RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EUROPE - Last Look At Eden


- Pepsi Stone

Na pěti bodech pro Last Look At Eden trvám. Když slyším titulní věc, nestačím se divit, kam Europe pro Secret Society zašli. New Love In Town i In My Time beru jako skvělé balady, ale celkově je to deska pro mě hrozně slabá, která odstartovala éru obratu do 70. let, kde to téhle kapela nesluší.

19. 12. 2019 12:50

Last Look At Eden - rumcajs

Tvl. Last Look At Eden ze 5 bodů? Za mě jde stále o druhou nejpovedenější comebackovou desku, navíc s titulním songem se Europe povedl po dlouhé době opět velký hit. Jasně, ne všechny věci tu jsou pecky, ale hity jako New Love In Town, našlapaná The Beast (nechávající vzpomenout na klasiku Scream Of Anger), No Stone Unturned a geniální závěrečná In My Time, inspirovaná smrtí Norumovy manželky, prostě zvedají tuto desku do extraligových výšin. Dávám 9.

19. 12. 2019 0:30

- Peter

Veľmi dobrý album. Problémom hodnotenia súčasnej tvorby Europe je neustále porovnávanie s ich starou tvorbou.Ta bola na tú dobu výborná, ale pri hodnotení súčasnosti ju treba hodiť za hlavu. Europe hrajú to, čo ich v súčasnosti baví a hrajú to dobre. Držím palce.

12. 04. 2015 12:48

- Pepsi Stone

Od Deep Purple by se možná tohle čekalo... i když... Ale Europe byli vždycky někde jinde...

13. 05. 2013 22:02

Ale, ale? :-) - Kolík

Zpětně jsem si pročetl recenze k Europe a nemohu věřit svým očím ani uším! S panem recenzentem se tentokrát zásadně neshodneme. A vidím, že nejen já. Podezírám pana recenzenta, že dostal v obalu úplně jiné album o 12 stopách, než Last Look at Eden, které mám doma já i ostatní přispěvatelé do diskuse! :-). Tohle, kdyby nahráli Deep Purple, tak jistojistě slíznou nominaci na Grammy...

13. 05. 2013 19:45

- Peter

Neoklasicke vplyvy :) Nuz dobre, ked kazdy slak hned musi byt neoklasickym prvkom... album je beztak vynikajuci, odporucam nenechat sa recenziou odradit!

5. 11. 2009 9:57

- Deris

Pro mě je to hned po albu Start from the dark jejich nejoblíbenější deska po návratu na scénu.

29. 10. 2009 16:52

- Jura

Nesouhlas s recenzentem - jedna z nejlepších hardrockových věcí tohoto roku. Europe jsou v top formě, melodické a přitom pěkně přitvrzené (The Beast!!!), No Stone Unturned - epická nádhera. Fakt nutnost pro každého fanouška - ale musíte zapomenout na 80. léta. Ta se prostě nebudou už nikdy opakovat.

10. 10. 2009 21:59

- Mike

Jasně, každej máme jiný ušiska... Ad. Nightwish a Malmsteen, v pohodě, jen mi přijde extrém neposlechnout něco ani za basu piv :)

8. 10. 2009 9:36

- Pepsi Stone

Mě tam prostě chybí ta energie jaká byla třeba na Secret Society. Mám rád když kapely jdou s dobou (viz. GNR, Mötley Crüe), ale musí to být od podlahy zahrané. A co se týče Nightwish a Malmsteena? Asi bych to řekl tak, že mi tenhle styl prostě nic neříká, ale ber to jako vtip.

7. 10. 2009 15:09

- Mike

Souhlasím, že hudebně to do osmdesátek není. Třeba titulní song naopak zní dost moderně, což ale naopak považuji za velké plus, vzhledem k tomu, že si neumím představit a ani bych nechtěl, aby Europe přišli v roce 2009 z miliontou kopií Final Coundown nebo Rock The Night. Spíš jde o atmosféru a náladu té desky, která se zlatému období podobá. Krom toho si nemůžu odpustit rýpnutí, ale poznámka o Nightwish a Malmsteenovi na začátku recenze mi sice přišla vtipná, ale horší je, že to asi nebyl vtip:)

7. 10. 2009 12:32

- Pepsi Stone

Recenze (ať už od rychlo nebo pomaluvykvašeného recenzenta) vždy znamená subjektivní názor na danou desku. Můžeme zde o něm polemizovat, od toho diskuze je. Jenže změnit ho nemůžu. Mě ta deska tak moc zklamala, že bych jí nemohl pochválit ani kdybych chtěl. S návratem do osmdesátek, jak avizoval Tempest, podle mě má společného pramálo.

7. 10. 2009 9:56

Lepší, než můžete vůbec čekat! - Deny

Tito rychlokvašení recenzenti už mě nemůžou naštvat. Prostě je ignoruju. Nové Europe jsem si pořídil na základě recenze Jardy Merhauta (www.cdklub.net). A opět se ukázalo, že \\\"znalec nelhal\\\". Po dlouhém čase jsem díky němu jako milovník a sběratel hard\\\'n\\\'heavy muziky 70. a 80. \\\"objevil\\\" současné album, které splňuje kriteria \\\"zlatého období\\\" a překonalo tak veškerá má očekávání! Kéž by takhle hráli současní Deep Purple. Ríšo (jak hezky říká Jarda)! Prosím! vrať se!

6. 10. 2009 23:00

Nová deska Europe - Hermes

Nemůžu si pomoct, ale mě nezbývá než s recenzí víceméně souhlasit. Na celé desce jsem prozatím nenašel ani jediné výraznější místo, možná kromě skladby New Love In Town, která se mi jeví jako nejbližší Tempestem avizovaného částečného návratu k původní tvorbě. Písně jsou jedna jako druhá, a třetí a člověk jen marně očekává nějakou výraznější změnu - skladbu, kterou si bude prozpěvovat třeba celý den. Nestane se tak. Stále mi tak nejlepší připadají desky z osmdesátek, a to konkrétně The Final Countown, Out Of This World a Prisoners In Paradise. Jejich po-comebacková alba mě vůbec nezaujala a Last Look At Eden patrně nebude výjimkou...škoda, tak jsem se těšil..

6. 10. 2009 18:48

- she-wolf

S recenzí taktéž zásadně nesouhlasím!!! Naprosto úchvatná a velmi originálně znějící deska plná nápadů

6. 10. 2009 16:11

výborná deska - Michal

pro mě jasně a stručně jedna z kandidátů na desku roku. S recenzí zásadně nesouhlasím(a to nejsem "bůhvíjaký" fanoušek Europe), deska je plná nápadů, skvěle dotáhlá do konce i včetně těch smyčců, které se opravdu povedly.

6. 10. 2009 15:37

Super placka - mot

Od comebacku určitě nejlepší deska, hraje mi v přehrávači opakovaně. Jen tak dál. Ty předchozí pocomebackové mě (velmi mírně řečeno) nenadchly.

5. 10. 2009 11:50

- Mayflow

Souhlasim s Mikem, naprosto vynikající deska! Takovou silnou kritiku si rozhodně nezaslouží

3. 10. 2009 15:53

- Mike

Naopak vynikající deska, titulní skladba má konečně pořádnou energii. Ze třech alb po comebacku rozhodně ta nejlepší.

3. 10. 2009 15:32

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07927 sekund.