DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Absolute Dose Of Metal vol.2 – 26. května 2012, Letní parket Výrava


PzbJlDanZfQRAxI - mbgpkeunr

XxXBy4 <a href="http://awcexcmybssf.com/">awcexcmybssf</a>, [url=http://ysvrjihogspk.com/]ysvrjihogspk[/url], [link=http://diymepijvylj.com/]diymepijvylj[/link], http://wuucehghmyxl.com/

3. 12. 2012 15:43

- Venca

Souhlas, WS určitě nejsou tahák. Stejně jako Jon Oliva a podobní... Doba je prostě jinde a tyto kapely jsou rády, když na ně přijde dobrá stovka do klubu. Na jednu stranu je to smutný, na druhou stranu se to dá i chápat...

7. 06. 2012 15:00

Hvězdy - White Skull

..... já se budu opakovat, za hlavní zvězdu a tahák festivalu nelze považovat kapelu (byť sebelepší a magakvalitní) kterou zná jen skupina nadšenců a skalních příznivců, to je prostě blbost. Mluvíme li o níže zmíněných Jon Oliva´s Pain, Dark Moor, Lanfear, Elvenking, Serenity, Edenbridge, Theocracy, Circle II Circle, Vicious Rumors, tak první část z nich je metalovému mainstrimu neznámá (Dark Moor, Lanfear, Elvenking, Serenity, Edenbridge, Theocracy) a ta druhá část (Jon Oliva´s Pain, Circle II Circle, Vicious Rumors ...) má tu smůlu že jejich koncerty pořádají promotéři kteří ke koncertům dělají promo max na internetu. Ale fanoušci kteří metalové e-ziny atd. nečtou o koncertech neví. A pak je tu samozřejmě jistá přesycenost akcí - je jich tolik že se navštěvnost rozmělní a lidé nemají tolik peněz aby mohli absolvovat třeba 3 akce za měsíc

7. 06. 2012 11:51

- MilanV

Pepsi Stone. Souhlasím, tady nejde konkrétně o WS, ale hlavně o snahu ukázat něco nového, jiného než obvykle. Z italské scény se tady toho objevuje dost málo (jestli vůbec něco), ale kdyby od nich přijeli třeba Eldritch, to by byla bomba!

6. 06. 2012 17:46

WS - MilanV

Savapip. Na podzim, opravdu? Jejich tour page mám v oblíbených, tak si to tentokrát pohlídám..!

6. 06. 2012 17:43

- Pepsi Stone

Sice neznám White Skull, po poslechu na youtube, je mi to i vcelku jedno, ale že se objevují pořád stejná jména, je totální degradace českých festivalů. Masters of Rock toho je zářným příkladem. Hrůza! Cením si Basinfirefestu, že se nebojí přivézt třeba Crashdiet a uvažují i Hardcore Superstar. Je jedno jaký ta která kapela hraje styl, ale kdo je 4x do roka tady zvědavej na Gamma Ray, Helloween, Sabaton, Kreator a další haldy zejména německých kapel?

6. 06. 2012 17:42

- Ray

MilanV a Savapip: Amen. Souhlas s každým slovem. Chcete vidět fakt kvalitní koncerty s maximálním nasazením? Choďte na neokoukané kapely. Je potřeba pořádně hledat, kvalita není jen u těch nejznámějších. Je opravdu smutné, když na koncerty třeba Vicious Rumors (které jsou životním zážitkem pokaždé a to mě ten žánr úplně nebere) přijde pár desítek lidí...

6. 06. 2012 17:27

- Bubák

Hvězdy: no promiň, jistěže všichni nemůžou znát všechno, ale napsat, že já je znám z youtube a nic moc je jako když jsem na Metallice slyšel dva mlaďochy, hele já od nich znám jen pisníčku Nothing else matters, ale snad to bude dobrý.....sem myslel, že se vyvrátím...proto se mi taky ten koncert až tak nelíbil, protože spoustu lidí tam přišlo jen proto, aby mohlo říkat, já byl na Metallice. Ale to už odbíhám od tématu. Zkrátka na podzim snad budeš mít tu možnost svoji neznalost napravit. Chybu rozhodně neuděláš. ;-)

6. 06. 2012 16:05

- Savapip

přesně tak, jak píše MilanV, jsem při domlouvání vystoupení WS uvažoval o tom, že pro příznivce metalu MUSÍ být návrat Federicy pořádný magnet. Nestalo se, bohužel..., tak mi vážení youtubáci (bez urážky ;-) ) řekněte, koho si představujete jako jméno, které lidi přitáhne, když na koncerty Jon Oliva´s Pain, Dark Moor, Lanfear, Elvenking, Serenity, Edenbridge, Theocracy, Circle II Circle, Vicious Rumors, atd. chodí stovka lidí a zbytek sedí doma a nadává, buď, že nikdo nepřijede anebo nadává, že jezdí pořád ti samí? To MilanV: když to dopadne, na podzim jsou tady WS znova, tak se snad dočkáš ;-)

6. 06. 2012 15:49

WS - MilanV

Nojo, v tom je právě ten problém. Na místních koncertech se objevují pořád dokola stejná zavedená jména, jako by tím metalová muzika začínala i končila. Tím se zacyklíte do stylového stereotypu a kapela, která na koncert nepřijede, byť sebelepší, pro vás vlastně neexistuje. A když se organizátoři rozhodnou tuto posluchačskou neznalost napravit přizváním méně obvyklého (v našich končinách) zahraničního hosta, tak je jim to vyčteno. Ale jak se jinak chcete názorně o těch kvalitních kapelách ze zahraničí dozvědět a rozšířit si obzory?

