Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ABBAND - Deratizer


- mr.deadhead

Výborná deska. Naopak si myslím, že je to to lepší z Alešových desek. Snad jen "Deratizer" mě moc nebaví. A ten zvuk, no hraje to jak kráva. Za mě klidně 8,5

19. 03. 2019 17:28

- MIRA

10000 prodal jeste pred aferou . jeto proste zavist .

6. 10. 2009 20:29

Texty - TheNail

Kontroverzní text napsal Aleš zřejmě proto,že už je to chlap v letech a chlapi v letech většinou pěkně sere politika :) prostě si potřeboval postěžovat a proč ne v muzice,když je to sranda?

17. 09. 2009 21:50

- Majkl

:))) Vida, další nick, ale reakce typicky heideovsky stupidní, že svého autora nezapřou:))) Paranoia, schizofrenie, nebo spíš akutní demence?:) Zjevně kombinace toho všeho a dost možná by se našla i nějaká zajímavá diagnóza navíc. Dvanáctiletej spratek má v hlavě víc rozumu, než tenhle obtloustlý vypatlaný imbecil...

14. 09. 2009 11:55

- Venca Votruba

"A takový prostě jsi..." Se sklouzáváním k urážkám jsi mě, zrovna ty, opravdu ještě jednou - zrovna ty, pobavil :-)

14. 09. 2009 9:46

- Venca Votruba

Savy ses nedotknul ani slůvkem? Ty jsi fakt těžká schíza, přečti si své příspěvky pod jinými články. A proč bys mi sakra dával kontakt, když ho oba máme? Nebo mi psal na ICQ každý den někdo jiný? Možná Mireček, to je pravda :-) Končím tuhle zbytečnou diskuzi. Stejně jsi zase docílil toho, čeho jsi chtěl :-)

14. 09. 2009 9:45

- 3Edow

Opět si nic nepochopil:-( Ten oceán nás opravdu dělí, protože já jsem na rozdíl od Tebe k urážkám nesklouzl. A takový prostě jsi.... :-( Netuším, co myslíš větou, že jsem neunesl jakýsi vyhazov. Pokud máš ale pocit, že si někoho vyhodil, užívej si nadále svůj sebeklam. Savy mj., jsem se slůvkem nedotkl. Není ani důvod. Ten na rozdíl od Tebe něco umí a svým oblíbeným žánrům rozumí. A k tomu dát Ti kontakt na sebe nevidím jediný důvod. Nevím, co bychom mimo diskuzní prostor tohoto zinu měli k probírání.

14. 09. 2009 9:39

- Venca Votruba

Je smutné, žes do teďka nepřekousnul vyhazov z redakce... U padesátiletého chlapa je to o to zarážející. Poslouchej si seriózně muziku další desítky let, pruď si i nadále, piš, jací jsme se savou idioti. Je mi to putna. A že bráním vlastní redaktory? Já si je vybral, tak jsem asi o jejich kvalitách přesvědčen. Jedinou chybou jsi byl ty, což už jsme pochopili všichni. Jenomže zrovna v tom okamžiku jsi byl ještě Heide normální. Kdo mohl vědět o tvé nemoci, kdy z tebe bude během týdne Heide blb, který pošle všechny naše čtenáře do prdele? A propo, proč mi nenapíšeš mail či na ICQ?

