TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



bulvární koutek

Okurková sezóna aneb jak se zrovna máme…

Je to prakticky každodenní boj. Jak je z pravidelné kadence článků zřejmé, redakce nežije ničím jiným, než snahou každý den vám přinést něco nového z našich hudebních zážitků. Tedy, trpěl jsem tímto pocitem až do telefonátu Pepsiho z kraje minulého týdne.
„Sorry, nestíhám Metallicu, jsem v pořád v práci, rozbil jsem auto, takže odjíždím za tmy, vracím se za tmy…“ (že by polární noc?). Neva, však on někdo z těch, kteří odpočívají v krátké pauze mezi dvěma festivaly, něco dodá. Radko? Na druhém konci drátu ticho. No jasně, do stěhováku na trase mezi vítěznou jízdou od červeného diplomu k budování nového hnízda v zemi, kde ta polární noc není nic zvláštního (to máte za tu třicetiletou válku ;-) ), dráty nevedou. Druhý aktuální červeňák Mikka v rámci oslav založil rockový pěvecký sbor, takže z něj písmenko taky asi nevypadne. Herme, jak jsi na tom? „A přece se točí!“ Omluvou Hermovi budiž fakt, že výsledkem (snad) nebude kocovina, ale zbrusu nové cejdo, přitěžující okolností pak to, že tím zdržuje i Eagla (no, vyříkáme si to při recenzi…). Supermartonátor píše. Hurá…! Jen o něco rozsáhlejší dílo, než nějakou recku. …ááá… Verča se zhlédla v Pepsim a systematicky zachraňuje národní hospodářství, Fanda se koupe, zpívá si a čeká na vydání nového alba Unisonic (kdyby nic jiného z tohoto elaborátu nebylo jasné, tak aspoň víte, jaká recka vás v dohledné době čeká).
No nic, nezbývá, než nejstaršímu dítěti vrazit ty mladší (jak nakojí, je mi záhadou, ale to bych asi taky nedal…) a něco spísnout sám. Na všetečné dotazy přátel, zda ještě pořád pisálkuju pro MFMM odpovídám, že ano, neboť v dnešní době má každý nějakou tu úchylku. A při pohledu na ten nepříliš dlouhý seznam členů redakce (Kozel obživl zatím jen krátkodobě a Rogner zatím ještě študuje manuál mladého pisálka) mě napadá, jestli byste neměl někdo chuť se přidat a využívat veškerá pozitiva a sociální jistoty, které pisálkovská činnost přináší. Nebojte, nekoušem (zatím), tak se ozvěte!

Savapip 3.8.2014

Savapip             



Vydáno: 03.08.2014
Přečteno: 2382x




počet příspěvků: 4

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Taktéž frčím na...5. 08. 2014 22:25 Supermartonátor
hned ako sa vratim...5. 08. 2014 20:20 Soichiro Honda
to Soichiro: ozvi...5. 08. 2014 18:34 Savapip
Tak ak by...4. 08. 2014 21:53 Soichiro Honda


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08948 sekund.