Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


THE.SWITCH, SEVERALS - tour, 24.2.-3.5.2024

Ikoničtí crossoveroví THE.SWITCH vyrážejí po několika letech na klubové turné. Ke své nové, kladnými recenzemi oceňované desce “Skrytá místa” vyrážejí na několik zastávek po České republice a chybět nebude ani křest, který proběhne 4.4.2024 v pražském klubu Bike Jesus.

Na tyto koncerty si přizvali mladé a dravé SEVERALS, kombinující prvky moderního metalu a elektroniky, kteří před nedávnem vydali svůj nový singl "Dejavu" a v zápětí také jeho remix pod hlavičkou producenta Inhuman. Na zastávce v Českých Budějovicích se místo SEVERALS k the.switch připojí electro-rockoví THE TRUTH IS OUT THERE. Za skoro třicetiletou existenci stihli THE.SWITCH potěšit své fanoušky jedenácti alby a několika singly. Mimo těch se také představili v dokumentu the.faith, který mapuje proces vzniku desky z roku 2016.

THE.SWITCH patří mezi nejzkušenější kapely ve svém žánru díky stovkám odehraných koncertů, festivalových vystoupení, nebo předskakování zahraničním hvězdám KORN, ANTHRAX, SKINDRED, KARNIVOOL, DISTURBED a mnoho dalších. Dnes jsou již považováni za legendu české klubové scény. Neustálým posouváním svých hranic však stále patří mezi velmi aktivní a progresívní kapely a jsou častou inspirací mnoha začínajícím mladým muzikantům.

SEVERALS mají za svoji osmiletou existenci na kontě vystoupení na předních festivalech, jako Rock for People, Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest a dalších, stejně jako vystoupení v zahraničí, jmenovitě v Polsku, Rumunsku, na Ukrajině, ve Švýcarsku a v Německu, ať už jako headliner, nebo spolu s dalšími kapelami, například Bad Omens, Aviana, Atena, Solence a další. Jejich dosud poslední řadová deska z roku 2022 “Algorithm” získala řadu pozitivních hodnocení a s novým singlem Dejavu posouvají hranici své tvořivosti ještě dál.




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.01367 sekund.