6. 06. 2012 14:53

Hvězdy 3 - White Skull

pro Bubáka - jen tak mimochodem - já každý rok navštívím v průměru asi 25 koncertů a festivalů. Lońský rok byl extrém to jsem jich viděl asi 45 :-), letos zatím asi 12... chodím do klubů, haly i vesnické kuturáky, občas nějakou klubovou akci i pořádám a několik let jsme s bratrem pořádali malý letní rockový festival - takže myslím že přehled mám dost dobrý.

6. 06. 2012 13:47

- Mike

Musím bohužel souhlasit s prvním a posledním příspěvkem. Samozřejmě, máte pravdu i ostatní, je to super kapela a já byl z jejich koncertu taky docela odvařenej, ale bohužel to prostě není velkej tahák, co by přilákal větší množství lidí... Super kapela, ale spíš pro fajnšmejkry stylu, jakkoliv můžeme naříkat, že to není fér.

6. 06. 2012 12:44

Hvězdy 2 - White Skull

Já s Váma nesouhlasím. White Skull jsou u nás téměř neznámá kapela a to že ji znáte vy, nebo dalších 150 lidí v republice, tak to rozhodně není na pozici hlavního festivalového hedlinera. Já poslouchám hard/heavy a znám je jen z netu , ale mí kamarádi s kterými jezdíme poměrně dost po koncertech je neznají vůbec.

6. 06. 2012 11:30

WS - MilanV

Myslím si, že role hlavního taháku byla pro WS jak ušitá. Nejenom proto, že hrají skvělý HM klasického střihu, že ho hrají skvěle, jak pro pravověrné NWOBHM fanoušky, tak i pro ty, co chtějí slyšet modernější pojetí, že mají svoji muziku nadupanou vším, co jsem v metalu chtěl slyšet a cítit, že jejich přístup k muzice je viditelně spontánní a jde to z nich naplno, ale, kurňa, hlavně proto, že se vrátila "Sister" (!!!) natočlia s nimi další album nabité explozivní silou, a že tady tyto legendy byly poprvé. Sleduji je od jejich prvního CD, které jsem si kdysi nechal poslat z Itálie na doporučení místních obdivovatelů této kapely. Už tehdy mě hned napoprvé ohromili. A každá další nahrávka byl svátek, nikdy nezklamali. Pro mě jsou legendy. A jako naprostý debil jsem na jejich stránkách zjistil až dnes, že hráli v ČR, dokonce relativně nedaleko... No co, jdu si pustit Under This Flag a užiju si to. Jo, ještě něco. To, že je řada místních metalistů nezná není o tom, že by WS byli nějaká druhá liga, ale je to jen ukázka nedostaku znalostí dotyčných... Nevadí, všechno se dá napravit, včíl už o nich víte..

5. 06. 2012 21:13

- Ray

Bubák: Máš pravdu, asi jsem s tou skladbou měla halucinace, nebo to bude tím, že jsi mi potom říkal, žes ji chtěl slyšet a mně se to nějak spojilo. Mea culpa :D. A k tomu taháku - zahraniční kapela, která hraje tolik let, je naživo takhle senzační a ještě nikdy tu nebyla je podle mě docela definice taháku festivalu (a to mi prosím true metalový žánr není moc blízký). To, že jsou lidi líný a blbý, to už je jiná věc. Tak za odměnu si můžou na festivalech poslouchat pořád dokola to samé ;)

5. 06. 2012 12:46

- Bubák

Podle toho co píšeš, tak zřejmě posuzuješ kvalitu kapel, podle toho co zmrkneš na youtube. Hm, to je docela smutný. Jako orientace budiž, ale kůli tomu odpálit kapelu? To mně hlava nebere. Třeba já tam jel jen kůli nim 250km. A i přeto, že od nich znám jen několik desek (které se mi velmi líbí) mě na živo totálně dostali! Jiní slavní kolegové by se od nich mohli sakra učit! Nehledě na to, že nová deska je parádní. Už dlouho mě nic tak nechytlo, nebo minimálně v téhle žánrové škatuli. Jestli se vydaří ty koncerty na podzim, neváhám ani vteřinu a pojedu na všechny (což obvykle nedělám). Velký dík patří všem, kdo se zasloužili o to a tuhle kapelu sem přivezli. Jsem zrovna ten, kterýmu se zajídá poslouchat na MOR , potažmo Metalfestu pořád dokola ty stejný kapely. Navíc se mi hrozně líbilo prostředí a areál Výravy, jeden z nejlepších, co jsem měl možnost vidět. To, že lidi nechodí je smutný fakt. Tři stovky za lístek jim příjde moc, ale že v hospodě prokalí daleko víc, to vidět nechtějí. Zkrátka lidská lenost nezná mezí. To, že to byl skvělej koncert může podtrhnout fakt, že 90% lidí co tam byli, tuhle kapelu nikdy neslyšeli, ale řekl bych, že bych spočítal na prstech jedný ruky lidi, na které neuděli dojem. Apropo, Raduš, myslím, že Heavy Metal Axis nehráli. :-) Ač jsem se jí vehementně dožadoval. :-D Tak třeba příště, no. ;-)

5. 06. 2012 11:43

Hvězdy - White Skull

No já nevím ale White skull určitě nelze považovat za hvězdy ani tahák. Pokud by přijeli na samostatný koncert tak na ně dojde někde do klubu max 100 lidí a i to bude velký úspěch. V mém okolí tu kapelu nikdo nezná a to mám dost kamarádů kteří tuto muziku poslouchají. Já je znám je z YouTube a taky bych na ni nejel protože si myslím, že za to nestojí.

5. 06. 2012 7:48

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08122 sekund.