RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST, WHITESNAKE, 28. 6. 2011 - Praha, O2 Aréna


to Ruben Theodor - Anonim

Já jsem také odchodu K. K. Downinga hodně litoval. Ale musim objektivě uznat, že Richie Faulkner mile překvapil. Zahrál všechny sola přímo excelentně a hlavně bylo vidět, že ho to baví.

9. 07. 2011 15:04

- Pepsi Stone

Mě tam K.K. chyběl spíše lidsky. Co se týče Living After Midnight, tak tu jsem skutečně propálil. Jako řada lidí jsem odešel po You´ve Got Another Thing Coming, kteroužto Judas vždycky své koncerty končili.

8. 07. 2011 14:29

- Ruben Theodor

Jenom malicka chybicka-Posledni pisen byla LIVING AFTER MIDNIGHT..a k teto diskusi: Halford a Coverdale jsou oba 51 rocnik...a musim opravdu rict, ze jsem Judas ted videl po 3ti.(2004 a 2008) a musim rict, ze vykon kapely byl o mnoho lepsi nez predtim krome Richieho-ktery, i kdyz je velmi sympaticky a hraje velmi dobre proste na K.K. nema. Ale zvuk byl hrozny, bohuzel. O2 Arena nebyla dobry vyber.PS: Rob zpival jako o zivot-naprosto bez chyby

8. 07. 2011 14:14

- Pepsi Stone

Já bych to tak neviděl. Whitesnake hráli super, ale Coverdaleovi už to prostě nezpívá. Jinak sóla, ať už byla jakkoliv zbytečná, rozhodně nebyla stupidní.

8. 07. 2011 13:56

- corbow

Nejlepsi koncert Judas, co jsem zatim videl. Whitesnake totalni pruser. Bubenicky a kytarovy solo radim k tomu nejstupidnejsimu, co se snad da na ty nastroje zahrat. :)) Ale Rob..to je fakt \\\"metal god\\\". Ten kdyby tam zpival \\\"Pec nam spadla\\\", tak to bylo jedno. Respekt!

8. 07. 2011 12:15

- Anonim

Judasové měli naprosto hroznej zvuk, kterej mi dokázal zážitek z celého vystoupení zničit. K tomu to odporný prostředí O2 areny - 1 bar se 4 ukrutně pomalými barmany na 10 000 lidí. V publiku mraky nasranejch a žíznivejch lidí, který jen tupě čumí na podium a atmosféra žádná. Takhle si koncert heavy metalový legendy nepředstavuju. Nejlepší zážitek byla závěrečná Living After Midnight, před kterou sál opustila většina těch znechucenejch lidí (zřejmě včetně Pepsi Stona, kterej neví kdy byl definitivní konec) a zůstali jen ti opravdoví fanoušci, kteří vytvořili tu pravou atmosféru a odzpívali tu skladbu takovým způsoben, že pomalu ani kepela nebyla slyšet. Jen škoda že takovýhle nasazení přišlo až v poslední písničce.

4. 07. 2011 10:02

Detail - Pavel

Možná by si autor reportu mohl po sobě své dílo alespoň přečíst, protože když chce napsat o Coverdalově zpěvu, že nefunguje, a napíše funguje, tak to jaksi postrádá logiku !!!

3. 07. 2011 11:46

- Bubák

Máš pravdu Pepsíku, přesně to samý sem tvrdil já. :-) Bylo mi řečeno, že su zaujatej. Kapela parádní - Coverdale totální kašpar a to co jako že zapíval, byl podle mě playbek a jeho byly jen ty zkřeky. Dvakrát jsem je na mastru prošvihnul a teď vidím, že jsem vůbec ale vůbec o nic nepřišel. Asi by měl jen nahrávat desky a koncertování nechat mladším. Nevím, jakej je věkovej rozdíl mezi ním a Robem, ale ten večer bylo zcela evidentní, kdo je pan zpěvák a kdo komu dělá předkapelu. Judas nadchli, o dvě třídy lepší než minule. Novic to zvládnul bravůrně, ujeté sólo sem asi nějak přeslechl. Ian Hill se snažil ze všech sil, ale přišlo mi, že chudák mele z posledního, asi nedával to vedro. Hold roky jsou tu, no. Každopádně skvělej koncert, skvělý výkony celý kapely Whitesnake, před panem bubeníkem hluboce smekám. klidně bych si to sólo na bicí dal ještě párkrát. ;-)

3. 07. 2011 8:47

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08445 sekund.