DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku FREEDOM CALL, POWER QUEST, IN LEGEND – 9.3.2012, Kaufbeuren – All-Kart (Německo)


- Stepan

Kazdopadne musim rict, ze se mi ta praxe, ze si support kapela musi turne s "vetsi' kapelou zaplatit, teda vubec nelibi. Jako divak ocekavam, ze kdyz platim za listek, tak ze z toho bude mit neco kazda z kapel. Zvlast v pripade, ze me leckdy hlavni kapela vubec nezajima a jdu na koncert jen kvuli predskokanum. Btw, premyslim proc vlastne zejmena zacinajici ci mene zname kapely nezkousi sehnat finance nejakymi modernimi metodami, treba pres http://www.kickstarter.com/ . To je podle me genialni nastroj - funguje to tak, ze si jednotlivec ci firma zalozi nejaky novy projekt, treba "Nove CD PowerQuest", rekne kolik potrebuje financi na jeho realizaci, da tam nekolik moznosti prispivani i treba s nejakymi odmenami podle toho, kolik kdo prispeje, a pak pocka zda se nasbira dostatek financi. Pricemz to funguje tak, ze penize se lidem odectou (automaticky) az pokud se nasbira potrebny pocet financi, takze je to pro vsechny vyhodne a ferove.

19. 01. 2013 16:31

Wisdom - pavel

No to samozřejmě, ale chci tím říct, že Wisdom jsou kapela, která je doma finančně soběstačná a v Maďarsku už asi není prostor kde by se mohli dál ve svém stylu rozpínat. Takže ten krok do Evropy byl logický a je celekm pravděpodobné že se neztratí. Navíc Wisdom má prý poměrně slušnou fans základnu na slovensku kde je silná maďarská komunita. Jen na vysvětlenou, nejsem velký příznivce Wisdomu a myslím si, že je to celkem NEzajímavá a NEinvenční muzika :-)

18. 01. 2013 11:14

- Ray

pavel: Doma možná, ale jsem si naprosto jistá, že kdyby si tvrdě nezaplatili turné se Sabaton, tak na ně při tom výjezdu prakticky nikdo nepřijde ;). To není nic proti kapele, to je fakt

17. 01. 2013 15:07

Wisdom - pavel

Ale Wisdom je v Maďarsku opravdu velká kapela!! S přehledem tam vyprodávají kluby a sály. Tam bylo jen otázka času kdy vyjedou ven.

17. 01. 2013 11:51

- Stepan

Pagan: Jo, taky tajne doufam, ze to je jen jen docasna zalezitost. Byla by hrozna skoda kdyby toho PQ nechali nadobro.

17. 01. 2013 10:15

- Pagan

Podobná rozhodnutí bývají tak náhlá právě proto, že jsou sycena přívalem negativních emocí, který eruptivně vytrysknou po jejich dlouhodobým tlumení. Ale stejně jak to kvapem vznikne, zase to krátký čas utichne, páč umělci nedokážou žít dlouhodobě v pasivní nečinnosti (viz extrémní případ Tima Tolkkiho). Udělaly to tisíce jiných (emotivní odchod/brzký návrat) a jsem si jistej, že až Steve malinko vychladne, zase hrábne do kláves a napíše další album. A protože bude mít plno čerstvý energie, bude to speed jako víno! :-)

16. 01. 2013 22:26

- Stepan

Soichiro Honda: Wisdom maji asi stedrejsi sponzory a/nebo ten zminovany management (coz spolu defakto souvisi). To turne se Sabaton je fakt muselo stat pekny balik...

16. 01. 2013 21:32

- Ray

Určitě je něco špatně, to máš pravdu. Dokážu si představit, kolik za to turné Wisdom (a jejich, očividně schopný, management) museli vysypat... Bohužel ne každý na to má a tyhle velká turné nejsou nic jiného, než byznys, bohužel

