ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CITRON - Vypusťte psy!


- Bubák

Sice ten zvuk je hroznej, ale vypadá to docela dobře. :-) Souhlasím s ToPim, sice mám Citrony moc rád, ale když člověk slyší ty písničky dokola několik let prakticky v neměném setlistu, začíná to trochu nudit. Teď to změnil příchod zaskakujícího Fanyho a dal koncertům novou šťávu. Proto si myslím, že by bylo dobrý zařadit víc písniček z Vypusťe psy nebo i z desky Sex Bomby, i tam se jich pár povedených našlo. Apropo, někde sem se dočetl že z MORu se celý set nahrával na kameru, tak nezbývá než doufat, že se záznam povedl a že se brzy dostane i mezi fanouška. :-) Rozhodně to byl jeden z nejpodařenějších setů, co jsem za posledních 7 let od Citronu viděl. :-)

28. 07. 2012 8:46

- ToPi

Rockline: Moc pěkná ukázka. Jinak, řídit se podle toho, co publikum chce, je první krok na cestě do záhuby nebo do penze, ve které už nic kloudného nevznikne. Ale dourám, že to není případ Citronu, který poslední dobou vídám na pódiích ve vrcholné formě a s přehledem strká do kapsy kapely, ve kterých hrají personálně provázaní lidé.

28. 07. 2012 4:24

- Bubák

Tak o tom se kluci nezmínili, jen že o to lidi nemaj zájem, ale jedna vlaštovka jaro nedělá, navíc sou tam daleko lepší songy, ikdyž tenhle je very gut :-) zítra mrknu, díky. :-)

28. 07. 2012 0:39

- Rockline

Bubák: Z desky "Vypusťte psy" hrál teď CITRON celé jaro titulní píseň, ale bohužel na to lidi moc neragovali, přestože byla zahraná a zazpívaná brilantně. Jarda Bartoň trochu změnil aranže a byl to takový kompromis mezi Fanyho a Křížkovou verzí. Kousek můžete shlédnout tady: http://www.youtube.com/watch?v=xvnKRcccJ7o

27. 07. 2012 19:30

- Mike

Moc nechápu, proč má tolik lidí problém se zpěvem na této desce, naopak si myslím, že je na velmi vysoké úrovni. Celkově je to parádní deska, líbí se mi možná i víc než verze s Křížkem, i když je to i skrz zvuk. Akorát si teda neodpustím rýpnutí k hlavnímu článku, protože desku nenazpíval Tibor Šándor, ale Fany Michalík, jak už tu zaznělo.

27. 07. 2012 15:41

- Venca

Přesně tak....

27. 07. 2012 9:49

- Pepsi Stone

Mě se navzdory příšernýmu zvuku verze s Křížkem líbí mnohem víc. Uragán, Nezvaná, Vypusťte psy, to jsou věci, který v oficiální verzi nevyšly ani náhodou tak dobře. Všechno ale kazí ten zvuk.

27. 07. 2012 8:12

- Bubák

Tak pro ti tomu nic nenamítám, ani nemůžu. Byla by bomba, kdyby to nahráli znovu v součaný formě. :-) Verzi z Křížkem jsem slyšel, ale kromě zvukově hodně, ale hodně mizerný kvality mě až tak nějak neuchvátila. Jasně, třeba Uragán je v jeho podání lepší, o tom žádná, ale jsou zase písničky, které ne. Nebo za to může praktický jiná kapela, která to nahrála odlišně, těžko říci. Mě docela mrzí, na to, jaký skladby tam jsou, že zapadly.

26. 07. 2012 16:26

- Pepsi Stone

Co se týče hudebních nápadů, je skutečně tahle deska to nejlepší, co kdy Citron udělal. Provedení, jak vyznělo na LP ale hodně pokulhává.

