Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GAMMA RAY - To The Metal


Hellhammer - Martin

Jo souhlasím, 7/10 i mě, ... s těmi recenzemi máš samozřejmě pravdu, spíše to byl jenom názorný příklad. Co se týče nové desky GR tak se mi vždy začne líbit jak se furt dokola nachazejí lide kteří hned píšou...to zní jako Judas a tam je prvek z Maidenů a pořád dokola.

10. 04. 2014 14:03

Martin - Hellhammer

Neměl bych falešné iluze o dokonalých recenzích na západ od hranic..Metal Hammer a Rock Hard čtu relativně často,a byli schopni vyhlásit deskou měsíce(nebo mezi nejlepšími) poslední počin Amon Amarth,Watain,Soulfly atd.. :) Ono veliké promo,domácí,nebo alespoň u širokého domácího publika oblíbená kapela, a deska měsíce je z toho hned-Německo,Neněmecko..Nedělám si sebemenší iluze o způsobu recenzí v MetalHammer a RockHard.Je to asi něco jako Spark.Velké médium=dobře hodnocené,velké kapely=velké promo=dobrá vizitka a prodejnost:) Jinak nová Gamma je u mě za 7/10. Dobrá,pohodová,nenáročná muzika. Starou dobou se inspirují dneska v podstatě všichni. Inspirovat a napodobovat neznamená hned blbý výsledek:)

10. 04. 2014 13:52

recenze - Martin

I když GR nepatří mezi mé favority, tak se směju téhle diskuzi.... Evropské recenze: Německý Rock hard 8/10, Metal Hammer 6/7, kvalitní servery v průměru 8/10..... u nás klasika všech klasik...GR vydali odpad, hledej x vykradaček apod. Sem zvědavý co tady nastane až vydají nové album Edguy.... :-)

10. 04. 2014 13:04

Dnes večer vám hrají GR - Kdysi fan

GR zahráli takovou revival desku! Příklady ok: Avalon=Empathy, Hellbent=Judas, Born to Fly=Helloween (H. Richter), Pale Rider=Judas, Master of Confusion=I Want Out, Empire of the Undead=hmm tady je všechno nové stačilo se jen opřít o zdi, Time Of the Deliverence=We are the champions my friend, Seven=Master of Confusion, Demonseed=Judas, I Will return=Uf tady toho bude vic, neda se ale preslechnout March of Time, Built of World=PC69. Finální resumé je jdi se vycpat Kájo! :)

10. 04. 2014 10:10

- Anonim

Miluji tyhle kecy od všech těch internetových chytráků. To je furt dokola. "Všechny rychlejší skladby Gamma Ray už od prvního alba připomínají I Want Out a i ta je vlastně vykradená". Hlavně, že tisíce dalších kapel napříč žánry drtí do kolečka jeden a ten samý riff a nikomu to nevadí. Gamáči měli vždycky pestrý desky a každý song úplně jiný a to ne každá kapela dokáže. To je taky možná to, co tyhle hateři nejsou schopný rozdýchat a tak na Gamáče budou radši kydat hnůj, viď Soichiro?

10. 04. 2014 8:39

- Soichiro Honda

Ano je to hansen ale čo z toho keď znie jak keby to nahrával po prechlastanej noci. A naživo je to ešte väčšia hrôza, hlavne Scheepersove skladby.. vlani na tour s Hells Deris prevýšil Hansena minimálne o triedu. Inak najväčší problém Hansena (a celej GR) je tvrdé a dosť slepé odmietanie hocijakej formy moderny, narozdiel od susedných Helloween, a odpisovanie z minulosti je mnohokrát príliš okaté. Hansen naštartoval prvú vlnu speedmetalu, Gamma Ray spolu s Blindami a Stratovariusom viedli druhú vlnu speedu, ale dnes už nemajú čo povedať.. predbežne to vidím na takých 6 bodov (To the metla mám za 3,5/10)

10. 04. 2014 2:24

- František Šafr

Občas tam kopírku také slyším, ale není to nic, kvůli čemu bych musel hlásit, že je to trapné (až na song "Master Of Confusion"). V recenzi se dočtete, které skladby jsou mi ještě dosti povědomé, ale jinak musím říci, že jsem spokojen. Zejména s první polovinou desky. PS: Kai Hansen zpívá dobře a lépe než na předešlé desce. Mně se jeho vokál prostě líbí, i když není tak profesionální jako Kiske, Lande, Scheepers apod. Ale je to Hansen. :-)

9. 04. 2014 23:05

- Soichiro Honda

tak Master Of Confussion je predovšedkým I Want Out remix 2014.. riff na začiatku Avalonu použila snáď každá kapela.. a tak ďalej.. Na druhej strane nie je to tak ubíjajúce a nudné ako To The Metal, miestami mi to pripomína Majestic, Avalon mi zas pripomenul, prečo boli Gamma Ray kedysi mojou najoblúbenejšou kapelou.. Inak Hansenov spev je totálna katastrofa, okamžite angažovať Kiskeho...