16. 01. 2013 19:01

- Soichiro Honda

Sava: nemám ani jeden priznávam, PQ nikdy nenahrali nahrávku, do ktorej by som fakt investoval (možno Magic Never Dies, ale vlastniť všetky nahrávky ktoré chcem tak to je na bankrot, nevravím že to nejde, ale popri vysokej škole to asi fakt nejde), ale zas vlastním veľké množstvo originálnych nahrávok blackmetalového undergroungu, mnohé z nich sú "nezohnatelné".. oproti tím kapelám je PQ Metallica... ale dobre beriem, že majú aj iné starosti, lenže 90% skupín ukazuje že keď sa chce tak to ide, PQ sa nechce a to ma mrzí.. tiež zamrzí, že produktívna persona ako Williams (myslím že one-man skladatel PQ) dokáže len tak seknút s hudbou.. Tollki kolko vydržal v dôchodku, pol roka? Navyše nikto nežiada od PowerQuestu svetové turné, ale ked si dokážu skupiny v oblasti Česka/Slovenska zarobiť aspon na fungovanie, tak myslím že to dokáže aj skupina v GB.. a súhlasím so Stepanom, určite je to chyba aj manažmentu, ked dokáže ovela menej známa skupina Wisdom tahat turné so Sabatonom a PQ nemá ani na fungovanie, tak je čosi zle..

16. 01. 2013 18:27

- Savapip

btw, nedá mi to nerejpnout si - kolik desek PQ doma máš? A kolik z nich je originál?

16. 01. 2013 17:29

- Savapip

proč divné? To, že to tak chtěj dělat ostatní, přece není rozhodující. Přece si PQ neřeknou sice je to pro nás otrava, ale když to tak dělaj všichni, tak se budeme otravovat dál..., asi mají jiný priority, takže mi jejich rozhodnutí přijde naprosto normální.

16. 01. 2013 17:27

- Soichiro Honda

rodina, financovanie z vlastnej kapsy atd... XY kapiel tak funguje.. vid napr. Darkthrone, legendárna kapela, pravidelné nahrávky, dlhé roky na scéne a Fenriz maká v továrni.. kde je problém? nehovorím, že je lahká brnkačka dotovať rodinu, skupinu a tak ale rušiť skupinu s dôvodmi s ktorými normálne funguje celá undergroundová scéna mi príde divné..

16. 01. 2013 16:56

- Stepan

Soichiro Honda: Cetl jsi ten clanek od Steva Williamse na http://www.power-quest.co.uk/news.html ? Ja jeho postoj chapu - pokud musel poslednich par turne dotovat ze sve kapsy, tak to holt cloveka prestane casem bavit, zvlast kdyz ma treba jeste rodinu a jine starosti. Prijde mi dost smutne, ze kapela formatu Power Quest nedokaze fungovat tak, aby se jimaspon zaplatily naklady na turne, kdyz uz si na nej musi brat clenove tak jako tak dovolenou... Rikam si jestli to neni spis chyba managementu, prijde mi ze PQ jsou dost popularni (a to i u nas, prestoze tu nikdy nehrali) na to, aby mohli mit aspon vyrovnany rozpocet...

16. 01. 2013 15:58

- Ray

Soichiro Honda: Neznám moc kapel, co vedle muziky nemusí chodit do práce. Popravdě je jich naprosté minimum. Dokážu si představit, že po tolika letech to na kapelu může dolehnout, obzvlášť, když mají třeba rodiny a stejně jdou pořád všechny vydělané peníze na to, aby mohlo být turné. Smutná věc, každopádně...

16. 01. 2013 0:15

Power Quest - Soichiro Honda

nechápem to.. regionálne tuzemské undergroundové kapely dokážu koncertovat, vydávať CD a omnoho väčšia, známejšia kapela nie?.. Enrik Garcia tiež kedysi v rozhovore povedal, že Dark Moor nie je hlavná obživa kapely a členovia majú aj svoje zamestnania, a tam problém nie je.. a nech je ako je, myslel som si že hudba sa robí pre radost nie pre zisk, ak sú v tom naozaj iba peniaze, tak ma postoj Power Quest dost sklamal..

15. 01. 2013 23:10

PQ - Hermes

Moje slova ... :(

15. 01. 2013 22:54

RIP Power Quest - Stepan

Skoda tehle kapely... :-(

15. 01. 2013 22:42

Podzimni turne Power Quest s F - Stepan

Kdo o tom jeste nevi, tak Power Quest budou na podzim opet na par koncertech podporovat Freedom Call. Osobne to vidim na Mnichovsky Backstage 18.10. :-).

16. 06. 2012 0:37

to VN - martan

Dobrej tip, zkusil jsem, ale BtD je melodickej death, dle ukázky asi větší nátěr než NORTHER, no a ty jsou pro moje uši hraniční laťkou:-)

17. 03. 2012 22:49

- Pagan

Recenze na PHOENIX RISING vyjde v pondělí.

17. 03. 2012 19:37

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.15653 sekund.