ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HACRIDE - Amoeba


- heide

Nevyvrátím :), ale mě se novinka náramně zamlouvá.

27. 01. 2009 21:03

- Majkl

Nová Dagoba? Zbytečně přeprodukované a mírně podbízivé. Cítim v tom snahu o trendové vyznění, ale pořád jde o slušný nadprůměr. Preferuji ale spíše předchozí dvě nahrávky...:) Ale jistě mi to vyvrátíš:)

27. 01. 2009 19:57

Majkle: - heide

Jistě, že je vše zlé o mě prvda, zatím co ostatní mají svatozář. Ale znáš to, psi štěkají a karavana jede dál. ...ještě probereme spoustu alb :). Jak se Ti zamlouvá nová DAGOBA?

27. 01. 2009 19:33

- Majkl

Tak to jsem poctěn:) Jenom jsem při pročítání předchozích diskusí narazil na zajímavý názor, že právě ty jsi takový uličník, co pod různými nicky prudí na jiných webech také coby takový válečný štváč. Sám sice netuším, co je na tom pravdy, ale pokud je to tak, tak tento alibismus příliš nechápu. Pokud se tedy neurazíš a nepošleš někam, rád bych tě upozornil, že bys měl některé své komentáře možná zvážit, protože často vrhají mnohem horší světlo na tebe než na ony prudiče. Nic ve zlém...

27. 01. 2009 19:08

Majkle: - heide

Není třeba se ani omlouvat, ani dalších myslím, zbytečných sarkasmů. Diskuze s Tebou mi vůbec nevadila. Stran toho, kdo jak dopadne (viz další dva kometnty, které ale nejsou Tvé), je to tak, že každý dostane jen o co si řekne! Pokud tu někdo sám dlouhodobě prudí pod jiným nickem (mj. velmi průhledně), tak s tím nic nenadělám. Tihle váleční štváči jsou mi prostě fuk :) a jsou všude a vždy :-)

27. 01. 2009 18:12

- Vořežprut

Ten heide je beztak nějakej zakomplexovanej nácek, katolík nebo komouš, ty taky vnucovali lidem rádi svý názory a povyšovali se nad ostatní...

27. 01. 2009 12:07

- Honza

Nesmírně inteligentní formát se neschovává za dvacet nicků a neotravuje svými šokantními názory na jiných serverech. Já bych spíše napsal značně labilní člověk a ke všemu a ke všem abolutně a nepochopitelně kritický.

26. 01. 2009 23:29

- Majkl

Omlouvám se:) Nedalo mi to a podíval jsem se i na další tvé recenze a nemohl si nepovšimnout, jak hojně jsou diskutovány. Když jsem, upřímně zděšen, obsah těchto diskuzí dočetl, musel jsem uznat, že jsem ještě nedopadl zdaleka nejhůře:)) Omlouvám se ti tedy za své diletantství, vážený pane recenzente a doufám, že ti i nadále vydrží stejná dávka nadhledu a sebekritičnosti;) Kdybych tušil, s jak obšírně seznalým a nesmírně inteligentním formátem se tu neuváženě pouštím do křížku, jen bych cudně sklopil uši a potichu odcupital:)

26. 01. 2009 21:43

- heide

Možná nebude od věci, než příště plácneš do vody ve snaze umravňovat a zpochybňovat, když si to do předu "najedeš" :-) Pak se třeba pro změnu já nedozvím o svých oblíbencích i neoblíbencích, jak píšeš: "...podobné nesmysly..."

26. 01. 2009 20:22

- Majkl

Ach jo:) To nemá cenu:) Na albech AN je samozřejmě symfoňák slyšitelný poměrně dobře a je jedno, zda jde o orchestr živý, nebo zda jsou symfo pasáže jen nasamplovány, že ano:)

26. 01. 2009 19:28

Majkle: - heide

Já jsem uvedl DB a Laibach jen jako příklad absolutní odlišnosti žánrů. Tedy něco, jako černá a bílá. Musím Tě ještě vyvést z omylu, protože na albech AN nehraje symfonický orchestr. Stačí se mrknout do bookletů nebo si o AN něco přečíst. Takže, jak píšeš: "...jenom nadšení nestačí. Je třeba mít i rozhled, znalosti a aspoň trochu soudnosti." Zdá se, že ani v intelektuálnějších kruzích.