9. 04. 2014 22:35

to Ray - Anonim

Začátek Master of Confusion trochu připomíná Send Me a Sign, ale jinak tam žádný jiný vykrádání není. Mohla bys prosím napsat koho konkrétně v kterým songu kopírují? Docela by mě to zajímalo.

9. 04. 2014 21:25

- Ray

Já se u novinky pobavila hrou "hádej, koho kopírují" - někdy jsem objevila i tři kousky na skladbu, pane jo :D. Za mě hodně špatný, bohužel

9. 04. 2014 13:10

- František Šafr

Nové album Gamma ray mě potěšilo. V recenzi to zatím vypadá na příjemných 7,5.

9. 04. 2014 0:00

- Soichiro Honda

sa mi zdá, že nový album akosi preplával okolo.. podľa mňa určite lepšie jak naposledy, navyše Avalon je proste paráda..

8. 04. 2014 23:19

Koncert 20.3. 2014 - vn

Jenom tak pro informaci, byl jsem si dnes koupit listek na Gamma Ray do Retra (20.3.14) a uz maji na predprodej pouze 150 listku, tak kdo váhá ci odkládá, je nejvyssi cas... :))

6. 01. 2014 20:47

oprava - Anonim

sorry, ještě jednou tentokrát bez překlepů: Tak po přečtení týhle diskuze, tak trochu nechápu, co tedy od gamáčů vy všichni vlastně chcete? Když natočej dobrý melodický album, tak je to vykrádačka a pořád to samý po x-té. Když natočí experimentální album, kde vyjedou ze zavedenejch kolejí, tak jsou to zase nudný experimenty...To je pak těžký.

18. 02. 2010 13:46

co vlastně chcete? - Anonim

Tak po přečtení týhle diskuze, tak trochu nechápu, co tedy od těch gamáčů vy všichni vlastně chcete? Když natočej dobrý melodický labum, tak je vykrádačka a pořád to samý po x-té. Když natočí experimentální album, kde vyjedpu ze zavedenejch kolejí, tak jsou to zase nudný experimenty...To je pak těžký.

18. 02. 2010 13:42

- Tassadar

Tak v minulosti GR najdeš těch vykrádaček judasů hodně.. :D

16. 02. 2010 19:25

To the Judas? - Grinder

V zásadě proti Gamma Ray nic nemám, ale titulka je NAPROSTÁ vykrádačka Metal gods od JP!

15. 02. 2010 23:30

- Ray

Ve stažené formě to mám stejně jako ty...originál mi ještě bohužel nepřišel, tak nevím, jak je to tam...tohle je podle metalarchives

15. 02. 2010 20:19

- Tassadar

Ještě připomínka na redakci, odkud jste vyhrabali ten tracklist? Nevím, jestli ho mám špatně já nebo vy, mám to takhle: 1. Rise 2. Deadlands 3. Mother Angel 4. No Need To Cry 5. Empathy 6. To The Metal 7. All You Need To Know 8. Time To Live 9. Shine Forever 10. Chasing Shadows Nebudu nikomu nalhávat, že jsem to koupil, album jsem stáhnul, ale pokud to mám seřazené špatně, moc rád si to opravím.. jenže nová recenze na metalopoli mi dává za pravdu, tak teď babo raď, když na oficiálních stránkách GR jsem nic nenašel..?

15. 02. 2010 18:43

- GNT

Nové album jsem ještě neslyšel, protože mi ještě nepřišlo. Na Majestic nedám dopustit, vedle Powerplantu a Somewhere ... ho poslouchám asi nejčastěji. Land of the Free (jedničce) jsem nikdy nepřišel na chuť, ač ji všichni chválí, kdyby dvojka nebyla supervykrádačkou, docela by mě bavila. Hlasové eskapády budou mít možná něco společného s tím, že Kaiovi hlas pomalu odchází, na předchozím albu byla jistá opotřebovanost znát a to se dá ve studiu kouzlit (jaké to musí být naživo?!). Moje zkušenost s nahrávkami Gamma Ray je taková, že se na první poslech nedá moc dát, kromě prvního alba jsem se do každého dalšího dostával postupně, někdy přes deset poslechů (do 3. a 4. alba jsem se dodnes bohužel pořádně nedostal). Co člověk, to názor a to je dobře. Obaly raději nehodnotím a písničky o metalu bývají většinou otřesné, trapné, supernudné a pramálo melodické, výjimka potvrzuje pravidlo. Nevím, jak někdo může doporučovat z nového alba skladbu To the Metal (viz Spark). Ale pokud se někomu líbí, proti gustu a vkusu žádný dišputát, respektuji to.

15. 02. 2010 7:14

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07792 sekund.