14. 09. 2009 8:51

- 3Edow

Inu Václave, co dodat? Holt utni heidemu přístup, třeba to věc na oko vyřeší. Kéž bys byl tak agilní i tehdy před měsíci, když mě tu cupoval Empty a jiní ovádi. Jediné, za co bych Tě pochválil je, že na rozdíl od nás všech co kálíme při zdi a kryjeme se nicky, neseš neůnavně i přes svou neznalost vlastní kůži (jméno) na trh. Je to ale žel to jediné, zač Tě lze pochválit. Já, možná na rozdíl od Tebe nemusím strkat hlavu do řitě konkurence ani vlastních redaktorů. To o Tvé osobě opět žel říci nelze. Při vší úctě jsem toho názoru, že je dobře, že se neprojevuješ stran aktivit nijak přehnaně. To by jistě MFMM poslalo do kytek na dobro! Dělí nás doslova "oceán"! Já se hudbou zaobírám seriozně již desítky let a troufnu si podotknout, že Tebe a Tobě podobné smetu, kdy se mi zamane. Nač ale? MFMM drží nad vodou přece jiní a tak Tvé občasné plácání nadělá jen minimum škody a já si žiju dál a v poho ve své ulitě. Tady mě pobobouřila troufalost znovu jitřit nálady protivenství proti někomu, kdo na rozdíl od nás ostatních došel obecného uznání. Dnes jsem po 18,30 sledoval na ČT2 jakýsi pořad o kultuře, kde cosi blábolil nějaký pitomec a mj. označil Brichtu za průměrného, až podprůměrného textaře a dokonce mu předhazoval jeho účast na "politické písní" v Sokolově před rokem 1989. Nevím, zda má tento pitomec na stole kalendář a zda tuší, jaký letopočet se píše a co za rudé kurvy sedí ve vládě, dozorčích radách státních podniků (částečně), ve vedení policie ap. Přál bych Ti, aby si brzy nebyl ve stejné kategorii, jako on! Pokud něčemu v textu nerozumíš, přečti si to dvakrát. Nejsem si ale vážně jist, zda to ve Tvém případě přinese nějaký výsledek. Sorry za upřímnost!

13. 09. 2009 19:55

- Pagan

Děkuji všem, kteří se VĚCNĚ vyjádřili (nebo ještě vyjádří) k tématu a neřeší si zde staré osobní spory.

13. 09. 2009 18:27

- Venca Votruba

Heide, Heide... Sava ti dál nálepku paranoika? Já bych to viděl spíš na schizofrenika, protože takovýho vola jsem snad v životě nezažil. Jinak si opravdu tvé reakce neumím vysvětlit. Jeden den říkáš něco, druhý den úplný opak. To je nemoc, ne? Chápal bych to u patnáctiletého kluka... Ale vlastně, sorry, ty momentálně nejsi Heide. Teď jsi 3Edow. Na Abyssu Mireček a čert ví, co všechno :-) Jenom se divím, proč tak hudebně vzdělaný člověk, který má geniální styl psaní a široký hudební rozhled, nepíše do nějakého nejkvalitnějšího média. Na druhou stranu, máš evidentně opačné žebříčky, když považuješ Metalopolis a Abyss za to nejslabší. I když, to tvrdí 3Edow... Nevím, jak je na tom třeba Mireček, že? :-) Mám dilema. Bloknout ti IP, či ne? Na jednu stranu mě dokážeš vždycky rozesmát? Na druhou mě akorát nutíš ztrácet drahocený čas čtením a občanou reakcí. Asi dáme anketu...

13. 09. 2009 16:54

- George

Konečně rozumně a věcně napsaná recenze bez negativních emocí kolem jednoho stupidního refrénu a zároveň bez snahy dělat Aleše poloboha a génia. Pohled recenzenta považuji za velmi trefný a plně se s ním ztotožňuji. Přesně tak to vidím i já...

13. 09. 2009 13:39

Martine - 3Edow

... nemám v podstatě jediný důvod jakkoliv lobovat za tyto "buranské" stránky (myšleno MFMM), nicméně stran kvality redakce s výjimkou Mr. Votruby, který nemá žel o muzice ani páru (mj. viz jeho vlastní pokusy znásilnit metal) + kvalita jeho recek ad. aktivity :-), není co vytýkat a svým způsobem se skláním, před stylem a nadhledem, s jakým je zde k bigbítu přistupováno. Vyjma již jmenovaného, si troufnu tvrdit, že zbytek redakce má hluboké povědomí o žánrech, kterými se zabývá. Jestliže jsem vyjádřil nevoli nad Savovým stylem, neznámená to, že bych jakkoliv pochyboval o jeho znalostech. Totéž platí pro Pagana a Martina! Abyss je dle mého soudu vedle metalopolisu v podstatě nejslabším zinem na scéně, s redakcí plnou prudilů a diletantů, kteří jsou schopni dát mj. rovnítko mezi In Flames a As I Lay Dying. Což je absurdní blábol, jak víme, že?:-) Ale není nad samozvané odborníky.... :-) Tak se může prostě i stát, že se v redakci jednoho tištěného periodika potká Merhaut s Dlouhým :-) Což je kombinace vskutku smrtící :-) Z toho tedy jasně plyne, že MFMM si nakonec tu pozornost jen přeci zasluhuje neb jediný diletant na palubě tuto loď nejspíš nepotopí.

