DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PRIMAL FEAR, BRAINSTORM, INTERITUS – 14.11.2009, Kuřim – Kulturní dům


to Martin - Petr

Seven byli v Plzni na Lokomotive jako predskokani, Salamandra na koncertu v Serikarne. Mozna to spise vezi v tom, kolik si ty kapely berou. A na druhou stranu, nikdo z nich v Plzni unesen nebyl. Proc?

11. 12. 2009 11:09

- Petr

No co na to rici. Pokdu si vezmu, ze mesta, kde se poradaji metalovy akce jsou Plzen, Praha, Brno, Zlin a OStrava, v kazdem jeden do mesice. Tak si spoctete kolikrat tam byli Interitus a kolikrat ne. Cili nejsou vsude porad, ale jedou tak 2% z koncertu. Pak jsou tam jine kapely. O kterych ale diky jejich pochybne kvalite neuslysis.

11. 12. 2009 11:06

- Martin

Souhlasím s názorem že Interitus je všude.Při příchodu na koncert s kámošem často konstatujeme už zase Interitus.Takovej Seven nebo Salamandra by byli lepší předskokani.

6. 12. 2009 18:14

- PS

Kauzu Interitus vám velice rád vysvětlím. Koncerty, kde jsou k vidění jako předkapela totiž pořádá jejich manažer. Na jiných akcích je moc nevidíte. A když se tahle kapela nedostala nikam (z pozice předkapely) tak asi skutečně za moc nestojí.

4. 12. 2009 15:32

- Pagan

Kvalitu produkce INTERITUS nikdo nezpochybnil, naopak, vlastně se jich zastáváme, páč tušíme, že jejich megačasté učinkování pro ně může být vlastně kontraproduktivní, když už teď lezou právě kvůli tomu lidem na nervy:-) A v lenosti magementů ostatních kapel (kterej si stejně dělaj většinou sami) taky zcela jistě háček nevězí, protože určitě neplatí, že INTERITUS jsou tak často k vidění díky nejschopnějšímu lobbingu u nás:-) Odpověď musí být někde jinde, radši ale nebudu domýšlet kde:-)

4. 12. 2009 15:05

- Petr

Pokud plno mistnich kapel muze delat predskokany stejne jako Interitus, proc je nedelaji? At poslou jejich managementu CD (kolik vydanych jich mistni maji???) Mne se Interitus libi a nemam k nim vyhrady. Podavaji standartne vyborny vykon, tak proc se na ne nekouknout a neposlechnout? Posledni deska je super.

4. 12. 2009 13:36

- Ray

kolegům: Naprostý souhlas. Těžko říct, co za tím vězí, ale taky mě to už přestává bavit

27. 11. 2009 21:15

- Veronika

Souhlasím, Interitus jsou za poslední dva nebo tři roky vidět skoro všude a poslední tak rok a půl už je díky tomu nemůžu ani slyšet...

27. 11. 2009 20:46

- Pagan

Ray nakousla věc, která mě osobně hodně udivuje, neřkuli irituje, a to je neskutečně častá účast INTERITUS v pozici předskokanů všech možných známých kapel. Nevím, jestli má tahle banda tak geniální lobbing, který je všude protlačí, každopádně role předskokana má dávat prostor ke zviditelnění, který by měl být rozdělován aspoň trochu spravedlivě. Plno místních kapel by bylo sto dělat minimálně stejně kvalitního předskokana jako jsou INTERITUS a opravdu netuším, proč tomu tak není!

27. 11. 2009 20:37

Dodatek - František Běhůnek

Apropo, u PF zaskakoval (opět) na kytaru Alex Beyrodt (Voodoo Circle), bavil jsem se s ním a právě nahrávají novou desku znovu se zpěvákem z Pink Cream 69, Davidem Reedmanem. :)))) Nemožu sa dočkat. :)

27. 11. 2009 19:35

B and PF Kuřim - František Běhůnek

Ray to zhodnotila dobře. Pro mě jeden z letos nejlepších koncertů. Snad jen škoda, že světelně a zvukově udělali PF z Brainstormů předkapelu. Ale ani to nevadilo, kapela tyhle ,,nedostatky,, dohnala energickým a charismatickým výstupem. Opravdu bomba koncert a jak říká Ray, škoda, že všecky koncerty nejsou takový. Navíc oba hlavní aktéři (kapely) byli úplně vpohodě a po koncertě měl každý možnost se s nimi nechat vyfotit a podebsat si booklety či jentak poklábosit. Ikdyž někteří kluci z PF byli už pak pěkně pichlí. :DDDD

27. 11. 2009 19:25

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0786 sekund.