RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Nostradamus


Nostradamus - rumcajs

Na poměry JP opravdu neobvyklá deska, ale myslím, že se jim koncepční deska dost povedla. Hity tu jsou sice jenom dva, ale o ty snad ani nejde, album funguje jako celek, i přes dlouhou stopáž. Za mě tak trochu skrytý klenot v rámci diskografie JP, který je zdařilejším albem neř jejich "comebackové" desky. Velmi silná 8.

23. 05. 2020 16:22

- GNT

Do tohoto dílka jsem přes veškerou snahu ještě pořádně nepronikl. A nějaké vskutku úžasné melodie jsem tu také neobjevil. Problémem je stopáž (kdo má dnes čas soustředěně poslouchat 100 minut, hodně tu vadí nezpívané vatové vložky) a nedostatek rychlejších songů (což není problém jen Judasů). Nicméně nejhorší album J. P. Nostradamus není, tuto poctu (pominu-li Rocka Rollu, která s pravými Judas nemá ještě mnoho společného) si vyhrazuji pro British Steel. A to proto, že toto album je hudebně to nejprimitivnější, co kdy J. P. nahráli (Breaking the Law jsem dokázal zahrát i já, naprostý hudební neumětel). A nejlepší alba: pro mě vše mezi Rocka Rollou a British Steel, z novějších věcí určitě Turbo, Defenders of the Faith (i když u tohoto alba je druhá půlka zřetelně slabší), Ram it Down (platí totéž, co vytýkám DotF, první půle alba nabušená, rychlá, druhá půle většinou pomalá nuda). Painkiller by byl skvělý, kdyby tu nebylo nebylo několik nezpívaných, nýbrž odeřvaných skladeb bez jasné melodie (včetně titulního Painkillera).

18. 01. 2010 6:48

- judaspriest-slovakia

Páni musím povedať ,že ste vedľa.No ,ale vidím ,že aj tu sú vrtáci.

17. 01. 2010 21:31

- Martin

:D on už s tým každodenným počúvaním prestal, či ako? :D

16. 01. 2010 21:34

- Tassadar

Ty mi připomínáš jednoho nechvalně známého "judaššského pomstitela", neříká ti to něco?:D

16. 01. 2010 21:23

10/10 - judaspriest-slovakia

Nostradamus podľa mňa patrí medzi vrcholné diela ich tvorby.Vyrastal som na Screamingu,Defenderse ,ale pri tomto albume sa ma dotkla pri nádherných melódiach nostalgia, starých dobrých časov 80.rokov.Na Judas Priest ma fascinuje to ,že vždy ponúknu niečo iné.A neomielajú stále do kola to isté .

16. 01. 2010 14:39

10/10 - judaspriest-slovakia

Nostradamus podľa mňa patrí medzi vrcholné diela ich tvorby.Vyrastal som na Screamingu,Defenderse ,ale pri tomto albume sa ma dotkla pri nádherných melódiach nostalgia, starých dobrých časov 80.rokov.Na Judas Priest ma fascinuje to ,že vždy ponúknu niečo iné.A neomielajú stále do kola to isté .

16. 01. 2010 14:38

5,5/10 - Tassadar

Posun metalu? A kam? K nudě a utahanosti? JP mám rád /kdo by neznal Painkillera/, ale od reunionu se mi zdá, že už jen vaří z vody a na posledním albu se to snaží chytře maskovat předlouhým konceptem. Bohužel, 100 minut nudy se tak snadno zamaskovat nedá.. Je mi líto, že to musím říct, ale oproti maidenům, kteří i po letech mají pořád co říct padají JP do šedého podprůměru..

12. 11. 2009 23:15

- Marc - Janesession

Ked som to pocul po prvy raz tak som neskrval nespokojnost. Toto predsa nie su Judas Priest aj ked som vedel, ze ide o experiment a ja moc rad experimenty, ale postupom casu v podstate uz na nejake tretie pocutie som objavil tu krasu a Nostradamus sa pre mna stal uz dalsim z vrcholov Judas Priest, spolu s Sad Wings..., Stained Class, Unleash Ih The East, British Steel, Screaming..., Defenders..., Turbo, Ram It Down, Painkiller a Jogulator. Podla mna je to najemotivnejsia doska JP a je to opat posun metalu. Tak ako ho JP uz posunuli niekolko krat.

6. 04. 2009 9:28

- Thorpey

Souhlas s Martym. Být tam aspoň dva tři kopance mezi oči, album by dostalo pořádnou jiskru. Takhle je to zbytečně utahaný. Ale asi to byl záměr, pánové taky nemládnou a není to jen bolest Judasů.

21. 03. 2009 12:12

- Marty

Je to fuška proposlouchat takovou stopáž.Mohlo být víc rychlejších skladeb.Kratší stopáž by dala albu větší spád.S bodovým hodnocením souhlasím.

20. 03. 2009 16:41

- Martin

U mňa malo výsledné hodnotenie opačný spád. Na prvý raz som si mrmlal niečo o deviatke, postupne som však odkrýval práve nedostatky, lebo toho, čo je tu dobré, som sa rýchlo presýtil. Má to krásnu atmosféru, no nápady sa míňajú prekvapivo rýchlo. Mám veľkú robotu počúvať celých 102 minút naraz. Uberám oproti recenzii bod.

20. 03. 2009 11:55

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09618 sekund.