DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance roku 2012 (Ray)


- Stepan

lukas: Bohuzel nemam, nenatacelo se tam - teda krom lidi co meli fotaky. Mozna by se dalo neco sestrihat z youtube, ale rozhodne to nebude nic profi. Pokud vim tak na zadnem z tech koncertu z toho samostatneho turne z prosince 2010 se nenatacelo :-(. Na Wackenu 2011 to sice bylo vystoupeni jakoze v ramci stejneho turne, jenze tam meli k dispozici jen tech 90 minut :-/. Oproti tem samostatnym vystoupenim tam chybely pisnicky Serpents in Paradise, The Tower, In Quest For, Runaway Train, Stargazers a The Toy Master, a samozrejme se Tobi nemohl zdaleka tak rozpovidat :-).

21. 01. 2013 23:16

Nemáš dvd z fuldy 2011 ?? - lukáš

To Stepan: Nemáš náhodou dvd z Fuldy 2011, strašně bych byl rád mít tento koncert celý. Mám Wacken 2011 a originál létající operu na dvd, sehnal jsem jí i na blue rayi. Ale Fulda byla v roce 2011 tříhodinová show. Díky lukáš, Bard77@seznam.cz

20. 01. 2013 19:06

- Stepan

lukas: Ve Vizovicich to rozhodne nebudou 3 hodiny. Bude to zase ta hodka a pul, nanejvys 2, ale urcite ne 3, se kterymi se pocita pro to samostatne turne ;-). Jinak dojmy z Fuldy doufam sepise Ray nebo Veronika ;-). Ty k tomu maji narozdil ode mne vlohy i erudovanost :-).

20. 01. 2013 10:08

- Ray

Líp bych to neřekla, pánové. Za mě ještě neskutečné množství emocí (i přes místy chladně působící hudbu) a uvěřitelnost. Žeru všechno, co tenhle pán naservíruje :)

19. 01. 2013 21:37

- Fenris 13

Soichiro to popsal skvěle, já bych dodal, že Ayreon nemůže zklamat žádného fanouška s otevřenou myslí. Ortodoxní vyznavači jednoho stylu nepochopí, ostatním se dostane parádního zážitku.

19. 01. 2013 20:45

to lukáš - Soichiro Honda

nechcem nikoho presviedčat, sám dobre viem, že každý má vlastný vkus. Áno, Arjen je silno ovplyvnený Pink Floyd, Beatles, Deep Purple a on to sám aj priznáva.. každopádne Arjenov štýl je tak originálny, že sa nedá s nikým pomýliť..arjenovou silnou stránkou, okrem silných melódii je práca s aranžmá, už len výber spevákov, práca s hlasmi, zbormi je niečo úžasné.. napríklad Day Three z Human Equation, ked Devon Graves a Labrie spievajú pokojné slohy, bridge a v refréne sa do toho oprie famózny Townsend, kedy to doslova buchne.. jeden z najlepších momentov v hudbe.. dalej príbehy, texty, opat použijem day three ked už rozprávam o nom, čo ma tak teraz napadá tak už len verš : Labrie: "where are my friends?" Graves: You have always been alone!" mi doteraz sposobuje husinu .. plus tie príbehy, nechcem to tu rozpisovat, už je to aj tak dost offtopic, ale príbeh posledného albumu, či Human equation je úžasný (mercy falls od seventh wonder je na tom podobne) .. dalej práca s hlasmi kde je asi najväčší rozdiel medzi ayreonom a avantasiou: ak nerátam metal operu, tak Sammet má hlasy ako samostatné osoby, samostatné príbehy, kdežto Arjen má pre každého speváka rolu v celkovom koncepte.. kým u Avantasie je rozdelenie spevákov asi že prvá sloha Lande, druhá Sammet, refrén Kiske a podobne, hlasy u Ayreonu sa doplnaju a vytváraju príbeh. je toho viac, tiež suhlasím, že ayreon nie je jednoduchá hudba, ale taká rada pre každého, skúste pri ayreon vnímať aj texty, kludne aj čítat ich z papiera popri počúvaní.. zážitok je stonásobne väčší

19. 01. 2013 18:04

I ve Vizovicích velký koncert. - lukáš

To Stepan: I na Masters of rock ve Vizovicích to bude dlouhý koncert. Jak sám tobias říkal. Klidně tu sepiš dojmi z Fuldy, nebo to dej na stranu sparku. Myslím, že hodně lidí to rádo přečte !! Koncerty pro Avantasii 2013 maj být právě s řadou mnoha hostů !! To Soichiro honda: Rád bych se zeptal, jelikož máš Arjena hodně naposlouchaného , jaký vlastně hraje styl a co na něm " je tak geniálního". Vím, že má skvělé desky a je hodně ceněný, ale zatím se do jeho desek nemůžu nějak zaposlouchat..... Pletu se , že je hodně ovlivněný Pink floydy ??? díky.

