NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Recenze nových EP od VISIONS OF ATLANTIS a SUNRISE


- Pagan

S tím fórem jsi mi připomněl, že bych chtěl pozvat všechny, kdo jsou na facebooku a mají v oblibě melodický power/speed metal, aby se přidali k tamější skupině zvané FLOWER METAL.CZ, která slučuje podobně postižené nadšence:-)

9. 11. 2011 13:42

- Soichiro Honda

Vážne? By som povedal, že práve na tomto fóre by bola dosť oblúbená. ale proti gustu.. :)

9. 11. 2011 13:25

- Pagan

Nikdy mě ta kapela nebavila tolik, abych se k ní chtěl pravidelně vracet.

9. 11. 2011 13:15

- Soichiro Honda

Ozaj Pagan. a co hovorís na kapelu Saint Deamon?

9. 11. 2011 13:01

to Pagan - martan

Tentokráte jsem si nejprve stáhnul a poslechl všechny tři placky, pravda zatím jen jednou (tu nejstarší tedy 2x:-). Nicméně nyní jsem si přečetl všechny 3recenze a musím s Tebou souhlasit a to bez výhrad! Budou to kupodivu první komentáře k recenzím této zajímavé bandy:-) Já to poslechl od té poslední zpětně. Nejnovější placka je celkem zajímavá melodikou, ale všechny skladby začínaj vyťukáváním do kláves, což není pro power styl zrovna nutné. Co se týče hodnocení, nadělil bych asi stejně, musím si ty novější desky ještě párkrát pustit.

8. 11. 2011 18:32

- Pagan

Není za co, já děkuju tobě, že nejseš línej svůj vděk vtělit do komentu, to je u mlčenlivé metalové populace pořád věc témeř zázračná:-) a jen tak na okraj, recenze všech tří desek CONQUEST jsou zde samozřejmě k nalezení:-)

8. 11. 2011 8:21

to GNT a BOOZER - martan

Chlapi, u ukrajinských CONQUEST doporučuju první počin (jak už to většinou bývá) Endless Power 2002. Jediná má výtka je, že je celá placka (kromě dvou plíživek) celá v pekelně rychlém tempu, pár zpomalení by ani mě nevadilo:-) I´m Flying Back, Ancient Winds, I´ve Seen You.. jsou výborné pecky již na první slech...

7. 11. 2011 23:30

- martan

Pagane, další vřelý dík Tobě za Conquest. Není to vůbec špatné, sice více piána a nonstop rychlost, ale v současné konkurenci určitě nadprůměr:-) Já znal kapelu shodného názvu, ale z jiných luhů a hájů. Jo a abych nezapomněl. EAGLEHEART byli v EXIT-USu v pátek skvělí, ozvučení neměli slavné, ale nová placka bude bomba!!

7. 11. 2011 22:52

- Pagan

Na SUNRISE nebo CONQUEST to ale nemá :-)

5. 11. 2011 8:17

- adrian

Kdyz jsme u tech Ukrajincu, tak Morton nezni vubec spatne!

4. 11. 2011 22:46

- martan

Nazdar hoši. O EAGLEHEART Vám poreferuju o víkendu. Jestli nezapomenu, tak v pátek jdu na live:-) Já mám staženo EP Sunrise asi 14dní a je to neskutečná pecka. Měl jsem trochu po průvanu členů v kapele po první výborné desce obavy, ale opět se potvrzuje, že nejdůležitější v kapele je zpěvák. Live In Peace je opravdu pro speedomily naprosto klíčová záležitost.

1. 11. 2011 22:10

- Pagan

První album na světový poměry lehce nadprůměrný, na český hodně luxusní, ovšem ten novej teaser vypadá neskutečně dobře, může to bejt obrovská bomba!

1. 11. 2011 13:56

- GNT

Pagan: poslechl jsem si teaser Eagleheart (a nezněl to špatně, i speedové rytmy se tu objevily, to je věc u českých kapel takřka nevídaná), jaký je Tvůj názor na tuhle kapelu?

1. 11. 2011 13:03

- GNT

Pagan: díky za připomenutí, bohužel mé domácí počítačové vybavení je prehistorické, 13 let staré, v podstatě mi to slouží jen jako lepší psací stroj, připojení na net z vlastní vůle nemám (a nehodlám v dohledné době nic inovovat, doma chci mít klid od všeho, když něco na netu nutně potřebuji, mohu jít obtěžovat své dvě sousedky; podobně přistupuji i k mobilu, programově má ten skoro nejlevnější, bez foťáku atp. - na školním srazu jsem byl považován za největší socku, což se mi moc líbílo). Bohužel kromě řadovek nic nekupuji ani nevypaluji, mohu jen doufat, že se skladby z EP desek (k čemu to dnes je, tento formát) objeví po čase jako bonus řadovek.

1. 11. 2011 13:00

- Pagan

Tohle zrovna nabízej zdarma, tak si stáhni aspoň to :-)

1. 11. 2011 8:17

- GNT

Chtěl jsem sehnat originály Sunrise, ale bude to velký problém. Dokonce přemýšlím, že oslovím jednu Ukrajinku, zda by se mi to tom nepodívala ve své vlasti, až tam pojede na návštěvu. Proč je ten nejlepší speed z tak "okrajových částí světa" (míněno ve vztahu ke světové "pop music").

1. 11. 2011 6:08

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08373 sekund.