AMERIKAN KAOS - Armageddon Boogie
plný súhlas s recenziou. Pohodové a veľmi dobre...

UNLEASH THE ARCHERS - Phantoma
..za mňa jedno obrovské sklamanie. Najslabšie a...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Nějak mi ta deska sedla a v porovnání s Gangs All...

DOMAIN - Our Kingdom
Výborně. Prvni dvě desky jsou bomby

DOMAIN - Our Kingdom
...celá kapela i její alba. První tři rozhodně -...

DOMAIN - Our Kingdom
Velice dobré album (ještě pod titulem Kingdom -...

VADER - De Profundis
Úplný súhlas 10/10

DOMAIN - Our Kingdom
Domain sú jedným z mojich restov, ktoré plánujem...

VADER - De Profundis
Jedna z nejlepších Metalových desek vůbec....

VADER - The Ultimate Incantation
Tak to bych nečekal. Christ Agony, Dies Irae a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HACRIDE - Amoeba


Majkle: - heide

... Lyzanxia, Scarve, jistě, jistě. Možná, kdybys četl pozorněji, vypadal by tvůj komentář jinak. Já si své nadšení určitě nechám.

24. 01. 2009 18:29

- Ozzy

No nevim.Francouzska scena mi jako zazrak neprijde :o)

24. 01. 2009 17:47

- Savapip

to Majkl: nechci se s Tebou rozhodně přít o významu či zapojení se zástupců kterékoliv země do dění v metalu, je mi jasné, že mě kdykoliv utlučeš statistikou a daty (byť pohled na ně může být relativní), osobně výraznější vliv francouzů vnímám až v tomhle tisíciletí, proto ta moje připomínka ;-) - a zcela vážně říkám, pro mě jsou osmdesátá léta skutečně nedávno :-))))

24. 01. 2009 15:56

- Majkl

To Savapip: Francouzská scéna nabízí přehršel zajímavých spolků již od první poloviny 90. let. Většina z mnou uvedených kapel působí na scéně už nějakou tu dobu a má vybudovanou velmi slušnou pozici. Leda že bys měl na mysli pod pojmem "nedávno" třeba 80. léta, kdy oproti USA či VB nevynikala Francie takovým množstvím tehdy populárních hevíků, ale to bychom pak mohli označit za donedávna mrtvé území prakticky i celý zbytek světa:)) Již od počátku 90. let si ale Francie buduje v metalovém světě velmi obstojnou pozici, kterou v současnosti předči snad jen severská scéna...

24. 01. 2009 14:57

- Savapip

to Majkl: řekl bych, že spíš než v nedostatečném přehledu o dění ve Francii bude kámen úrazu v odlišném chápání pojmu nedávno..., to víš, my téměřdůchodci na to koukáme jinak :-))))

24. 01. 2009 12:56

- Honza

Souhlasím, francouzská scéna v současnosti nabízí jednu z nejfantastičtějších metalových vln

24. 01. 2009 12:21

- Majkl

S hodnocením desky souhlasím, ale obsah recenze mě zarazil. Tou zemí, kde měla být ještě před nedávnem rozsáhlá poušť co se týče metalu má být Francie??? Toto snad autor nemyslí vážně! Co třeba kapely jako Gojira, Dagoba, Carnival In Coal, Zubrowska, Wormfood, Blut Aus Nord, Misanthrope, Pin-up Went Down, Anorexia Nervosa, The CNK, Klone, Arkan či Heavenly (a tak bych mohl pokračovat dál a dál...)??? Ty autor nezná? Očividně ne. Ve Francii je naopak již delší dobu jedna z nejzajímavějších, nejkvalitnějších a nejprogresivnějších scén. A světová extrémní scéna že nudně přešlapuje ve slepé uličce? Já bych naopak řekl, že v současnosti dochází k její velké renesanci a objevuje se spousta nových s progresivním a novátorským přístupem, přičemž se jí mnohem více zájmu těší i v intelektuálnějších kruzích, což ještě donedávna bylo spíše utopií. A španělskými akusticko-kytarovými motivy máš zřejmě na mysli vlivy latinskoamerické hudby, které se zde objevují... Marná snaha, jenom nadšení nestačí. Je třeba mít i rozhled, znalosti a aspoň trochu soudnosti. Doufám, že příště se tu o svých oblíbencích nedozvím podobné nesmysly...

24. 01. 2009 10:10

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.12386 sekund.