4.04.2020
BILL WITHERS
Zemřel tento americký bluesman, nositel ceny Grammy a ..více

4.04.2020
PRIMAL FEAR
17. července vydají němečtí power metalisté své již ..více

4.04.2020
STEELFAITH
Severočeská power/speedmetalová kapela STEELFAITH chystá ..více

4.04.2020
Marko HIETALA
Těsně před vydáním nového alba NIGHTWISH vzpomíná ..více

4.04.2020
SCARLET AURA
Čerstvě vydané nové album "Stormbreaker" podpořili ..více

4.04.2020
AEVUM
Italští symfonici AEVUM v miulém týdnu vydali album ..více






ROYAL HUNT - Land Of Broken Hearts
To se nedivim. Na Chmelnici jsem zazil par koncert ..

ROYAL HUNT - Land Of Broken Hearts
Debut "Land of Broken Hearts" za pěkných 8/10 ..

ROYAL HUNT - Land Of Broken Hearts
Royal Hunt zahráli 23.3.2016 v Praze na Nové Chm ..

VAN HALEN - 1984
to je taková ta "sranda" v duchu Cimrmanů: "a po ..

VAN HALEN - 1984
Tak sranda musí být ne? :) ..

CREMATORY - Unbroken
Petronius: Jako msuel sjem si na Connieho zvykat, ..

ROYAL HUNT - Land Of Broken Hearts
Ano, budou tam. Ale jak říkáš, otázka, jak to ..

CREMATORY - Unbroken
Mam tu limitovanou edici a musim rict, ze 16 novyc ..

VAN HALEN - 1984
Jonathan: To máš samozřejmě pravdu, nestali. O ..

VAN HALEN - 1984
No myslím,že je to celkem odvážné tvrzení.Ed ..




Za poslední měsíc:
H.E.A.T. - H.E.A.T. II
4421x

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic
1022x

DELAIN - Apocalypse and Chill
888x

HARLEJ - Smutku dávám sbohem
795x

DIABULUS IN MUSICA - Euphonic Entropy
761x

BLACK SWAN - Shake The World
710x



02.05.2020
SECRET OF DARKNESS, INFERNAL CULT, KATARZE, ART OF BLOOD..
Poldofka na Kladně, Petra Bezruče 1701, Kladno, začátek od:19:30, vstupné: 200,-

09.05.2020
BIGBOSS BAND (jeden z posledních koncertů), MALIGNANT TUMOUR, DEPRESY (SVK), C..
Stará ves u Rýmařova KD, začátek od:14 hod, vstupné: 200,-

12.06.2020
GOSPEL OF THE FUTURE, DROM, OR, atd......
Dub nad Moravou, začátek od:13:00, vstupné:



článků celkem: 7547
recenzí: 6196
reportů: 571
rozhovorů: 396













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


GOD DETHRONED - Illuminati

Téma 1. světové války, které holandští deathoví matadoři vyždímali na posledních třech řadovkách, je minulostí, nyní přišli na řadu zednáři, okultisté a jim podobní. Frontman Henri Sattler zároveň novinku "Illuminati" popisuje jako doposud nejrozmanitější a nejchytlavější album. Je pravda, že zde zaslechneme klávesy a hojně melodeathových prvků, ty se však nevyskytují v nějaké závratné míře a jejich potenciální atraktivita rovněž nedosahuje nebeských met.

Vrcholné momenty kapely prostě vězí v jiném období, dnes už jde spíše o rutinérskou záležitost, která však stále udržuje jisté kvalitativní standardy. Ke cti Nizozemců je nutné přičíst skutečnost, že mají potenciál zaujmout fanoušky jak ryzí deathové škatule, tak jejích odnoží s přízvisky "blackened" a "melo". Pozvolně valivý nástup úvodní titulky např. ukrývá zlověstnost i okázalý podtón, jenž se naplno rozvine při epických vokálních předělech. Na typickou stylovou palbu navazují poklidně předoucí pasáže, což platí nejen pro danou skladbu, ale také pro album jako celek.

Poutavě vyostřený nájezd "Broken Halo" doplní bestiální sólo s thrashovým feelingem, k melodeathové pohodě se vrátí song "Book Of Lies" s chytlavými vyhrávkami a paušálně svobodomyslným konceptem. Porci plíživé okultistické temnoty vnese "Gabriel", atraktivní deathovo/epickou naléhavost příspěvky "Eye Of Hours" a "Blood Moon Eclipse". Mezi nezbytnosti podporující výslednou kvalitu patří přesný sound, rozumná délka, ale i mysteriózní coverová malůvka. Holanďané na novince dostáli své dobré pověsti, pokud byste však s kapelou měli učinit první zkušenost, pravděpodobně bych vám doporučil jiný zářez z její bohaté metalografie, zejména nesmrtelný devadesátkový kotouč "Bloody Blasphemy".

Pagan             


FB GOD DETHRONED

YouTube ukázka - Book Of Lies

Seznam skladeb:
1. Illuminati
2. Broken Halo
3. Book of Lies
4. Spirit of Beelzebub
5. Satan Spawn
6. Gabriel
7. Eye of Horus
8. Dominus Muscarum
9. Blood Moon Eclipse

Sestava:
Henri Sattler - zpěv, kytara
Dave Meester - kytara
Jeroen Pomper - baskytara, vokály
Michiel van der Plicht - bicí

Rok vydání: 2020
Čas: 36:37
Label: Metal Blade Records
Země: Nizozemí
Žánr: melodeath/blackened death

Diskografie:
1992 - The Christhunt
1997 - The Grand Grimoire
1999 - Bloody Blasphemy
2001 - Ravnous
2003 - Into the Lungs of Hell
2004 - The Lair of the White Worm
2006 - The Toxic Touch
2009 - Passiondale (Passchendaele)
2010 - Under the Sign of the Iron Cross
2017 - The World Ablaze
2020 - Illuminati

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 10.03.2020
Přečteno: 312x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2020     RSS - články

stránka byla načtena za 0.18562 sekund.