TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




DECAPITATED - The Negation

Polská scéna opětovně vystrkuje růžky. Zatímco donedávna platily za death metalovou velmoc Spojené státy, v posledních letech se v Polsku vyrojila spousta výborných tvrděmetalových skupin typu Trauma, Sceptic a také Decapitated. Speciálně Decapitated ale nejsou žádní nováčci – na kontě mají již tři v našich zeměpisných šířkách poměrně nedoceněná alba (soubor demáčů a live nahrávek „The First Damned“, „Winds Of Creation“ a „Nihility“), nyní se prezentují povedeným novinkovým albem „The Negation“, které se opět nese v náladě nekompromisního deathového náklepu.

V Čechách se měli živě předvést mimo jiné spolu s Krisiun jako předkapela Vader při turné k jejich předposlední desce, avšak z neznámých důvodů se nakonec šňůry nezúčastnili. Věčná škoda, nyní by to měli napravit coby předskokani samotných Mayhem (a pokud se Hellhammer & spol. před konzertem opět „společensky unaví“, jak je u nich zvykem, pak jim Poláci asi dosti natrhnou žaket).

Pro ty, kteří ještě s touto grupou nepřišeli do bližšího kontaktu - deska disponuje především výborným zvukem, všechny nástroje zní velmi čitelně. Na CD se nachází sedm regulérních skladeb plus něco málo přes minutu dlouhá introdukce „Calling“ uvozující valivější titulní kompozici „The Negation“. Předností bandu je skvělý bicman, dvojkopákové tlučení a rytmické vychytávky na každém rohu vás budou provázet po celý poslech. Všudypřítomný je hluboký chrapot vokalisty, který si až na chvilkové výjimky neodpočine takřka ani na moment. O hráčské zručnosti nejen kytarové sekce netřeba pochybovat. Hoši si libují jak v minisólech a překotných vyhrávkách tak v hutném unisono lisování všech strunných nástrojů včetně bublající basy.

Celkově je toto CD ideální alternativou těm lidem, kterým se zdá tvorba kupříkladu Cannibal Corpse už příliš „vyvanulá“. Chtěl jsem původně dát osmičku, ale nakonec jsem od hodnocení odečetl půlbod, neboť starší alba (speciálně vražedný debut) měla přece jen trošičku větší štávu a subjektivně jsem čekal od nových Decapitated ještě větší nápřah. Ale i tak se jedná o velmi kvalitní drcení zvukovodů.

Štembus             


Seznam skladeb:
1. The Fury
2. Three-Dimensional Defect
3. Lying And Week
4. Sensual Sickness
5. Calling
6. The Negation
7. Long-Desired Dementia
8. The Empty Throne

Sestava:
Sauron - zpěv
Vogg - kytara
Martin - bass kytara
Vitek - bicí

Rok vydání: 2004
Čas: 30:16
Země: Polsko


Vydáno: 10.03.2004
Přečteno: 4562x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08839 sekund.