DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SABATON - Carolus Rex


Heroes - 8,5/10 - Dustter

Nové album má oproti Carolusu co nabídnout a poprvé v životě je písnička, která mě rozhodně chytla i za srdce - Inmate 4859. Přijde mi na Sabatonovský nádech netypická a i to téma se hodí. Ale další kousky jako Night Witches, No Bullets Fly či Resist and Bite rozhodně neponechat náhodě. Akorát mi tam nesedí To Hell And Back, to pískání či co to je v pozadí, prostě ne. Ale jinak jako celek fakt slušné album.

26. 06. 2014 19:21

- Hellhammer

Souhlasím, že těch témat je sice hodně, ale možná si udeřil hřebík na hlavičku s tím omezením kapely. Oni se prostě zaškatulkovali jako koncertní buchar, to se líbí, dobře se na to paří atd..Dát na album nějaké progresivnější prvky (akustické nástroje, zvuky, výpravnější věci..) už by to tak netáhlo naživo a to je u Sabaton alfa a omega..Navíc, když se o to pokusili na Art of War, tak to hudebně nebylo nic moc,jako celek, zase z toho trčely jen ty bušírny.. Já to řeknu naplno, podle mě Sabaton na nějakou skladatelskou progresivitu nemají zkrátka buňky

6. 05. 2014 23:10

- Soichiro Honda

Coat Of Arms bol hevík ale mal niekoľko naozaj silných skladieb.. Primo Victoria detto.. na Heroes je ich minimum (ak vôbec)

6. 05. 2014 23:03

- Soichiro Honda

ono práveže tých konceptov majú na rozdávanie a neviem prečo ich nevyužívajú.. sú viacmenej jedinou power kapelou, ktorá sa venuje vojnovej, popr. historickej reálnej tématike (teda žiadny warriors, dragons etc), no neviem preco sú zas námety z druhej svetovej, ked už na Coat Of Arms povedali všetko. Majú šancu do svojej hudby zakomponovať hudobné prvky daného obdobia, danej lokality, majú šancu urobiť naozaj epické albumy namiesto hevíku, ktorý v ich podaní nie je nič výnimočné.. Art Of War a Carolus Rex sa venovali pre mňa veľmi zaujímavým témam a naskytuje sa ich veľa už len v 20 storočí (vietnam, korea, irak, atd), druhou svetovou ma fakt nenadchnú.. áno beriem, sú hlavne koncertná kapela a tam potrebujú jednoduché vypalováky ale stále mám pocit akéhosi nenaplneného potenciálu..

6. 05. 2014 23:00

Sochiro - Hellhammer

Vidím, že se dopracovávám sice postupně, ale ke stejnému názoru jako máš ty. Noví Edguy baví, nic objevného, ale v pohodě relax. muzika, jsem rád, že Tobi se umoudřil se zpěvem a netahá kočku za ocas... Sabaton čím dál hůře a bojím se že už to žádná epika do budoucna nespraví,holt už vyždímali ten koncept, ale to je logické, vzhledem k žánru a tomu jak se sami omezili.. A vsadím se, že další album zas epické bude, oni to neměnně střídají a dle slov Joakima fungují v dlouhodobých plánech na 3-5 let ..

6. 05. 2014 22:26

- Soichiro Honda

krátke a úderné.. ved práve, príde mi to ako nejaké EPčko aj ked ešte má vyjst bonusová verzia, kde ma byt viac skladieb.. riffy priemerné, bicie nezaujímavé, texty zas o WWII ma už nedojímajú a tentokrát sa nepodarili ani melódie. S epicky nadýchaným Carolus Rex sa to nedá ani porovnať.. pre mňa najhorší Sabaton a ďalšie sklamanie (čo sa to tento rok deje?).. Mimochodom Edguy ma konečne po rokoch potešili a Space Police ma baví, aj keď sa o nič nadpriemerné tiež nejedná.

6. 05. 2014 21:45

- Hellhammer

Normálně u mě level zábavy Heroes prudce klesnul a to jsou to jen tři dny.. Jak mě to bavilo na první poslech, tak to začalo brutálně nudit. Night Witches, Heart of Iron a Resist and Bite jsou dobré,ale zbytek už moc neba. Alespoň že je to krátké a úderné..

6. 05. 2014 16:31

hellhammer - Jirka

zatím to nemám naposlouchané na 100% , ale zní to zatím hodně solidně a udělalo mi to- oproti Edguy radost..a mimochodem neví někdo, kdy má přijít na trh Judas priest ? to mě celkem překvapuje, že tady není o jejich připravovaném CD ani čárka

6. 05. 2014 15:55

- Hellhammer

Mě se líbí, že se zbavili těch nabubřelých kláves a rádoby epické atmosféry, která byla vždycky tak trochu mimo moje uvěření. Mám od nich rád spíš Primo Victoria a Coat Of Arms než ty výpravné desky, tak proto mě to asi baví. PS nová Epica je skvělá

3. 05. 2014 19:03

- Soichiro Honda

neviem, počul som ju len raz ale nejako ma ten "accept revival" nenadchol.. dám tomu šancu len bohvie kedy :) kedže momentálne vládne nová epica

3. 05. 2014 16:26

- Hellhammer

Slyšel už jste taky někdo novou placku Heroes? Na poměry kapely docela odvážná, minimum kláves, hodně kytar,přímočarý heavy old school, není to tolik vlezlý.Myslím, že nebude mít takový úspěch u fans ,jako minulé placky, ale rozhodně po delší době zase Sabatíci nenudí. Určitě k doporučení, zní mnohem víc "dospěle"

3. 05. 2014 13:26

9/10 - boozer

Na první poslech zaujala, potom nic moc a najednou to s odstupem sjíždím už asi tak popatnácté... Jeden z nejlepších momentů - konec skladby The Caroleans Prayer. Jen bonus track zbytečně kazí dojem.

21. 08. 2012 21:27

Carolus Rex - M4rty5

Vůbec bych neřekl že se opisují. Perfektní deska !!!

6. 08. 2012 19:20

carolus rex - lerry

naprosto souhlas z recenzí,obě verze jsou skvělé a jen vítka,mně se předcházející placka taky líbí.

9. 06. 2012 17:59

7/10 - Tom

Nejhorší deska Coat of Arms? Podle mne druhá nejlepší (pokud nepočítám Carolus Rex). Mně se naopak 1648 tolik nelíbí, ale zbytek včetně zmiňovaného Killing Ground jsou pecky.

9. 06. 2012 16:41

- Bukec.T

staszi: jojo mě taky :) je to výbornej song

8. 06. 2012 18:23

- staszi

Byla jsem velmi příjemně překvapena, hned na první poslech mě při Lifetime of War naskočila husina :-), pěkný!!

8. 06. 2012 16:55

Sabaton - b.wolf

mě kdysi překvapil plackou Metalizer, Primo Victoria a Attero Dominatus se taky dali; z Art of War mě bere jenom Cliffs of Gallipoli, ale ty poslední dvě to už je o ničem...

5. 06. 2012 13:12

- Ceosak

MF: Jak je vidět, každýmu se líbí jinak, což je jedině dobře! Lifetime of War je taky supr, na začátku vždycky husina :-)

4. 06. 2012 23:31

- MF

Miluju tuhle desku !!! Celou "od A až do Z"- A Ruina Imperii je pro mě dokonce nej písnička alba. Jak anglická, tak švédská verze mě nadchla. Tleskám!

4. 06. 2012 22:02

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08323 sekund.