Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


DEAD BY APRIL, OUR MIRAGE, ALL FACES DOWN - 3. 10. 2024 – PRAHA, MeetFactory

Ve čtvrtek 3. října pražskou MeetFactory rozpálí švédští metalcoristé Dead By April, kteří se do Česka vrací po sedmi letech. A aby toho nebylo málo, tahle partička dorazí rovnou s novým albem „The Affliction“ z letošního ledna.

Většina z vás si krom nových skladeb (několika DBA dali i speciální akustickou či orchestrální verzi) ale užije nestárnoucí hity jako „Losing You“ z debutového a zároveň eponymního alba z roku 2009, ale těšit se dle kluků máte také na super zvuk a zajímavé vizuální efekty, které hudbu Aprils krom jejich silných textů a melodických kytarových riffů doprovodí.

Švédská čtveřice na to v Praze nebude sama. Jako support jí publikum rozehřeje německá post-hardcore / metalcore formace Our Mirage, která je nejmladší kapelou tohoto core-trojlístku. I přes to už se za českými fanoučky stihli zastavit, a to společně s Imminence v roce 2018.

Jako další předskokani se představí vídenští post-hardcoristé All Faces Down. I ti už si u nás několikrát zahráli, poprvé v roce 2010, později jako doprovod Normandie v roce 2015 anebo na vánočním koncertu domácích John Wolfhooker v roce 2018.

Akci pořádá Brainwave Production ve spolupráci s coreMusic.cz.

zde




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.03501 sekund.