DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku IRON MAIDEN - A Matter Of Life And Death


Skvělé album - David Svoboda

Temné album plné naděje. Tak bych ho popsal. Vynikající věc,jejiž fantastickou formu pánové potvrdili na fantastickém ostravském koncertě. Bomba album

13. 03. 2020 10:10

- GNT

Patřím k těm, které tohle album lehce zklamalo. Utahané (rychlejší je snad jen úvodní skladba), šedivé jak obálka CD, předlouhé skladby, v nichž není zas tolik melodií, kolik by taková stopáž chtěla. Dříve měli Ironi také dlouhé skladby, ale narvali tam další melodické pasáže mimo sloku, bridge, refrén, tady se často jede ve stylu, sloka, sloka, sloka, sloka, pak někde nevýrazný refrén. Jednoznačně preferuji Dance of Death, to je opravdu různorodé album s různými náladami, tady je nálada jen jedna, víceméně pochmurná). Stále je to nadprůměrné dílko, ale v rámci tvorby I. M. hodnotím jako jedno z nejhorších.

13. 11. 2009 6:48

- Tassadar

Naprosto nesouhlasím s čárliem. AMOLAD je pro mě jedno ze tří nejlepších alb maidenů vůbec, spolu se sedmým synem a X faktorem. Nabízí neopakovatelně temnou atmosféru.. Úvodní Different world je sice poněkud slabšího charakteru /taková stupidní halekačka.. asi nejhorší skladba na albu/, ale následující These colours don't run dojem rapidně vylepšuje a všechno vyvrcholí v opusu Brighter than a thousand suns. Té skladbě snad není co vytknout, namakaná záležitost řadící se mezi nejlepší výtvory kapely. Další Pilgrim se svou melodickou linkou řadí spíše ke klasickým zářezům kapely, ale když ona ta melodie je tak geniální...! Longest day je něco neskutečného. Fantasticky vygradovaná skladba, jediné, co jí škodí, je ten přiblblý refrén.. Out of the Shadows je pohodička na poslech, připomíná mi Wasting love z fear of the dark. Singlový benjamin.. nakonec trošičku zklamal.. sice zapadne, ale v kontextu tak nadupaného alba je prostě slabý. Určitě společně s otvírákem nejslabší záležitost. Ale k následující mega-mrdě For the Greater Good of God zkrátka nemám slov. Naprostý masakr, totální vrchol alba a nejlepší song, jaký maideni složili od dob Clansmana. Ta by se mohla stát základem koncertního setu maiden na věčné časy.. Lord of Light je celkem nenápadná skladba, ale pokud se vám podaří do ní proniknout, určitě ji, stejně jako já, zařadíte k tomu nejlepšímu, co album nabízí. A závěrečný opus "The Legacy" s vybrnkávaným úvodem a tvrdě depresivní atmosférou to všechno jen podtrhuje. Sedmý syn.. X faktor.. AMOLAD. Neumím se rozhodnout, které z nich je nejlepší, všechny 3 si zaslouží vrcholné hodnocení 10/10.

12. 11. 2009 22:01

- Anonim

no vida, jedna deska a čtyři odlišný komentáře. Já naprosto souhlasim s Čárliem. Dance of Death byla o hodně povedenější placka.

13. 08. 2009 9:57

!! - Earl

Není se co divit, že už prostě jejich písničky nejsou žádný megavypalovačky typu Aces High. Maideni už také mají svůj věk a přizpůsobují tomu i svou hudbu, která se s každým novým albem zdokonaluje a je složitější a proto i těžší na poslech, což z ní dělá hudbu ne pro všechny.... Tím určitě nechci říct, že Maideni někdy byli zkousnutelní pro všechny posluchače :) , ale teď se ještě více vzdalují od pomyslného středu směrem výše a doufám, že v tom budou pokračovat.

3. 02. 2008 0:41

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08189 sekund.