16.01.2019
THE CRANBERRIES
Hlas Dolores O`Riordan ožije ještě na jedné desce. 26. ..více

16.01.2019
DRAG ME OUT
Na scénu se vrací bývalý zpěvák metalcorových Asking ..více

16.01.2019
SIX FEET UNDER
Basista těchto deathmetalových klasiků Jeff Hughell ..více

16.01.2019
TYGERS OF PAN TANG
Klasici Nové vlny britského heavy metalu se spojili se ..více

16.01.2019
DEVILDRIVER
Po loňském albu countryových předělávek "Outlaws Til ..více

16.01.2019
DIEKLUTE
Industriální projekt, v jehož čele stojí frontman ..více






JON SCHAFFER´S PURGATORY - Purgatory
Tiez sa mi to paci, iste nic svetoborne, ale dobre ..

ALDARIA - Land Of Light
Od vydání utekl nějaký čas. Musím za sebe ko ..

TREAT - Tunguska
skvelý album! chytlavy na prve pocutie, nechapem, ..

Redaktorská bilance roku 2018 - Peťulín
Velmi pěkně popsané a výstižné zhodnocení. ..

PINK CREAM 69 - One Size Fits All
Děkuju za ohlasy, ale vydržte, chlapci, dojde na ..

PINK CREAM 69 - One Size Fits All
Tak mě by zajímalo totéž co Domyho. One Size F ..

JON SCHAFFER´S PURGATORY - Purgatory
Dle mého je to dost dobrá věc.Dobrý nápad zas ..

COCOTTE MINUTE - !Rituál, kmen a srdce a kmen!
Podle všeho ne. ..

PINK CREAM 69 - One Size Fits All
Priznam sa, len nedavno som objavil tuto kapelku . ..

PINK CREAM 69 - One Size Fits All
jsem zvědat,který album bude mít 10/10. U mě b ..




Za poslední měsíc:
Redaktorská bilance roku 2018 - Pagan
1477x

Redaktorská bilance roku 2018 - Pepsi Stone
1212x

Redaktorská bilance roku 2018 - Veronika
952x

METAL CHURCH - Damned If You Do
887x

Redaktorská bilance roku 2018 - Supermartonátor
867x

ZÁVIŠ - Jak šla léta u starýho kokota...
823x



18.01.2019
* 33 LET ANTIKRISTA * - DEBUSTROL, ALTERNATIVE CORE, HAZARDOOM, HAKMAK, GOING D..
HAVLÍČKŮv BROD - Klub Oko, začátek od:19:00, vstupné: 200,-Kč

19.01.2019
www..
, začátek od:, vstupné:

19.01.2019
MIDDLEDARK, STOCKHOLM SYNDROME, MINDRAPE ..
klub Fatal Praha, začátek od:20:00, vstupné:



článků celkem: 6753
recenzí: 5497
reportů: 542
rozhovorů: 364













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


RATT - Infestation

Tahle deska byla buď a nebo. Buď bude dobrá nebo bude špatná. V případě druhé alternativy by to znamenalo konec kariéry téhle Krysí party. A zaplaťpánbůh, žádný pohřeb se nekoná. Právě naopak. „Infestation“ je totiž oslavou hudby, oslavou radosti ze života. Dá se říct, že tahle kolekce, se kterou se Ratt vytáhli po dlouhých jedenácti letech, má v sobě to nejlepší z jejich dlouhé kariéry.

Ratt nikdy nebyli žádní přehnaní inovátoři. Nikdy nevymysleli nový styl. Ale v tom, co dělali, byli dobří. Tedy pokud si odmyslíme dvě předchozí desky („Collage“ z roku 1997 a o dva roky mladší eponymní album), které se dají považovat jako hloupý pokus o jakousi alternativu, byli Ratt vždy zruční řemeslníci, kteří měli talent na zapamatovatelné melodie. A hlavně, byli rozpoznatelní, což se řadě glamrockových kapel té doby rozhodně říct nedá. Ratt vždy dominoval nakřáplý hlas Stephena Pearcyho a kytarová ekvilibristika Warrena DeMartiniho, kterého si dovolím řadit mezi takové střelce jako je Zakk Wylde, Slash nebo dokonce Joe Satriani. A tihle dva tahouni si k sobě uměli vždy vybrat pořádné parťáky. Místo zemřelého Robbina Crosbyho dnes kytaru obsluhuje ostřílený Carlos Cavazo (ex-Quiet Riot) a o rytmiku se pochopitelně stará letitý bubeník Bobby Blotzer, kterého s baskytarou doplňuje Robbie Crane.

A jak tedy „Infestation“ zní v porovnání s jejich nejslavnějšími deskami? Srovnatelně a možná i líp. Ratt ze sebe skutečně vydolovali to nejlepší, co jsou schopni v současné době nabídnout a možná dokonce i to nejlepší, co kdy byli schopni nabídnout. Při poslechu takových skladeb jako úvodní „Eat Me Up Alive“, bombastického singlu „Best Of Me“ nebo houpavé „As Good As It Gets“ vám na mysli vytanou jejich někdejší hity - „Round And Round“, „You´re In Love“ nebo „Lovin´ You´s A Dirty Job“. Už jen proto, že Ratt posbírali všechno, co je dělalo jimi samými, narvali do pořádně roztopeného kotle a naservírovali. A je to chutné, dává to sílu. Čili, pokud jste měli rádi jejich desky od „Out Of The Cellar“ (1984) až po „Detonator“ (1990), s „Infestation“ nemůžete sáhnout vedle.

Ne, „Infestation“ není nic pro takové fajnšmekry, kteří se rozplývají nad kytarovými onaniemi Yngwieho Malmsteena, nad dokonalou souhrou kláves a baskytary u Dream Theater nebo nad bombastickými symfonickými plochy Nightwish. Noví Ratt jsou určeni pro všechny, kdo mají rádi zábavu a život berou s nadhledem. Prostě zatím jeden z nejlepších comebacků letošního roku.

Pepsi Stone             


www.therattpack.com

Seznam skladeb:
1. Eat Me Up Alive
2. Best Of Me
3. A Little Too Much
4. Look Out Below
5. Last Call
6. Lost Weekend
7. As Good As It Gets
8. Garden Of Eden
9. Take A Big Bite
10. Take Me Home
11. Don´t Let Go

Sestava:
Stephen Pearcy – zpěv
Warren DeMartini – kytara
Carlos Cavazo – kytara
Robbie Crane – baskytara
Bobby Blotzer – bicí

Rok vydání: 2010
Čas: 42:08
Label: Roadrunner
Země: USA

Diskografie:
1983 - Ratt (EP)
1984 - Out Of The Cellar
1985 - Invasion Of Your Privacy
1986 - Dancing Undercover
1988 - Reach For The Sky
1990 – Detonator
1997 – Collage
1999 – Ratt
2010 – Infestation


Vydáno: 21.05.2010
Přečteno: 2765x




počet příspěvků: 4

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Já si myslel, že...6. 07. 2018 11:56 Pepsi Stone
Tahle kapela bude...6. 07. 2018 11:28 orre
Tak...spravne! Novy...22. 05. 2010 12:32 rosi
NAAAAADHERA!!!! TAK...21. 05. 2010 10:41 Marc - Janesession


 
Metalforever.info © 2006 - 2019     RSS - články

stránka byla načtena za 0.20013 sekund.