PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EPYSODE – Obsessions


- vn

FANTASMAGORIA nejlepší deska, po 8 poslechu už to muůžu říci na tutti :D

19. 10. 2013 13:32

FANTASMAGORIA (2013) - vn

Co říkate na novinku Fantasmagoria (2013), s T. Englundem a H. Bassem. Pro mě zatím supr deska !!! S Kornama a D. Theater deska podzimu !!! :))

15. 10. 2013 22:48

FANTASMAGORIA (2013) - vn

Co říkate na novinku Fantasmagoria (2013), s T. Englundem a H. Bassem. Pro mě zatím supr deska !!! S Kornama a D. Theater deska podzimu !!! :))

15. 10. 2013 22:48

- Dave

Ray, sice o rok později než ty, ale já tu hubu zatím nezavřel. Neuvěřitelný, nádhrený, dechberoucí. Nevím jaká adjektiva použit, abych plně vyjádřil své nadšení. A Kelly.... Ten byl neuvěritelnej už na dvojce Beyond Twiligth. Mistr Jorn odpustí, ale tenhle chlapec ho prostě totálně převálcoval. Pro mě 10/10.

25. 06. 2013 22:42

Recenzovanie - Rekshark

Ahojte, chcel by som sa vás opýtať či by ste nepotrebovali nejakého recenzenta? Navštevujem vaše fórum už veľmi dlho a odkedy tu nie je Pagan (hoci verím a dúfam že sa vráti, pretože mi veľakrát jeho recenzie pomohli) som si všimol že recenzujete prevažne tvrdšie odnože metalu, rocku a podobne a aj preto som sa rozhodol opýtať na to. Počúvam hlavne power metal, folk metal (ale nie všetky kapely, iba tie s čistejšími vokálmi), symfonický a melodický metal, niekedy aj speed metal či neoclassical metal a medzi moje najoblúbenejšie kapely patria Rhapsody of Fire, Blind Guardian, Heavenly, Sonata Arctica, Elvenking, Korplikaani, Mägo de Oz, Galneryus, Dreamtale, Terasbetoni, Falconer, Sabaton, ale okrem týchto počúvam aj množstvo ďaľších kapiel s vyššie spomínaných žánrov. Mám vypočutého už mnoho a myslím si že by som preto vedel objektívne zhodnotiť dané albumy. S recenzovaním hudby nemám veľké skúsenosti ale písal som už 5 recenzií na hry a hoci to je niečo trošku iné, myslím si, že ako ukážka toho ako asi píšem tieto recenzie poslúžia dostatočne :) Ak by ste chceli predtým ako sa rozhodnete odomňa nejakú recenziu, tak by som mohol s nedávno vydaních albumov zrecenzovať ReinXeed - Welcome To The Theater alebo ak by ste mi dali nejaký čas tak aj včera vydaní album Luca Turillis Rhapsody - Ascending to Infinity ktorý momentálne počúvam. V budúcnosti by som určite chcel zrecenzovať diskografiu Teräsbetonov a Mägo de Oz od ktorých na tomto fóre nemáte žiadnu recenziu, prípadne aj albumy či diskografie iných kapiel. Čo sa týka kapiel hrajúcich svoje piesne v inom jazyku než anglickom tak nemám žiadny problém prakticky takmer zo žiadnym (píšem takmer pretože maďarský jazyk je jediný ktorý mi mierne pri počúvaní vadí) a počúvam aj produkciu zo Severu (švédsko, Fínsko, Dánsko atď), Juhozápadu (taliansko, španielsko) aj od vás či z ďalekého východu (japonsko) ale aj s iných kútov sveta, jednoducho všetko čo ma zaujme :) Na záver dodám že ma písanie veľmi baví a aj v budúcnosti plánujem venovať sa mu, mám veľmi rád vaše fórum a preto by som bol veľmi rád ak by ste súhlasili :) P.S. Prikladám odkazy na moje recenzie v poradí od najstaršej po najnovšiu: http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/2848/runaway.htm http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/2888/runaway-2.htm http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/2900/runaway-twist-of-fate.htm http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/3024/everlight-fairies-candles-and-a-wish.htm http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/3526/the-next-big-thing.htm

23. 06. 2012 17:11

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08533 sekund.