DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HOLE - Nobody´s Daughter


- mot

Pepsiho jsem před lety vnímal jako prudiče z diskusí. Jeho hudební tvorba je pro mě hrozná a recenzi na Doležala považuji za nepovedené komické subjektivní zhodnocení Doležalovy minulosti. Ale každý nemá vždycky svůj den (např. Blackmoon ve Sparku před časem hodnotil v reportu z koncertu KISS skladbu, která tam vůbec nezazněla). Ale od té doby, co Pepsi píše sem, musím říci, že jeho články přímo vyhledávám a uznávám jeho erudici v oblasti glamrocku a hairmetalu. Pepsiho recenze jsou jasné, srozumitelné, a i když s nějakou třeba nesouhlasím, tak si podle jeho článku dokážu vždycky udělat obrázek, co mě na té či oné desce čeká. Myslím, že o to jde především. I když používá přímočaré vyjadřování, je vidět, že ty články jdou tzv. od srdce, proto mi v nich nevadí ani občasné kategorické soudy. Co se týká srovnávání s Petrem Korálem, tak zrovna tomu nedělá potíž zhodnotit nahrávku lidovějším způsobem.

6. 09. 2010 9:19

- Shved

to Ladislav: Znáte Pepsi Stonea dobře? Jste si opravdu jist, že nikdy nenahrál žádnou desku a nenepsal žádný text? A teď k těm vašeim blábolům ...... co má sakra společného jeho hodnocení desky Iron Maiden s tím, jestli je nebo není recenzent? Dal jí 7,5 bodu (jestli se nepletu) a to je podle mě hodně, víc než si zaslouží. Pojem utahaná hovadina mi naprosto jasně popisuje daný song na desce a to, že by to nenpsal pravý, fundovaný a erudovaný publicista je mi naprosto uprdele neboť těch je miliarda a velmi často s jejich hodnoceními nesouhlasím, což se mi u Pepsi Stone moc často nestává. Hodnocení desky Hole je objektivní a spravelivé a jelikož já nejsem \\\"recenzent\\\" mohu si dovolit hodnoti ho peprněji. U mne je to sračka ..... Howgh

5. 09. 2010 19:52

- Ladislav

To Tassadar:Pravila pýthie

5. 09. 2010 18:58

- Tassadar

Asi tak: )) Argument "co jsi dokázal, že kritizuješ", je naprostá zhovadilost, vždyť drtivá většina recenzentů nenatočila nikdy nic.. Ladislave, jsi k smíchu:)

5. 09. 2010 17:12

- Koko

Sranda jak ten doležal furt někomu leží v krku :o) Hele a co natočil Korál?

5. 09. 2010 17:04

- Ladislav

Neodpověděl jsi mi na otázku,co kdyby si šel do studia natočit něco ty.To by byl průlom v historii metalové scény.Ale jinak než ty myslíš.Máš pravdu nemusíš se se mnou bavit tudíž nevím proč na mě vůbec reaguješ.Doležal měl na svém webu naprostou pravdu když o tobě napsal to co napsal.Svatá pravda.

5. 09. 2010 16:02

- Pepsi Stone

Ladislav: Diskuze s tebou nemá smysl. Sbohem! Meresz: Mě se třeba od Hole nejvíc líbí Celebrity Skin. Live Through This byla sice nejúspěšnější, ale nepřijde mi nejlepší. Už když vyšla, tak jsem ji vnímal jako průměrnou grungeovou nahrávku a to jsem tenkrát grunge poslouchal hodně.

5. 09. 2010 15:58

- Meresz

Kontroverzná recenzia :-) Tak poďme si ich doberať: Live Through This a Celebrity Skin doteraz považujem za veľmi kvalitné rockové (v druhom prípade skôr pop-rockové) dosky s množstvom zaujímavých melódií a piesní a preto nevidím dôvod prečo sa tieto dosky nemali ako presadiť! Aj surová undergroundová prvotina \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ "Pretty On The Inside \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" má niečo do seba, aj keď som jej veľmi na chuť neprišiel, ale tento \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ "reunion\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" bije do očí, že jedine z ekonomických záležitostí je tento album vydaný pod značkou HOLE. Toto mala byť sólovka Courtney, nástupca jakžtakž vydareného alba \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ "America\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 's Sweethearts \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" a nie regulérny pokračovateľ dávno mŕtvych HOLE!! Chýba tam pôvodný gitarista a takisto basáčka Melissa, ktorá tam určite patrí, ale toto je jednoducho šaškáreň. Kedysi tam bol len jeden chlap a teraz je tam na oblátku jedna žena?? WTF?? Samotný album som nepočul a ani naň nemám veľmi chuť, teda dovtedy kým pod značkou HOLE neuvidím len Courtney a pár nímandov okolo nej, Courtney je už za zenitom a dnes už nemá ako zaujať, proste zlaté 90te roky sú fuč a okrem toho alkohol a drogy ju poznačili viac ako v únosnej miere, takže už ani image nemá taký ako kedysi. HOLE zomreli v podstate už v roku 1999 keď dokončili turné k poslednej radovke lebo nasledujúce tri roky aj tak nerobili vôbec nič keď až potom ohlásili rozpad, ale toto s HOLE nemá spoločné nič. Ďalej: nesúhlasím s narážkou že Courtney si postavila kariéru na nebohom manželovi!! S albumom LTT uspela lebo tá fošňa bola proste kurevsky dobrá a preto nevidím dôvod prečo by sa nemohla presadiť?? Určite do istej miery jej pomohlo aj manželstvo s Kurtom, ale určite nie na plnej čiare!

5. 09. 2010 15:46

Pepsi Stone není hudební recen - Ladislav

Stačí si přečíst vaší recenzi slovo od slova a je hned jasné že vy recenzent vůbec nejde.Jestli novou desku Iron Maiden považujete za slabší tak jste poměrně dost praštěnej na hlavu,až mě vaše dětinská naivita přímo udivuje.Vysvětlete mi například pojem utahaná hovadina,kterou by pravý,fundovaný a erudovaný hudební recenzent nikdy nenapsal.Myslím kupříkladu Korála,který svému řemeslu dokonale rozumí.Anebo víte co radši držte hubu,vykašlete se na recenze a dělejte něco jiného.Protože smést pod stůl pošlapat a zkritizovat snahu lidí kteří se snaží natočit solidní Cd umí každý,ale zkuste se místo nich postavit k mikrofonu a něco zahrát,popřípadě složit hudbu nebo napsat text.To by si asi kritici smlsli.Ale vy totiž žádný kritik nejste.Je vidět že nemáte přehled,že se v hudbě neorientujete,jenom papouškujete slova která už před váma použilo několik recenzentů jako vycvičená opička.

5. 09. 2010 15:22

- Pepsi Stone

Ladislav: Negativní recenze je recenze k ničemu? Vždycky tady jen něco vykřikneš, ale jakýkoliv argument tvýmu příspěvku chybí. proč je tedy tahle recenze k ničemu?

5. 09. 2010 12:38

Je Pepsi Stone opravdu recenze - Ladislav

Opět recenze k ničemu.Vypovídá to o autorovo niveau.Tenhleten chlap že si říká recenzent?Rád bych ho viděl aby nahrál nějakou desku.To by jsme se asi všichni nasmáli.

5. 09. 2010 11:59

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07923 sekund.