NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku THEOCRACY - As The World Bleeds


Haha - vn

Predne rikam,ze tuhle desku jsem si nepustil snad 6 mesicu!Dneska jsem ji ale sjel celou a to Japonskou edici kde je I am az nakonci!Vsiml jsem si,ze behem sloky Iam tohle Iam tamto Iam neco a pak Iam Baseball!! : ) Muzu vam rict ze jsem se zacal fakt histericky smat v autobusu!No tenhle styl uz me nejak prestava bavit i kdyz jednou za cas! : )

14. 06. 2012 15:56

- martan

Larsi: Právě jsem dal ukázky BALFLARE, je to rozhodně powerspeed, ale kdybych si to dopředu nepřečetl, tak se mi mezi (nebudu znovu ty severské kapely jmenovat) ztratí. Mě prostě začal vadit stálý zpěv ve výškách a klávesy, které nahrazují starou dobrou a potřebnou kytarovou vyhrávku. Když chci potěšit svůj slech dávám záležitosti jako Pendragon nebo Lionheart od GRAVE DIGGER. Zkus to, rád si přečtu Tvůj názor.

8. 12. 2011 22:17

- Lars Larsen

speeďáci ještě mě napadlo jestli znáte Balflare.Hlavně poslední album.

8. 12. 2011 0:39

- Lars Larsen

- martan:Máš pravdu,21 let je málo,ale věnuji se tomu denno denně tak intenzivně,že si kolikrát říkám,jestli tím nepromarním život.Asi budu poslouchat i v důchodu a to už nebude vypadat dobře.Jinak poslední album Celesty je u mě jedno z nej.Dodnes si ho rád poslechnu a těším se na něj jak malej kluk.To samý mám u alb Dark Moor.Axenstar je na tom u mě o trochu líp jak Royal Jester.Helloween a Blind poslouchám taky od počátku,takových nás ale bude většina.Ted sem poslech ten novej song od Iron Mask a jestli bude takováhle aspon polovina alba,tak se máme na co těšit!O Theocracy už diskutovat nebudu,myslím,že toho bylo dost.- adrian:porsche a trabant super přirovnání.Tím si to vystihl,takhle to prostě je.

8. 12. 2011 0:01

- martan

Tak jo chlapi. Snažil jsem se doporučit pár kapel, ale bohužel do špatné recenze. Sem power/speedáci asi opravdu zatrousí spíš omylem. Doví se, že THEOCRACY jsou hodobóžo a pak dlouhá tma. Larsi, ROYAL JESTER jsem nevytáhnul z rukávu já, ten se hudebně pohybuje kolem CELESTY a AXENSTAR. Nicméně já metálek poslouchám už od počátků, i když ne v práci. Vyrostl jsem na IRON MAIDEN, JUDAS PRIEST, SCORPIONS a v osmdesátých vznikly BLIND GUARDIAN a HELLOWEEN, ty poslouchám od počátků. 21let zpět je na solidní základ málo:-)

7. 12. 2011 21:47

- power

Altar to the Unknown God je nejlepší track na albu.......

7. 12. 2011 18:52

- adrian

Lars Larsen: Podepisuji v plnem rozsahu, mas svatou pravdu! Je az nepochopitelne (pro me) jake kapely se tady v teto diskuzi povysuji nad genialni Theocracy! Ano, kazdy ma jiny vkus, ale kdyz pred nekoho postavim Porsche a Trababant, nacez si dotycny vybere Trabant, ze je to lepsi auto, tak ma sice jinej vkus, ale SPATNEJ! A tak to proste je. Persuader, Royal Jester .... poslouchejte tu muziku poradne, lidi! :-) Fakt zoufalost. Jinak souhlas s recenzi a s plnym hodnocenim, Pagane! Pojdme verit, ze i ty neznale jednou osviti duch dobreho vkusu :-)

7. 12. 2011 18:18

- Lars Larsen

Mimochodem,na Royal Jester je zde už vice než přes rok recenze.Nezbývá mi než s ní souhlasit.

7. 12. 2011 12:46

- Lars Larsen

Nechtěl sem nikoho urazit ani naštvat(možná trošku).Dokážu uznat,že každý má jiný hudební vkus(ale nechápu to).Moje práce mi umožnuje celodenní poslech hudby a to už 21 let,tak si myslím,že mám něco naposloucháno(ne z rádia).Schválně by mě zajímalo,jestli si za měsíc na nějakej Royal Jester vzpomeneš.Alba Theocracy můžeš sjíždět pořád dokola a neustále objevuješ nové momenty,které jakoby tam před tím nebyly a ted tam jsou?!Ale nikomu to necpu,třeba se k tomu jednou taky doposloucháš.Matt Smith je pro mě génius,stejně jako Holopainen,Kakko,Tommy Johansson a jiní u mě velikáni.Škoda jen,že Theocracy koncerty zejí prázdnotou.Zasloužili by si nacpaný stadiony.