26. 07. 2012 14:25

- Bubák

Tak a po letech se můžeme k týhle diskuzi vrátit. :-) Momentálně s Citronem pódia sjíždí zase Fany Michalík a koncert od koncertu se lepší a lepší. Vystoupení v Jaroměři i na Mastru bylo famózní. Já osobně mám desku Vypusťe psy asi nejraději a na dotaz, proč z ní nehrají nějaký písničky, když se to teď nabízí více jak jindy, mi bylo řečeno, že by o to lidi nestáli. Taková blbost! Ale Jirka Šperl mi pak říkal, že na podzim z toho začnou něco hrát, tak snad se máme na co těšit. :-) No a snad se někdy doškáme i cd verze. :-)

26. 07. 2012 14:07

upresnenie - EvilHeart

s kreysonom som porovnaval krizkovu verziu avsak klobuk dolu pred oficialnou verziou....

18. 07. 2009 13:23

lada vs. citron - EvilHeart

ono pozorny posluchac tam najde podobnosti s kreysonom viac ja som minimalne feeling a gitarove melodie a cast bicich sedi z tacku 10 z povodnej verzie...volne stiahnutelnej na oficialnych strankach na "zakonem vladnou" od kreysonu ... cerveny smich to iste ... a teraz sa mozete bit do prs a tvrdit ze to nieje pravda ked kazdy debil ako ja to pocuje... mno a to je dokaz ze ani kreyson nebola bezproblemova skupina ale vysledne aranzma je asi najprofesionalnejsie ake som kedy pocul... no vokaly...ale inak vypustte psy ma najlepsiu produkciu aku mozno ani andel na uteku nemal...aj napriek rolfovi...skvely zvuk, zbory, orchestre...mno spevak fakt nemusel byt tak preafektovany a legenda by sa zrodila... skoda no...

18. 07. 2009 13:18

Postřeh - Otavys

Album vypusťte psy s T.Šándorem bylo zvukově stejné,jako s Křížkem,kdysi byl triangel speciál s \\\"koncertem\\\" Citronu(playback),moc dobře si to pamatuju,takže s F.Michalíkem se to nahrálo znovu a jinak,tak jak to známe.Když se vysílal v rádiu \\\"větrník\\\",tak tam Pařízek vzkázal fandům,kteří chtějí vědět,proč odešel Křížek,ať si poslechnou skladbu \\\"Uteč dokud se dá\\\"

6. 06. 2008 13:44

- Rockline

Zvu Vás všechny na nový web CITRONu www.citron-group.cz P.S. časem tam dáme ke stažení také demo s Láďou, takže zájemci vydržte

29. 01. 2008 17:59

Demo s křížkem - Hudin85

Ahoj, nemohl by mě někdo poslat tu Demo nahrávku s Křížkem na email.Díky

28. 01. 2008 16:49

L.Křížek - Clarin

Ahoj, jestli někdo vlastníte verzi tohoto alba s L.Křížkem, pošlete mi ji, prosím na mail. Díky.

13. 01. 2008 19:47

fany - bohdan rydl

desku VYPUSTE PSY naspival FANY (FRANTA MICHALIK) a Ĺľadny Ĺ ANDOR

21. 11. 2007 18:31

- Venca

Ono tvrzení o Kolářovi a Arakainu je také diskutabilní...

27. 10. 2007 16:49

- Rockline

Jenže právě Tibor musel kapelu po půl roce opustit, protože nezvládl nazpívat desku Vypusťte psy! Tak nevím, co myslíš tím, že ji nakopl? Nemyslel jsi spíš Fanyho Michalíka? To byl a je skutečně excelentní zpěvák.

27. 10. 2007 14:35

Jsem tehdy ty koncerty viděl - zdenek

Neb jsem byl ve svých 15-ti a namočen v kapele, jenž dělala předkapulu Argemě (tehdy Heavy metalová bomba Velká Morava), ta dělala předkapelu Citrónu a my dělali zábavu po konci koncertního setu. Ať jsem tehdy hlasoval všema 10-ti pro Křížka, tak hlásím, že Tibor teprve kapelu nakopl na úrověň, jak nakopl Petr Kolář Arakain. Prostě ještě o další kus dál. Byl to opravdu nejlepší zpěvák. Nemáte někdo nahranou tuto verzi desky ? Rád bych ji (pošlete na mail, měl by to vydržet). A pokud i Demo s Láďou, tak taky. Mám jen Uragán na singlu.

27. 10. 2007 7:18

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08783 sekund.