Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek

VIZOVICE, malé městečko uprostřed zelených valašských kopců, čeká příští léto velká sláva! Mezinárodní rock-metalový festival MASTERS OF ROCK slaví své významné jubileum – 20. let a do areálu likérky R. Jelínek se v půlce července sjedou fanoušci z celého světa.

Všech 44 kapel, které se představí na hlavní Ronnie James Dio Stage bylo již potvrzeno a můžeme s jistotou říci, že se jedná o dosud absolutně nejsilnější sestavu hvězd v dosavadní historii festivalu.

Oslava 20. výročí MASTERS OF ROCK začíná! Za cenu 3.100 Kč si je můžete objednávat do konce letošního roku, nebo do vyprodání této první emise vstupenek! V prodeji je také letošní novinka – VIP vstupenky na sezení na nově postavených tribunách PLATINUM, GOLD a SILVER s pohodlnými sedačkami a řadou dalších benefitů.

A na jaké kapely se můžete v létě těšit?
JUDAS PRIEST – existuje opravdu velmi málo heavy-metalových kapel, kterým by se podařilo dosáhnout takových úspěchů a takového celosvětového věhlasu, jako jsou legendární JUDAS PRIEST! V roce 2022 byla tato britská metalová ikona uvedena do světové rock & rollové síně slávy a v témže roce podnikla celosvětové turné ke svému neuvěřitelnému, 50. výročí, jehož součástí bylo i jejich památné vystoupení právě na festivalu MASTERS OF ROCK ve Vizovicích! Letos se k nám tato legenda vrací, tentokrát se zbrusu novým albem „Invincible Shields“, které spatří světlo světa 8. března 2024! První ochutnávky z něj už jsou venku! S JUDAS PRIEST nás čeká další nezapomenutelná show, která se zapíše výrazným písmem do historie tohoto festivalu!

BRUCE DICKINSON - známý po celém světě jako jeden z největších a nejvýraznějších heavymetalových vokalistů všech dob, vydává na začátku roku 2024 zbrusu nové sólové album s názvem „The Mandrake Project“ a právě to přijíždí představit do Vizovic! Bude to jeho premiérová show na Masters of Rock a bude to senzační a velkolepá, jeho neutuchající energií nabitá show, na kterou budete dlouho vzomínat! „The Mandrake Project“ je již sedmým Dickinsonovým sólovým počinem a sám Bruce o něm říká: „Toto album pro mě bylo velmi osobní cestou a jsem na něj nesmírně hrdý“.

AVANTASIA – pogratulovat k 20. letům festivalu Masters of Rock přijede i Tobias Sammet se svou věhlasnou metalovou operou AVANTASIA! Tato dechberoucí metalová opera vyjede v příštím roce pouze na pár pečlivě vybraných festivalů. 20. výročí Masters of Rock je jedním z těch jistých. Je to už víc jak 20 let, co si Tobias Sammet rozhodl splnit si svůj sen a dát dohromady dosud nevídaný sólo projekt, ke kterému přizval své hudební vzory a idoly. Od té doby jsme měli tu čest zhlédnout několik jeho dechberoucích hudebních příběhů v jeho podání a v podání mnoha legendárních hostujících umělců. AVANTASIA jednou z hlavních kapel rockového světa a přiváží vždy senzační a nevšední podívanou!

ACCEPT – německá vlajková loď klasického heavy-metalu zakotví ve Vizovicích, aby spolu s vámi také oslavila velké narozeniny tohoto festivalu! ACCEPT nedávno vydali fantastickou limigtku „Decade of Defiance“, jako symbol a prohlášení skutečné odolnosti, neústupné síly hudebního nasazení, vize a svědectví o jednom z nejúspěšnějších návratů v historii heavy metalu! ACCEPT navíc finišují s nahráváním dalšího nového, již 17. alba v produkci slavného Andyho Sneapa, takže čekejte salvu nejen slavných Accept hitů!

20. výročí festivalu MASTERS OF ROCK přijede oslavit celá řada dalších velkých rock-metalových hvězd, tady je jejich kompletní výčet:
JUDAS PRIEST, BRUCE DICKINSON, AVANTASIA, ACCEPT, ELECTRIC CALLBOY, THE RASMUS, ALESTORM, CAVALERA – The Morbid Devastation, DORO – The Best Of 40 Years, STRATOVARIUS, SODOM, KK´s PRIEST, RAGE a Lingua Mortis Orchestra – 40 Years, MOONSPELL, SOILWORK, DYNAZTY, CYHRA, SIRENIA, DELAIN, TURMION KÄTILÖT, UNLEASH THE ARCHERS, SERIOUS BLACK – 10th Anniversary, DIE HAPPY – 30th Anniversary, ANNISOKAY, MELECHESH, DALRIADA, AMALGAMA, ELEINE, MONUMENTS, SLOPE, TRI STATE CORNER, ANY GIVEN DAY, FIXATION, WYTCH HAZEL, ADAM´s PARADE, SKYEYE, EXIT, OSYRON, COLD SNAP, METALINDA – 40th Anniversary, SYMFOBIA, FLERET, GATE CRASHER, DENOI Letní festivalová sezóna je rozjetá naplno! VIZOVICE a jubilejní, 20. ročník festivalu MASTERS OF ROCK 2024 vám otvírá svou náruč. Přijměte pozvání a oslavte 20 let metalu společně s námi!




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.01397 sekund.