PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TCHOŘI - Evangelium


??? - Aldys

to Richard: tohle nemůžeš přece myslet vážně...ježiš srovnávat zase tohle s Horkýže Slíže nebo Alkeholem, to byl zase kec...... to už potom můžu srovnávat dalších 500 amatérských kapel po celé čr s nima....otevři oči, je mnohem lepších kapel v tomhle jednoduchém žánru ,-)

11. 12. 2012 20:30

- Savapip

to Richard: argument s Rimortis a Sonatou beru ;-), a vysvětlím ho jednoduše, v podstatě jsem "doplatil" na pisálkovskou nezkušenost, kdy jsem v dobách svých bodovacích začátků nasadil obecně body příliš vysoko a chci-li zachovat kontinuitu bodování v rámci jedné kapely, vyleze z toho občas při takovémto porovnávání logický nesmysl. Ostatně i z toho důvodu jsem už došel k tomu, že mám tendence ty body i u nadmíru vydařených alb držet při zdi tak, aby mi zbývala nějaká rezerva do budoucna. Navíc hodím-li nějaké bodování, srovnávám, kdo stejné hodnocení dostal, abych zachoval nějakou odpovídající bodovou hladinu. Stejně tak nehodlám polemizovat o Tvých 7,5/10 u Tchořů. Každý to holt máme nstavené nějak jinak a pro mě kapely, které zmiňuješ, představují noční můru a koneckonců se oba shodujeme na tom, že je to muzika na pařbu, ale pokud každé cejdo sjíždím za stříliva, v klidu, ve sluchátkách, výsledek je takový, jaký je. Produkce Františka Janečka je z tohohle pohledu v těžce mínusových bodech :D.

7. 12. 2012 17:15

Nee - Richard

Já osobně bych dal tak 7,5 z 10-ti, protože je to poctivě dělaná muzika pro zábavu a podle mě hravě strčí do kapsy naprostou většinu tuzemské produkce v daném žánru. Zvuk je obstojný, texty parádní se slušnými nápady a zahrané je to určitě minimálně stejně kvalitně jako třeba Alkehol, Horkýže a spol...i když v tomto ranku o to zas tak moc nejde...podle mě je to ideální muzika na pařby, bečky apod...a naživo je to naprosto bestiální zážitek, který velmi vřele doporučuji. Tvá hodnocení jsou často velmi podivná...třeba dát Rimortisu (nic proti nim, mám je rád) lepší hodnocení (9,5), než Sonatě Arctice (9) to je fakt divné :) Tchoři by si podle mě lepší hodnocení opravdu zasloužili 2/10 to je podle mě hodnocení hodno spíše produkce Františka Janečka. Je to sice tvůj názor, máš na něj právo, ale nechápu ho.

7. 12. 2012 16:10

- zaahy

Hmm....tak jestli autor není vůči Tchořům předpojatý, tak fakt nevím.... 2 z 10i rozhodně ne...

7. 12. 2012 14:51

- Eyrekr

Zasmál jsem se :-D..

7. 12. 2012 14:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08407 sekund.