzikantů, na nejnovějším počinu se kytary opět uchopil Devin Bronson, rytmickou sekci pak obstarali „nováčci“ Todd Kerns a Jeremy Colson. Mezi spoluautory jednotlivých písní lze objevit hned několik zvučných jmen, jmenovitě například Milese Kennedyho, Orianthi či Johna 5. Album odpálí druhý zveřejněný singl, řízná vypalovačka „Everybody Bleeds“, jež má výborný začátek a chytlavý melodický refrén. Na „Freedom“ se mi líbí její „oldschoolový“ feeling, naopak třetí položce „(Hold On) To the Dream“ jsem nepřišel na chuť vůbec. „What Do I Got to Lose?“ již známe z loňska jako úplně první předzvěst nového alba, skladba je chytlavá, dobře se poslouchá. Zřejmě nejtvrdší položku představuje přísná „Hard Darkness“, poté následuje několik ne úplně výrazných položek, výjimku tvoří „Future of Youth“ a závěrečná balada „To Live Again“, jejímž spoluautorem je již zmíněný zpěvák Miles Kennedy. Oproti předchozímu albu má „Child Within the Man“ jen málo položek, jež zaujmou hned na první dobrou, k většině skladeb si člověk musí najít cestu více poslechy, nic to však nemění na faktu, že Sebastian Bach natočil kvalitní hard rockovou desku, jež vám svou energií zaručeně rozproudí krev v žilách. Jak říká sám autor: je to poctivá porce Bach´n´Rollu, po které zaručeně omládnete.

14. 05. 2024 7:24

- Jimmy

Basti je jeden z nejlepších rockových zpěváků! To jeho lítání z výšek až do hloubek v přechod do chrapláku mě baví už od dob co jsem ho slyšel poprvé na prvotině Skid Row. Nové album ještě nemám naposlouchané celé, dostal jsem se k němu včera, ale ty co vydal zatím před tím jako singly resp. videa jsou pecky! Hned první otvírák Everybody bleeds nás kopne pěkně do držky a doporučuji shlédnout i klip, jak Basti perfektně v 55 stále zvládá s tou jeho řepou headbanger. Druhý klip nebo singl What Do I Got to Lose i s Everybody Bleeds a Hold on to the Dreams jsou opravdu jako by byli pokračováním Slave To The Grind! V klipech se dokonce objeví i kamarád že Skids úderník Rob Affuso,který s Bastim nikdy nepřetrhal vztahy a zůstali ve spojení a jako host bubnuje v některých songech. Tak jako výborný Steve Stevens a myslím že i jako na předešlých albech na basu kámoš Duff McKagan z Guns N Roses. Úplně nejlepší pro obě strany by bylo, kdyby se dali znovu dohromady.!To už si říkám od doby co Basti odešel ze Skid Row.Oni se totiž jako autoři všichni dobře doplňovali. I když zrovna na Slave to the Grind Basti toho moc nesložil, tam spíš operoval tandem Sabo, Bolan. Ale jeho zpěv byl a je tak jedinečný, že si Skid Row každý vybaví jen éru s ním. Jj, Bastiho mám rád a to nejen proto, že je obrovský fanoušek Kiss jako já :)

14. 05. 2024 7:05

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08313 sekund.