26. 01. 2009 19:16

- Majkl

Anorexia Nervosa hrála rychlý black s dekadentní atmosférou a symfonickym orchestrem. CNK naproti tomu sází na umírněnější pojetí, militantní nádech a wagnerovskou orchestrací:) Jediným pojítkem je Heirdmarrův vokál a žánrová příbuznost, jinak každá kapela zní dost odlišně a má naprosto odlišnou atmosféru. A Laibach sem nikde nezmiňoval pokud vim, to sem nějak nepochopil:)

25. 01. 2009 19:38

- heide

...jen se obávám, že nemáš tušení, co CNK hrají. Ač to neschvaluji a považuji za zločin, doporučuji před další diskuzí materiál stáhnout a poslechnout. Event. myspace nebo youtube. Jinak zmiňuješ podobnost srovnání Dimmu Borgir a Laibach. Pokud je u Tebe obojí symphonic black metal, není, co řešit....

25. 01. 2009 19:11

- Majkl

Tak teď tě trochu nechápu. Snažíš se nade mě povyšovat?:) Úsměvné. Nebo snad považuješ všechny symfo blackové kapely (tedy žánrově příbuzné) za přetavenou Anorexii Nervosou?:) Velmi odvážné tvrzení:)

25. 01. 2009 18:21

- heide

..."je to úplně jiná kapela (leč stylově příbuzná)." V takovém případě musím dodat, že KAŽDÁ další diskuze je zbytečná :-))))

25. 01. 2009 17:41

- Majkl

Ehm ehm, v CNK účinkuje jen bývalý zpěvák Anorexie Hreidmarr, jinak nikdo další, je to úplně jiná kapela (leč stylově příbuzná). A i když Anorexia Nervosa ohlásila svůj konec, rozhodně to nemění nic na faktu, že jsou jednou z ikon francouzské scény;)

25. 01. 2009 16:59

- heide

"Tak to neni snad o tom jestli něco pasuje nebo nepasuje do tvýho ucha, ne?" ... je tedy diskutabilním! Ovšem: "Neoddiskutovatelné ikony jako Misanthrope, Carnival In Coal či Anorexia Nervosa" ...jsou v pravdě neoddiskutovatelnými! To je pozoruhodný postřeh. Jen pro pořádek, v CNK přetavená Anorexia Nervosa je minulostí. Savapip za mě zmínil již vše potřebné a diskutovat význam jmenovaných ve vztahu k času, považuji zvlášť v tomto případě za zbytečné.

25. 01. 2009 16:50

- Majkl

Tak to neni snad o tom jestli něco pasuje nebo nepasuje do tvýho ucha, ne? Označit za rozsáhlou poušť co se týče metalu zemi, kde tě jen tolik kapel neoslovuje, je zavádějící. Neoddiskutovatelné ikony jako Misanthrope, Carnival In Coal či Anorexia Nervosa jsou jen špičkou ledovce. Na Encyclopedii Metalium je ve Francii dokonce evidováno přes 3000 kapel a kořeny mnohých z nich sahají i do minulých dekád. Tak ať se na mě autor nezlobí, ale poušť si já osobně představuji úplně jinak. Nechápu, že sám autor můj výčet ochotně doplní, načež mi oznámí, že nečtu pozorně. No pardon, já čtu o rozsáhlé poušti, nebo celý ten výčet kapel má být těch pár výjimek? To pak můžeme označit za poušť celou norskou scénu až na pár avantgardních a blackových výjimek, že? Není vlastně celý svět taková rozsáhlá metalová poušť?:))

25. 01. 2009 16:32

- heide

to poks: O ten si rozhodně starost dělat nemusíš. Podotýkám, že z toho výčtu do mého ucha řada kapel vůbec nepasuje. To je ale věcí osobního vkusu a ne svodky o stavu té dané scény. Majkl se ptá "Ty autor nezná?". Tohle je má odpověď.

25. 01. 2009 13:29

heide - poks

kdybys mel zakladni prehled.....

24. 01. 2009 23:02

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09385 sekund.