Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


LYCANTHROPHY - 5.10.2024, ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

5.10.2024 proběhne již jednadvacátý díl koncertní série "Krátký, rychlý a hlasitý", na němž se primárně bude slavit dvacet pět let existence domácích LYCANTHROPHY. Kapely, která za svoji existenci vydala velkou řadu split desek s kapelami a na labelech z celého světa, projela křížem krážem Evropu i USA a vydala zatím dvě dlouhohrající desky. Navíc prošla řadou radikálních personálních změn, kteréji nezastavily a pokračuje stále dál. Aktuálně je venku deska "On the verge of apocalypse", která se dočkala vinylové podoby, vyjdou další CD verze a nově se připravuje split 7" EP s legendární grind core kapelou ROT z Brazílie.

Kromě oslavenců na koncertě vystoupí další osmička kapel, které patřík tomu nejlepšímu, na co lze na extrémní scéně hardcore punku, grind core a death metalu narazit. Po dlouhé době přijedou CHIENS z Francie, kteří jsou označováni za jednu z nejlepších kapel vůbec, která hraje drtivou kombinaci grind core a fastcore. Jejich posledníalbum "x1.8.7. Myselfx" bylo několikrát vyhlášeno jako album roku v oblasti grind core. Jejich živý koncert je uragán energie, živelnosti, hudebního násilí a nekonečných bubenických blastů. Exkluzivní koncert v ČR. Z Prahy dorazí SNĚŤ, naše death metalová jednička, která s těžkotonážním death metalem prorazila i na zahraniční scéně. LILIXELBE z Plzně je mladá a nadějná trojka, která suverénně řeže krkolomný a skvěle zahraný power violence podle zásadní West Coast školy alá Spazz a spol. BRÜNNER TODESMARSCH z Brna je rychlý a jedovatý hardcore, nakopnutý punkovou energií a fastcorovou rychlostí. DECULTIVATE (Praha/Plzeň) je prvoligový válec servírující brutální a apokalyptický hard core s crust pasážemi. TRIGGER (Německo) přiveze těžkotonážní sludge namíchaný s hrubozrnným grind corem staré školy. XARKOV7 (Plzeň) je nová kapela lidí z Decultivate, Hyacinth ad., která má venku fantasticky znějící demo. Našlapaný, hitový hardcore s holčičím vokálem. PRŮMYSLOVÁ SMRT (Jihlava/Brno) je zasloužilá kapela na scéně, její dnešní podoba je kolize extrémního hardcore kříženého s thrash metalem, poháněná punkovou energií.
Na koncertě bude Psychocontrol a jiná distra včetně merche vystoupivších kapel. Bohužel se jedná o poslední akci pořádanou v klubu Hanuman (ex-Batyskaf) ve Žďáře nad Sázavou, který příští rok půjde nemilosrdně k zemi a místo něj vyroste určitě pěkný bytový komplex. Koncert začíná úderem šesté hodiny.




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.05866 sekund.