RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EUROPE, DYING PASSION, Praha - KC Vltavská, 7. února 2010


- Veronika

S tím potem jsi mi připomněl moji maminku, která byla na koncertě se mnou. Je jí 59, seděly jsme spolu na balkoně (takže jsem měla přehled o tom, jak se lidi na DP nudí, o čemž mluvit nechci). Maminka mi po koncertě sdělovala, jak viděla jak Johnovi z vlasů odkapávají kapičky a já viděla samozřejmě houby. Takže moje maminka vidí na dálku daleko líp. A z koncertu byla patřičně nadšená, což je další pozitivum :)

11. 02. 2010 10:40

- Petr

Koukam ze vyber predkapel je vzdy veliky problem. Priznavam ze DP ani Memorie asi k nim nepatrili, ale kluci si zahrali.

11. 02. 2010 9:40

Europe - Zlín - Bubák

No, pomalu se dostáváme k faktu, že téměř všecky kluby v Praze, kde se provozují koncerty stojí za psí štěk. Po zpraseném ,,Retru,, se vážně vyplatí, pokuď si chce člověk koncert užít a kapela tam i hraje, zajet do Zlína (navíc nemá problémy s focením, zde byl pouze vyjímečně zákaz používání blesku). Obě předkapely Jak Dying Passion tak Memoria byly super, jak sem je nikdy předtím neslyšel, tak mě docela nadchly. A nemyslím ani, že by někomu v sále vadily, podle reakcí publika. Taktéž koncert skupiny Europe byl famózní! Nevím kdo má s poslední deskou Europe problémy, já nikoli, ikdyž se mi předchozí líbí daleko více, snad že tam byly pozitivnější písničky (ale to se asi nemůže člověk Johnovi divit, po tom, co ho potkalo). K námitkám reptalů z řad recenzentů :DDD, ve Zlíně ,,Carrii,, hráli taktéž Open Your Heart a řekl bych že i ,,Sevent Doors Hotel,, ale tím už si nejsem na 100% jist. Osobně bych byl spíše za tu ,,Prisoners of Paradise,, nebo ,,I´ll Cry For You,,:DDD Jinak celá kapela hrála s obrovským nasazením. Joey zpíval úžasně, z Johna při famózních sólech úplně stékal pot (v klubu se udělalo docela ,,těplo,, :))), taktéž Ian do bicích tloukl jak oživot. Europe jsem na živo měl možnost vidět 4x. Bez pochyby jejich nejlepší koncert. Ikdyž těsně před jejich 1. vystoupením na MOR ve Vizovicích. :D:D:D

11. 02. 2010 9:10

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09647 sekund.