7. 12. 2011 12:33

- Ray

PERSUADER rozhodně není béčková kapela

7. 12. 2011 11:50

to boozer - martan

Nezapoměň k PERSUADER shlédnout taky The Hunter video, já když na to před X lety narazil, byl jsem z toho ...... Pagane fakt promiň, THEOCRACY je jedna z mála kapel, kde Tě s recenzí nepodpořím (a to už jsem tu desku přejel fakt celou, dokonce mne nebere ani ta speedovka 30 Pieces...)

6. 12. 2011 22:32

- martan

Larsi, docelas mne pobavil, opsat názvy kapel, které jsi nejspíš nikdy neslyšel, šoupnout ke do Béčka a přihodit další nesmysl, že není nad Theocracy:-) Kchupe, JESTER dám, pracuju na tom, podle ukázky je to klasický powerspeed ala Skandinavia. PERSUADER je výborná věc, velmi blízká dobrým časům BLIND GUARDIAN a v podstatě i zpěvák s hlasem podobným Hansimu odložil k ledu kytaru:-(

6. 12. 2011 22:23

to kchup - boozer

Máš pravdu, poslouchám zrovna ten Persuader (The Hunter) a je tam jistá podobnost s počátky Blind Guardian (Battalions Of Fear). Mimochodem, co se týče úvodního "proslovu" k samotné skladbě The Hunter hned jsem poznal, že to je autentické znění mého kdysi dávno nejoblíbenějšího hororu - The Evil Dead :-)

6. 12. 2011 22:13

- Pagan

Já děkuju, tvá slova mě velmi těší, zvlášť vezmu-li v potaz kontext níže probíhající debaty :-)

6. 12. 2011 20:53

- Lars Larsen

Někteří z vás tady neustále přirovnávají Theocracy k béčkovým spolkům tipu Persuader,Steel Attack,Illium,Royal Jester ...(jsou to dobrý spolky,ale brzy se oposlouchají)Použil bych úvod s PAGANOVI recenze:Tak Američan Matt Smith zase nakopal prdel celé power metalové Evropě! V daném žánru letos žádnou lepší nahrávku nenajdete, přičemž je docela možné, že tento stav bude platit přesně do vydání dalšího počinu THEOCRACY.Tímto bych chtěl i poděkovat za opravdu nádhernou a výstižnou recenzi autorovi.Četl jsem ji nejmín 10x a pokaždé prožívám ten slastný pocit dokonalosti.Díky moc!

6. 12. 2011 19:45

to martan - boozer

Dík za tip, zkusím :-)

6. 12. 2011 17:52

- kchup

Persuader jsou v pohodě, připomínají mi starší tvorbu Blind Guardian. Jeden typ pro melodiky: Royal Jester - Night Is Young. Výborný power/speed, tuším že ze Švédska.

5. 12. 2011 22:18

to boozer - martan

Už se to tady recenzovalo, ale jestli jsi minul ARRYAN PATH, tak je dej, ty se ti budou určitě líbit. Je to příjemnej power ve středním tempíčku, zpěv TOP.

5. 12. 2011 13:39

- boozer

Upřesnění: Od AD jsem myslel samozřejmě album Requiem Of Time (2010) - Testament Of Rock je "jen" otvírák.

5. 12. 2011 11:21

to boozer - martan

Tak jsem v rychlosti poslechl od AD Requiem Of Time celé. Není to přesně můj styl, ale poslouchá se to dobře. U mě jasně vítězí skladba Rainbow Warrior. Dal jsem i ILIUM-Genetic Memory. Myslím, že to je stejný stylový soudek (heavy/power). Na závěr jsem přejel tolik diskutované THEOCRACY. Asi to není úplně špatné, ale mám pocit, že se snaží zbytečně tempem i zvukem zajíždět do několika rozdílných stylů a je to trochu naškodu. Zpěvák má ale zajímavou barvu hlasu. Dneska už je to bohužel o hledání jednotlivých skladeb. Teď jsem dal výbornou věc We Fight! (z alba INFERIS - When Me Collide) a taky nemohu říci, že bych si oblíbil celé album.

4. 12. 2011 23:17

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07857 sekund.