NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku LINKIN PARK - Living Things


- Pepsi Stone

Já osobně bych už dneska Linkin Park až tak do nu-metalu neřadil, i když nějaký náznaky tam ještě jsou. Je to svébytná kapela, kterou poznáte podle pár tónů. Co jsou třeba AC/DC. Říkalo se že heavy metal, ale jako Iron Maiden nezní. Říkalo se, že hard rock, ale Deep Purple jsou taky jiní... Nechte těch škatulek a poslouchejte, co se vám líbí.

25. 10. 2012 13:57

- Eyrekr

Ray: Ono je tohle celkem ošemetné téma, protože nu-metal často není považován za druh metalu, ale jako samostatný žánr.. Třeba na metalových archivech (Encyclopaedia Metallum) kapely tohoto stylu nejsou ani evidované, nenajdete tam ani Korn, System of a Down, dokonce ani Slipknot (no je mi jasné, že hlavní správce těch archivů bude asi nějaký konzervativec).. Mikka: Taky s tím nemám problém (dokonce jsem ve svém "mládí" Linkin Park považoval za bohy :-D), ale myslím, že teď to má s metalem pramálo společného.. Teda neslyšel jsem to, protože by mě to asi unudilo k smrti, ale úryvky mi stačily abych si udělal obrázek.. A taky jsem to na těchto stránkách neočekával a už vůbec ne s takovým vysokým hodnocením.. Ale vůbec, je mi to jedno, jen jsem chtěl podpořit Aldyse, protože to vidím podobně jak on.. Možná, že jsem taky příliš konzervativní.. Jako recenzi jsem si přečet, když už tu je, abych věděl kam se LP dnes ubírají, dokonce jsem přemýšlel že bych si to poslech, ale zatím jsem nenašel čas, jsou jiné věci k poslechu a mají u mě přednost..

16. 10. 2012 13:51

- Mikka

Myslím, že Linkin Park sem patří. Stejně jako ostatní věci z rockové a alternativní oblasti. Jasně, je to především metalový webzin, ale proč to občas něčím neosvěžit. Je možné, že Linkin Park se dali trochu jiným směrem, ale vzhledem k historii této kapely bych je tu očekával. Pokud to aspoň trochu s tím "naším" žánrem nějak souvisí, nevidím v tom problém.

16. 10. 2012 12:25

- Ray

Eyrekr: Ne, že bych byla nějakým odborníkem na Linkin Park, ale neřadí se náhodou do nu-metalu? To označení mi docela zní jako metalový subžánr ;)

16. 10. 2012 11:47

- Eyrekr

Nejsem nijak zvlášť proti recenzi Linkin Park (nicméně bych se tu bez ní obešel), jen mě na Pepsiho komentář napadlo, proč se to tu pak jmenuje "METAL FOREVER & METAL MAN kulturně metalový webzin"..?

16. 10. 2012 10:51

- Pepsi Stone

Protože tohle je forum pro všechny styl rockové a metalové muziky. Není zahleděné jen do jednoho stylu...

13. 10. 2012 22:05

LP - Aldys

to Pepsi Stone: a proč rozhodně???

11. 10. 2012 18:35

- Mikka

Souhlasím s Pepsi Stone.

11. 10. 2012 8:56

- Pepsi Stone

Já si naopak myslím, že LP na tyhle stránky rozhodně patří.

11. 10. 2012 7:17

- Aldys

ty voe... co to je?? :))) jací staří dobří??? musím se přiznat, že někde ve sklepě mi leží originál audiokazeta jejich debutu, ale je tohle za pop a v čem tkví to staří dobří, moc dobře nechápu....opravdu nechápu, že s tímhle si dá někdo čas vůbec něco takovýho zrecenzovat a ještě na těchto stránkách..... achjo :)

10. 10. 2012 19:48

to J. - Veronika

Vida a hned mám vysvětlení, proč je to dle tebe paskvil, lepší než se zeptat přímo. Mně se ta deska upřímně asi taky nelíbí - teda myslím, protože po prvním poslechu už jsem fakt neměla chutě na to zkoušet znovu, ale asi bych to osobně úplně paskvilem nenazvala. Víc mě fascinují názory lidí, kteří tvrdí, že "staří dobří" LP jsou zpět... Jediný, co k tomu můžu říct já "dobří" - tak dejme tomu, ale s ěmi "starými" to má jedinou společnou věc - název a obsazení kapely. :)

9. 10. 2012 22:55

- Jakubisko

A že to má u jiných pozitivní ohlasy? To mi může být celkem fuk ne? :-)

9. 10. 2012 18:56

to V. - Jakubisko

Čekal jsem, že na to někdo takhle zareaguje :-) Pravda je, že mě LP a jim podobní docela široce míjeli, svého času jsem si občas pustil Hybrid Theory, ale časem to pro mě přestalo být zajímavé. S touhle deskou za mnou došel kamarád, že je to naprosto skvělé, ať to zkusím. Tak jsem zahodil předsudky a zkusil to. Faktem je, že některé refrény mají dobrou melodii, ale tím to pro mě celkem končí. Pro mě to nemá drajv, šťávu, posluchačsky mě to nemá čím zaujmout. Nejsem zaujatej vůči elektronice, ale tahle deska mi připomínala lacinou diskotéku, když to řeknu s nadsázkou. :-) Ale kdo to chce poslouchat, ať to poslouchá, v pohodě.

9. 10. 2012 18:54

- Mikka

Neposlouchatelné? To asi ne. Jinak jsem také od fanoušků slyšel převážně kladné ohlasy. :-)

9. 10. 2012 15:00

to Jakubisko - Veronika

Velmi hodnotně podaný názor, člověče. Navíc je zajímavý fakt, že má tohle album povětšinou u posluchačů celkem pozitivní ohlasy.

9. 10. 2012 14:38

- Jakubisko

Neposlouchatelný paskvil..

9. 10. 2012 12:05

- Mikka

Objektivně musím uznat, že ta deska není špatná. :) Jen asi není určena pro mě.

9. 10. 2012 9:33

Hrůza - b.wlolf

zvaná nu-metal mě nikdy nešla do uší, takže tyto skupiny a jejich tvorba jdou naprosto mimo mě.

9. 10. 2012 7:52

- Veronika

No vidíš a já si to zvládla pustit jen jednou a pak jsem to nekompromisně smazala. I když ten singl se mi nějak záhadně pod kůži dostal.

9. 10. 2012 7:46

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08498 sekund.