12. 09. 2009 21:48

- Martin

Len prechádzam... ...ničmenej abyss ja rozhodne nepovažujem za zcela poprůměrnej metalovej webzine...

12. 09. 2009 20:34

- 3Edow

No, konečně jinou reakci od Tebe očekávat nemůžu, že :-)? Čemu Ty říkáš kabaret, já považuji za 4 facky zpět za jednu. To si podle mého zaslouží každý patlal, prudil apod. svoloč, která sem, jako by "zázrakem" po mém ústupu neleze (viz Majkl z Břeclavi - Moravy). No, ale byl´s to Ty, kdo mi dal nálepku paranoidního gumy. Já jsem se s tím nějak "pofuckoval", a to, že stále nahlížím, mi mnohou odpověď na mé otázky dalo :-)) Mýlím se jen zřídka :-)) Ale jinak OK, žijte dál :-)

12. 09. 2009 15:38

- Savapip

Tome, díky za podporu, určitě ji ocení i Pagan ;-). heide, nechápu na tom to, že z nás dvou jsi byl vždycky ty ten, který brečel nad oscilující návštěvností ;-) a dožadoval se toho, aby na záchranu návštěvnosti okamžitě vyšly jeho články - a upřímně, kdyby mi šlo o čísla, tak jsi zůstal v redakci, protože kabaret (tím nemám na mysli tvé články, ale reakce v diskuzích) si zpravidla vždycky přitáhne dostatek diváků ;-)

12. 09. 2009 10:48

3Edow - Tom

A jo, koukám, že jsem se v tom spletenci vzkazů, autorů, reakcí a protireakcí nějak ztratil. :-) No, tolik jsem zase neprovedl, článek se povedl, přestože ho nepsal Sava :-))

12. 09. 2009 10:26

Tome - 3Edow

... je hezké, jak si do Savy zamilovaný, jistě to i ocení :-) , já z jeho textů, jak už jsem kdysi zmínil až tak nadšený nejsem a on to předpokládám ví. Připomínám, že tuhle recku Sava nepsal. Jinak, stojím si, jako ostatně vždy :-) za každým svým slovem. Savo, co na tom plís nechápeš? ...jj, už mlčím! Chápu, co mi poslední větou naznačuješ :-))

11. 09. 2009 19:48

Pěkná recenze - Tom

Teď se zase musím zastat já Savapipa proti 3Edowi. Kdybych vzal Tvou předposlední větu vážně, tak bych si z toho vydedukoval, že každý, kdo napíše článek o Deratizérovi, si chce udělat reklamu, což věřím, že jsi tak zase nemyslel. Myslím, že Savapip se s tématem vyrovnal vtipně, se ctí a čapkovskou stylistickou elegancí. Asi není třeba zdůrazňovat, že to dá u recenze na tuto desku docela přemáhání, aby se člověk nenechal vyprovokovat k nějakým vlastním objevným myšlenkám o medializaci tohoto díla.

10. 09. 2009 22:54

- Savapip

:-), tys mi to slíbil ještě jako člen redakce, teď Tě přeci nemůžu omezovat, a zrovna v tomhle příspěvku s Anonimem (pominu jeho poslední větu) souhlasím taky. Ale heide, Tvojí předposlední větu krapet nechápu. Ať se Ti taky daří ;-)

10. 09. 2009 19:43

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08739 sekund.