PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2009 – Vizovice, 9. – 12.7.2008


- Tassadar

Díky moc,)

3. 12. 2009 20:31

- Mike

Stratovarius hráli Hunting High And Low, Speed Of Light, Kiss Of Judas, Phoenix, Winter Skies, Deep Unknown, Visions, Higher We Go, Eagleheart, Will The Sun Rise?, Black Diamond. Ale možná sem na něco zapomněl...

3. 12. 2009 8:17

- Tassadar

Neví někdo, jaké skladby hráli stratoši? V reportu to není a celkem by mě to zajímalo..

2. 12. 2009 20:51

Zvuk Stratos a Nightwish - ÄRCH_ENEMY

Ono hodně záleželo, kde zrovna člověk stál, a že na jednom místě měla jedna kapela zvuk skvělej zdaleka nemuselo znamenat, že druhá ho tam bude mít taky. Když si poslechnete ty HD zaznamy z koncertu Nightwish na YouTube, tak uslyšíte, že někde to bylo úplně v pořádku. I Stratovarius jsem já na svém místě - vpravo, asi na 1/3 dálky mezi podiem a zvukařem, měl naprosto v poho. Nightwish byli tak 8-10 mertů od pódia uprostřed o něco slabší. Jo a Aneta byla v ten den krutě nachcípaná, kdyby si všichni přečetli, jak jí ten den bylo, tak by ji měli spíš obdivovat, že na to pódium vůbec vylezla. Samo sebou, že to v tom stavu nebyla taková bomba jako před časem v Praze.

16. 09. 2009 7:55

- Čárlie

to inarborat: Jenom to ne! :oD Leda s výkonnou Mp3 v uších a i tak bych se toulal hodně daleko od areálu-jen pro jitotu.. Ale ty bys zas mohl po delší době vyrazit na něco pořádnýho..:oP Naposled ELVENKING a od té doby nic moc výběr..:oD

1. 09. 2009 10:54

- inarborat

čárlí čárlí....já tě na ten brutal příští rok dokopu :-D

28. 08. 2009 20:28

- Čárlie

To George: A ta věta na kterou jsi reagoval tam byla napsaná jako takové popíchnutí a doufal jsem že se toho někdo s tím nejlepším a nejneomezenějším (=neagrárním) hudebním vkusem chytne..Takže díky-snaha nebyla marná..:)

12. 08. 2009 14:28

- Čárlie

To: George Jo za tím, že bych je poslal na jiný fest si stojím. Na Brutalu taky nejsou kapely typu HammerFall. A při vyslovení "Masters of ROCK" si pod tím slovem ROCK vybavím úplně jiný druh hudby než hrajou třeba KATAKLYSM..;) Jo kdyby tam byly dvě podia tak bych nenamítal nic. Sice chápu snahu pořadatelů nalákat co nejvíc lidí na jedno místo, ale pro mne-jak jsi sám řekl agrárníka to-znamená jen plýtvání časem ,který bych si mnohem víc užil s jinými kapelami..;) A ti co jeli na Masters právě kvůli těšmhle kapelám určitě ve většině případů jedou i na Brutal, takže... Ale pokud sis všiml, tak jsem o nich nenapsal jedinou řádku kriticky- jen jsem napsal, že mi tyhle styly vůbec nic neříkají..

12. 08. 2009 14:23

- George

Nejkomerčnější shit metalová kapela spíš. Tenhle report by byl mizernej i jako slohovka na ZŠ. Kydy typu "Některý kapely bych radši poslal na Brutal" nebo úplné opomenutí některých hvězd festivalu, protože se agrárnímu trdlu Vendovi nelíbily, to je vrchol neprofesionality, lajdáckosti a omezenosti. Horší reporty tu píše už snad jenom Ascela...

12. 08. 2009 8:19

- adrian

I tak mi to prijde nadnesene :-) To, ze jsou medialne tlaceni jako zadna jina kapela, jeste neznamena, ze jsou nejvetsi :-)

11. 08. 2009 20:40

- lugaid.vandroiy

..."Nebojím se napsat, největší metalová kapela na světě. Dnešních dní samozřejmě." ...není největší jako největší, autor jistě myslel největší jako největší. Ne největší jako největší. Co je tedy největší??? Takže podle mne je vlastně objektivní :-)

11. 08. 2009 20:13

- adrian

Nightwish jsou nejvetsi metalova kapela na svete??? Vetsi nez Iron Maiden? Trochu vic objektivity, prosim :-)

10. 08. 2009 21:14

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08226 sekund.