RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MINIRECENZE: Karel Vošta, Silent Kingdom, Anime Torment, Secret Of Darkness


- O.

No já už k tomu asi vše napsal, tak jestli chceš, můžeme to dořešit zejtra v Krhanicích ;)

3. 08. 2012 15:46

- DW

Tohle je prostě a jednoduše věc názoru:). Totiž pokud píšeš album třeba z thrash metálu a nějakýmu hodíš 4 a nějakýmu 8 tak tak trošku navádíš posluchače aby radši skočil po tý "kvalitnější" hudbě (šetříš jeho čas a navíc koneckonců nemusí číst tvoje ego cancy :)) a pokud si vezmeme, že recenze má být vlastně tvoje osobní doporučení (nic jinýho, nejsi všemocnej pánbůh abys diktoval co jo a co ne, to si každej posluchač musí posoudit sám), tak je v případě, kdy retz provází hodnocení, mnohem dřív jasno, než když sáhodlouze okecáváš album který tě nebaví, na kterým neshledáváš vlastně nic pozoruhodnýho a tak trošku tě snad i štve. Třeba teď sem docela sestřelil The Agonist a otrávenou recku provází stejně otrávený bodový hodnocení :), čili pokud jedno doprovází druhý, nemám s tím problém (na druhou stranu s dvouřádkovejma "sloupkama" s fináním hodnocením 10/10 problém mám - velkej nešvar český časopiso-zinařský scény). Potíž je spíš vecpat se do 10 bodový stupnice, ale to už jsme kdysi řešili a nevyřešili - na MM mám 100 bodovou a tam už to celkem jde hehe.

3. 08. 2012 13:59

- o.

slabý, protože "já" zas tak málo nedostávam ;) spíš mě mrzí, když se často mluví o úrovni zinu a scény, aniž by se i redaktoři tak nějak zamysleli nad sebou samými. uznej kolik recenzí skutečně přečtes a ne že jen kouknes na hodnocení, rekneš si "hmmm švédsko" a zase zavreš. dobře, ty možná ne, ale věz že hodně lidí to takhle dělá. ono tu ani nejde tolik o tu mnou tak nenáviděnou soutěživost, ale o to, že když čtenáři tu rozlišovací schopnost trochu snížis, tak bude.nucen rozhodovat na základě textu a myslím, že právě tohle by byl velkej upgrade vaší profese. nebo snad melu kraviny? :)

3. 08. 2012 9:22

- DW

sere tě že dostáváš málo, co :))..

2. 08. 2012 22:11

- O.

Mmchd Venco. Ač mám na Tvé recenze i kapely názor jakýkoliv, tak v tomhle jsi mě hodně potěšil a doufám, že Tě co nejvíc reckařů bude následovat! Je to odvážný krok! Upřímně a rád jsem si tuhle trojrecenzi přečetl a vzal jsem si z toho víc, než z nějakýho bodovýho ohodnocení.

2. 08. 2012 13:29

- O.

Jednoznačně nebodovat! Mmchd tomu Tvému kolegovi z renomovaného webzinu jsem to tak trochu naočkoval já. Bodování by snad mělo fungovat jen ve formě "hlasu lidu", ale redaktoři by měli umět napsat chytlavou a výstižnou recenzi bez nějakých bodíků, za které se určitě moc rádi schovají a pak si honí ego ve výročních anketách a podobnejch kravinkách. Bodování je v podstatě přežitek, kterej funguje jednak ze setrvačnosti a druhak slouží té majoritní části zinařů, kteří považují recenze a reporty za důležitější, než samotnou muziku...Viď DW? ;)

2. 08. 2012 13:25

- DW

Jednoznačně bodovat. Nejde o to, že čtenář čte pouze čísýlka, ale chyba je v nás, že mnohdy nedokážeme napsat dostatečně poutavej text, kór v dnešní informacemi přesycené době. I tak ovšem průvodní číslo k recenzi patří, jakkoliv máš po pár letech a ohlédnutí se zpět ke starým recenzím pocit, že jsi tehdy musel být asi padlý na hlavu :).. Je to celkem i dobré k zamyšlení se nad svým hudebním vývojem (je-li), věci, který tě dřív nebavily tě pak bavit začnou a naopak a tvoje recenze s číslem na závěr ti poskytnou poměrně zajímavý přehled toho vývoje. Navíc pro číselný hodnocení hovoří i fakt, je docela sranda se rozhodovat kolik čemu dáš, zvyšuje to tvůj pocit "důležitosti" pro danej okamžik, ačkoliv všichni pochopitelně víme, jaká je realita kor v česky psaných zinech :))

2. 08. 2012 11:31

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08141 sekund.