ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RIMORTIS, SECOND END, EPITAF - 31.5.2008, Úmyslovice


Second End - Goroam

Jak to tak čtu, musím si někdy zajít na Second End :-)

9. 06. 2008 11:31

- Jitka

Jak to tak čtu, musím si někdy na Epitaf zajít...

4. 06. 2008 13:05

pro Pavla - Marlos

Jasně že jsem si jako správný fanda DVD koupil a viděl. DVD je dost povedené a za výbornou cenu, takže doporučuji všem. Tou maličkou kýčovatostí a braním se vážně, jsem měl jen malé výhrady k textům a pózovitosti při koncertech. Nic víc nic míň. Jinak jak už jsem psal patří Rimortis mezi mé nejoblíbenější kapelky. Chtěl jsem jen reagovat na podle mě né úplně vyvážený report, protože mě se Epitaf libil moc. Navíc Sevapip to níže vysvětlil, takže je vše v pohodě.

4. 06. 2008 9:27

- Savapip

pro jistotu ještě doplním k větě: "Dost týhle kapele fandím :-)", samozřejmě mám na mysli Epitaf!

4. 06. 2008 6:13

- Savapip

to Marlos: je-li ta hláška o zaujatosti mířená na mě, tak říkám, že určitě jsem :-). Dost týhle kapele fandím :-), obzlášť po poslední desce. Ovšem, pravda, po některých zkušenostech hlavně doma v obýváku. No a že jsme byli každý někde jinde? V druhé polovině koncertu Epitafu zcela určitě :-))). V tomhle případě mě mrzí, že jsem jejich vystoupení neviděl celé, protože můj v článku zmíněný kamarád si je pochvaloval. A není-li to z článku dostatečně jasné, tak říkám, že pokud Epitaf nesklouznou k tancovačkovým kouskům (Radku, promiň, já vím, že ty tohle přirovnání nemáš rád, ale když mě onehdy ta lambáda vyrazila pojistky... :-) ) tak se na ně taky rád podívám. Ale obecně (to k tomu braní se vážně) mi víc sedí kapely, které se berou (dle tvých slov) "vážně". Mě osobně víc dali Second End (Epitaf jsem viděl jenom polovic), právě proto, že jak ty zmiňuješ, můžu víc pozornosti věnovat muzice než chytání vizuálních podnětů. Ale chápu, že každý tohle můžeme vnímat jinak, takže tvůj nesouhlas je úplně v pořádku ;-).

4. 06. 2008 5:54

pro Marlose - Pavel

Viděl si už to nové DVD Rimortisu? Asi ne, jinak by si nemohl říct, že se berou moc vážně, koukni na ten profil nebo klip ze studia, jsou to těžký pohodáři, co si ze sebe umí udělat srandu.

3. 06. 2008 22:36

Tak nevím, nevím... - Marlos

Čoveče nejsi ty nějaký zaujatý ? Né snad, že bys celkem slušně nepopsal dění při setu Rimortis, nebo Second End. U Epitafu mě však přijde, že každý z nás byl asi jinde. Osobně jsem přišel na křest DVD Rimortis. Této kapelce se snad nedá po hudební stránce nic vytknout. U textů je to už maličko horší. Ač Rimortis patří mezi mé nejoblíbenější kapely, vždy mám trošku pocit, že se berou příliš vážně a maličko to zavání kýčovatostí. Opravdu jen malinko, ale bohatě to vynahradí výborná muzika. Teď k tomu Epitafu. Slyšel jsem je jednou asi před 3-4 roky. Teď v Úmyslovicích podruhé a musím říct, že jsem byl nadšenej, jakej ušli kus cesty od té doby. Chvilku mi trvalo než jsem začal pořádně pařit, ale jen do doby než jsem pochytal všechny vizuelní podněty. Musím napsat, že patřím k těm co mají rádi tyhle pyro, konfeto, morbidní divadelní legrácky ve spojení s opravdu šlapající muzikou. Líbilo se mi, že se nedrží jen jedné lajny a především, že jak po hudební tak i vizuální stránce si umí dělat srandu sami ze sebe. Musím říct, že se mi akce velmi líbila a složení hostů bylo výborné. Epitaf jsem navíc zařadil okamžitě mezi kapelky které musím určitě ještě slyšet a u jejich pojetí i vidět. Takže promiň, ale s tvojim reportem příliš nesouhlasím. Jestli ty se nebereš příliš vážně. Martin

3. 06. 2008 21:16

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08333 sekund.