Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku METALFEST, 3. - 5. 6. 2011, Lochotínský amfiteátr, Plzeň


To Michal: - Bubák

V tom případě jim to jde ke cti, že vydrželi déle, nic ale nemění na faktu to, že avizovaný zákaz focení byl již téměř od rána, tudíž s nějakým počtem lidí to mělo pramálo společnýho. Navíc, hold ne vždycky se na všecky dostane, člověk si to zkrátka musí vystát a s tím by měl každej počítat a néé fňukat. Hold se musí rozhodnout, jesli mu stojí ta daná kapela za podpis, nebo zrovna vidět to, co hraje. ;-)

21. 06. 2011 11:29

bubak - Michal

ne kazda kapela by byla ochotna se vsem podepsat a jeste podpisovku pretahnout o 30min vole! takze diky za tohle - nektery kapely byly az neprijemny co sem tak videl

21. 06. 2011 9:13

bubak - Michal

Hele Bubaku vole, pokud vim tak COF se nemohlo fotit protoze tam na ne cekalo asi 500 lidi a kdyby se kazdej s nima fotil, tak se to za tech 30 min tazko zvledne a nedostalo by se na vsechny. takze ty tvoje pseudohvezdy tam zustaly o 30min dyl vole aby se dostalo na vsechny a podepisovali se hodinu...

21. 06. 2011 8:59

- Bubák

No, největším zklamáním Metalfestu byl beze sporu zvukař, protože co ten šmejd tam vyváděl, za to bych mu nedal ani korunu a pověsil ho za k..... do průvanu. Ale přesně to stejný tam provozoval minulej rok, snad ještě horší. Svým způsobem se nedivím, že Pepsík ohodnotil Bloodbound tak, jak je ohodnotil. Zkrátka se zřejmě z odposlechů vůbec neslyšeli a dost je to rozhodilo. O tom, že Patrika nebylo téměř slyšet, o tom se radši ani vyjadřovat nebudu, proto zřejmě taky prchal vždy od lidí hned zpět, aby nebyl mimo muziku. Co musím vyzvednout, tak určitě klasiku, ta nezklamala takže Accept, ač s jednou kytarou výborný, Saxon super, ale to je každej jejich koncert, co jsem mohl vidět, akorát by mohli přestat hrát ,,motorkáře,, ta písnička nevím proč, mě děsně irituje a mají spoustu jiných, podstatně lepších skladeb. No a pro mě zlatej hřeb rozdodně Pretty Maids. O dvě třídy ještě lepší než na ZMOR. Energie a radost z hraní z nich přímo sálala. Paráda. Navíc musím všechny jmenované pochválit, že při podpisovkách byli děsně milí a Saxon dokonce vydržel o hodně déle, než měl, takže se téměř na všecky, co si stáli na svůj autogram se dostalo. Nemůžu nezmínit i moje oblíbence Rage, kteří snad na koncertě ani zklamat nemohou. Když už se tu bavíme o Epice, po loňském MORU jsem neměl chuť tuhle kapelu vůbec vidět a pakliže Maiden říká, že byli ještě nudnější než na MORU, jsem rád, že jsem po Saxonech (resp. po pseudohvězdách COF - jediní prudiči co se odmítali u podpisovky fotit) jel domů. Sabbaton mě trochu mrzí, sice si je doma taky nepustím, páč mě to nebaví, ale na živo jsou fakt super. Poslední co bych zmínil je to děsně odstrčený pódium od lidí. Nevím, jak ostatní, ale tohle mě děsně s...... a už vůbec nechápu, proč tam stojej ty pecky v oranžovech vestách, akorát tam překáží a jsou ochota sama. Nevidím jedinej rozumnej důvod, proč by to pódium nemohli posunout o 5 - 6 metrů blíž k lidem. Jinak ohledně návštěvnosti si myslím, že se MF chytl, oproti loňsku bych řekl tak o čtvrtinu víc lidí. Areál je v pohodě, oproti loňsku musím taktéž pochválit množsví(co do výběru) a ceny jídla. Jediným slabým bodem zdá se zůstával výčep piva, kde se tvořili i 20minutové fronty. Stan jako kráva a je tam jedinej výčep. Taktéž k pivu G mám výhradu, je to pěknej hnus za ty prachy. :-DDD Zlatá Plzeň, třeba že z Polska. Pak snad jen, ale to už je spíše záležitost města Plzeň, pakliže se zde ta tradice hodlá uchovat jako MOR ve Vizovicích, nebylo by od věci zainvestovat do nových laviček ;-)

21. 06. 2011 7:43

- Rainmaker

když už jsme u tý Epici, tak já u ní usnul, nudil jsem se a nebyl jsem jedinej...minulej rok na Mastru mě bavila víc

20. 06. 2011 22:43

- Raziel

Ano já vím, ale když už kritiku, tak by to chtělo něco trochu jiného, než jen "nemám rád ten styl, kapela je o ničem". Epicu jsem slyšel tuším po třetí a musím uznat, že growl se zlepšil o 100%. Psí čumák, Tarja je na tom podobně a i přesto si ji rád naživo poslechnu, dle mého se tyhle zpěvačky víc soustředí na zpěv. Jinak ještě ke zvuku - Epica na začátku měla zvuk úplně na dvě věci až tak po 2-3 skladbách to bylo dobré. Mají stále co zlepšovat, ale od téhle kapely se myslím rozsáhlá kytarová sóla čekat nedají a nikdo, kdo ji zná, tak je ani čekat nebude...

20. 06. 2011 19:21

- Veronika

to Fenris: Kdyby jsme tam byli pracovně, měl bys zmínku o každý kapele, leč nakonec jsme tam byli jen za obyčejné líné fanoušky, já ani nepočítala s tím, že něco napíšu, takže bohužel máme jen to, co jsme viděli. Samozřejmě, pokud se chcete podělit o názory na kapely, co jsme neviděli, tak šup sem s ním. Jsem na to jedině zvědavá. :)

20. 06. 2011 14:05

- Pepsi Stone

Raziel: Chtěl jsem v reportu okomentovat všechny kapely, které jsem nsa Metalfestu viděl, muselo tedy dojít i na Epicu. Jejich vystoupení jsem ale raději hlouběji nerozebíral. Neměli se k tomu ani kolegové. Už jsem to tady psal několikrát, že NENÍ možné psát komentáře, recenze, reporty... jen na to, co se mi líbí. To bysme všude četli jen chválu a byla by to nuda.

20. 06. 2011 12:48

Epica - Raziel

Pokud Vám nějaký subžánr metalu nesedí, tak se stačí zmínit, že Vás to nezajímá a dále nekomentovat. Epica je hodně o textech, o tom "protivném" zpěvu a právě o souladu s klasickými nástroji. Nevím, jakou máte angličtinu, ale další 2 hlavní prvky Vám nic neříkají. Příště prosím bez komentáře, popřípadě nechat napsat názor někoho, kdo vůči tomuto žánru nemá averzi. Ale jinak hezký report.

20. 06. 2011 10:26

- Fenris 13

Malá oprava - Saxon v přídavku nehráli 747... nýbrž Strong Arm Of The Law - Biff dal publiku na výběr z těchto dvou skladeb a podle síly řevu usoudil, že dav vyžaduje Strong arm... Jinak škoda vynechaných kapel - takový Rage, Arakain,Milking The Goatmachine a hlavně pak Alcest a While Heaven Wept odehráli parádní sety. Jasně, všechno se někdy stihnout nedá, ale tyhle bandy by si zmínku zasloužily.

20. 06. 2011 9:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08811 sekund.