20.09.2018
KISS
Další z legend ohlásila rozlučkové turné. Příští ..více

20.09.2018
U.D.O.
Basista Fitty Wienhold oznámil, že opouští kapelu ..více

20.09.2018
EXCITER
Kanadská heavy/thrashová legenda se smrskla už jen na ..více

20.09.2018
GORGOROTH
Bývalý frontman těchto norských blackmetalových ..více

20.09.2018
MASTER
Americká deathmetalová legenda, mající už delší dobu ..více

19.09.2018
Dion BAYMAN
Australský hudebník vydá 21. září studiovku "Better ..více






WALDA GANG - Je tu léto
Přesně tak, Vláďa byl fenomenální zpěvák, ..

WALDA GANG - Je tu léto
Zemřel Vláďa Šafránek. :( Obrovská ztráta p ..

METAL ALLEGIANCE - Volume II - Power Drunk Majesty
Jasně překonávají trochu nedotaženou první d ..

Ozzy OSBOURNE - Down To Earth
Po dvoch dokonalých albumoch musel prísť pád d ..

Ozzy OSBOURNE - Down To Earth
mě poslední dobré Madmanovo album. Ta tvrdost m ..

Ozzy OSBOURNE - Ozzmosis
Je to subjektivne hodnotenie. Beriem, o tom su rec ..

ALICE IN CHAINS - Rainier Fog
Grohla zmiňuji proto, že čím více uhýbal z g ..

Ozzy OSBOURNE - Down To Earth
V době vydání jsem album neměl moc rád, ale d ..

SATAN - Cruel Magic
Ale jo, chápu co chceš říct tím vývojem, ale ..

SATAN - Cruel Magic
Je spousta kapel, která se někam vyvinula a pak ..




Za poslední měsíc:
DORO - Forever Warriors, Forever United
1333x

ALICE IN CHAINS - Rainier Fog
1005x

CATASTROFY - Besnota
944x

Ozzy OSBOURNE - No More Tears
914x

DORO - Force Majeure
897x

Ozzy OSBOURNE - No Rest For The Wicked
832x



29.09.2018
PANYCHIDA, MALLEPHYR, KAAR, BLOODY CREEK...
Spáňov u Domažlic, začátek od:19:00, vstupné: 200 Kč

30.09.2018
DIRT RIVER RADIO (Australia), SILENT SESSION..
Praha, Klub Vagon, začátek od:21:00, vstupné: 299,-

04.10.2018
BLACK MAJESTY (AUS), SQUEALER (DE), DEAD DANIELS (CZ)..
Cemetery Pub - Krakow, Pl, začátek od:20:00, vstupné: 10 Zl



článků celkem: 6532
recenzí: 5312
reportů: 531
rozhovorů: 359













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


RATT - Infestation

Tahle deska byla buď a nebo. Buď bude dobrá nebo bude špatná. V případě druhé alternativy by to znamenalo konec kariéry téhle Krysí party. A zaplaťpánbůh, žádný pohřeb se nekoná. Právě naopak. „Infestation“ je totiž oslavou hudby, oslavou radosti ze života. Dá se říct, že tahle kolekce, se kterou se Ratt vytáhli po dlouhých jedenácti letech, má v sobě to nejlepší z jejich dlouhé kariéry.

Ratt nikdy nebyli žádní přehnaní inovátoři. Nikdy nevymysleli nový styl. Ale v tom, co dělali, byli dobří. Tedy pokud si odmyslíme dvě předchozí desky („Collage“ z roku 1997 a o dva roky mladší eponymní album), které se dají považovat jako hloupý pokus o jakousi alternativu, byli Ratt vždy zruční řemeslníci, kteří měli talent na zapamatovatelné melodie. A hlavně, byli rozpoznatelní, což se řadě glamrockových kapel té doby rozhodně říct nedá. Ratt vždy dominoval nakřáplý hlas Stephena Pearcyho a kytarová ekvilibristika Warrena DeMartiniho, kterého si dovolím řadit mezi takové střelce jako je Zakk Wylde, Slash nebo dokonce Joe Satriani. A tihle dva tahouni si k sobě uměli vždy vybrat pořádné parťáky. Místo zemřelého Robbina Crosbyho dnes kytaru obsluhuje ostřílený Carlos Cavazo (ex-Quiet Riot) a o rytmiku se pochopitelně stará letitý bubeník Bobby Blotzer, kterého s baskytarou doplňuje Robbie Crane.

A jak tedy „Infestation“ zní v porovnání s jejich nejslavnějšími deskami? Srovnatelně a možná i líp. Ratt ze sebe skutečně vydolovali to nejlepší, co jsou schopni v současné době nabídnout a možná dokonce i to nejlepší, co kdy byli schopni nabídnout. Při poslechu takových skladeb jako úvodní „Eat Me Up Alive“, bombastického singlu „Best Of Me“ nebo houpavé „As Good As It Gets“ vám na mysli vytanou jejich někdejší hity - „Round And Round“, „You´re In Love“ nebo „Lovin´ You´s A Dirty Job“. Už jen proto, že Ratt posbírali všechno, co je dělalo jimi samými, narvali do pořádně roztopeného kotle a naservírovali. A je to chutné, dává to sílu. Čili, pokud jste měli rádi jejich desky od „Out Of The Cellar“ (1984) až po „Detonator“ (1990), s „Infestation“ nemůžete sáhnout vedle.

Ne, „Infestation“ není nic pro takové fajnšmekry, kteří se rozplývají nad kytarovými onaniemi Yngwieho Malmsteena, nad dokonalou souhrou kláves a baskytary u Dream Theater nebo nad bombastickými symfonickými plochy Nightwish. Noví Ratt jsou určeni pro všechny, kdo mají rádi zábavu a život berou s nadhledem. Prostě zatím jeden z nejlepších comebacků letošního roku.

Pepsi Stone             


www.therattpack.com

Seznam skladeb:
1. Eat Me Up Alive
2. Best Of Me
3. A Little Too Much
4. Look Out Below
5. Last Call
6. Lost Weekend
7. As Good As It Gets
8. Garden Of Eden
9. Take A Big Bite
10. Take Me Home
11. Don´t Let Go

Sestava:
Stephen Pearcy – zpěv
Warren DeMartini – kytara
Carlos Cavazo – kytara
Robbie Crane – baskytara
Bobby Blotzer – bicí

Rok vydání: 2010
Čas: 42:08
Label: Roadrunner
Země: USA

Diskografie:
1983 - Ratt (EP)
1984 - Out Of The Cellar
1985 - Invasion Of Your Privacy
1986 - Dancing Undercover
1988 - Reach For The Sky
1990 – Detonator
1997 – Collage
1999 – Ratt
2010 – Infestation


Vydáno: 21.05.2010
Přečteno: 2534x




počet příspěvků: 4

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Já si myslel, že...6. 07. 2018 11:56 Pepsi Stone
Tahle kapela bude...6. 07. 2018 11:28 orre
Tak...spravne! Novy...22. 05. 2010 12:32 rosi
NAAAAADHERA!!!! TAK...21. 05. 2010 10:41 Marc - Janesession


 
Metalforever.info © 2006 - 2018     RSS - články

stránka byla načtena za 0.20579 sekund.