19. 01. 2013 17:43

- Ray

Stepan: Vidíš, to mi připomíná, že bych ti taky měla odepsat a ne na to jenom myslet :D

19. 01. 2013 16:57

- Soichiro Honda

Sammet je lepší spevák ako Arjen, ten je zas lepší skladatel než Tobias.. takže radšej by som privítal túto variantu :) každopádne posledný edguy bol dosť odveci, snád Avantasia bude stát za to.. o novom Ayreon nepochybujem, tam ide o to či to bude bomba alebo ešte väčšia bomba :)

19. 01. 2013 16:57

- Stepan

lukas: Jeste k tomu Tobimu a Arjenovi - treba na pristim Arjenove desce bude pro zmenu hostovat Tobi :-). Na novou Avantasii se kazdopadne dost tesim, doufam ze to bude stejny narez jako zatim vsechna alba vydana pod touhle hlavickou. Coz mi pripomina, ze bych mel konecne objednat ty listky do Fuldy a zarezervovat hotel. Nehodlam se spokojit s 1.5 hodinou co budou mit na MoRu, kdyz muzu mit plnohodnotny trihodinovy samostatny koncert :-D.

19. 01. 2013 16:17

to Soichiro Honda - Fenris 13

Hodně zajímavý žebříček. Mám rád lidi, kteří jsou schopni do své topky zařadit Sonatu Arcticu i Anaal Nathrakh :-) Já to mám podobně. Jako tři největší pecky loňského roku bych po dlouhém váhání vybral asi KREATOR - Phantom Antichrist, PRIMAL ROCK REBELLION - Awoken Broken a KRAKE - Conquering Death

18. 01. 2013 10:14

- Ray

vn: K Devinovi se zatím pomalu a obezřetně po krůčkách přibližuji, je to pro mě zatim neznámý území, takže nemám dostatečně pevný názor. Ačkoli to vidím nadějně do budoucna ;)

17. 01. 2013 17:31

- Soichiro Honda

Asi sa nechystá nejaká čitateľská anketa, tak svoj rebríček hodím sem, pretože mám s Ray asi najpodobnejší vkus. Top nahrávky minulého roku: 20. FREEDOM CALL - Land Of The Crimson Dawn, 19. KERION - CloudRiders Part I : Road To Skycity, 18. CRADLE OF FILTH - Manticore And The Other Horrors, 17. DARK SKY - Initium, 16. LACUNA COIL - Dark Adrenaline, 15. ELVENKING - Era, 14. NILE - At The Gate Of Sethu, 13. ANAAL NATHRAKH - Vanitas, 12. HEVISAURUS - Kadonneen Louhikäärmeen Arvoitus, 11. MAGO DE OZ - Hechizos, Pocimas Y Brujeria, 10. BEYOND THE BRIDGE - The Old Man And The Spirit, 09. ARJEN LUCASSEN - Lost In The New Real, 08. SABATON - Carolus Rex, 07. DEVIN TOWNSEND PROJECT - Epicloud, 06. WINTERSUN - Time I, 05. SONATA ARCTICA - Stones Grow Her Name, 04. EPICA - Requiem For The Indifferent, 03. KAMELOT - Silverthorn, 02. PATHFINDER - Fifth Element, 01. THERION - Les Fleurs Du Mal, ANTITOP: Luca Turillis Rhapsody - Ascending to Infinity, Dawn Of Destiny - Praying To The World, Grave Digger - Clash Of The Gods SKLAMANIA: Kiskeho hlas - som jediný komu to vybráto pol tóna hore-dole lezie krkom? --- Producentské aktivity dua Paeth/Miro nahrávku s dobrým zvukom nahrali naposledy v 2005.. nie je možné aby malo Fourth Legacy od kamelotu lepší zvuk ako Silverthorn --- aktivity Tommyho Johanssona: prakticky všetko na čo siahol skončilo fiaskom, Reinxeed, Golden Resurrection, Pellek a dalsie projekty, neviem načo vydáva tri albumy za rok, ked ten materiál kvalitatívne vystačí tak na jeden, Tommymu evidentne chýba producent, ktorý by jeho nápady poslal správnym smerom... UDALOSTI: jednoznačne smrt Mitcha Luckera, alkohol holt na cesty nepatrí... a samovražda Simona Oberendera SKLADBY ROKA: Anaal Nathrakh - Forging Towards The Sunset, Of Fire And Fucking Pigs ... Sonata Arctica - Cinderblox ... Mägo De Oz - H2Oz ... Wintersun - Sons Of The Winter And Stars ... Hevisaurus - Eksynyt Metsään ... Devin Townsend - Save Our Now VIDEOKLIP ROKA: Nile - Enduring the Eternal Molestation of Flame FILM ROKA: The Perks Of Being A Wallflower

17. 01. 2013 17:25

- vn

Celkem dobry vyber v melodickych vodach.. malinko mi to chybi Epicloud to bych cekal,ze se ti bude libit? :))

17. 01. 2013 16:15

- Ray

Až to uslyším, tak to budu moct někde zmiňovat, samotná zpráva nestačí ;). Ačkoli je to samozřejmě super, Arjena není nikdy dost ;)

17. 01. 2013 15:04

- lukáš

to Stepan: Tak to se omlouvám. Osobně si myslím , že nová Avantasie bude super.

17. 01. 2013 14:47

- Stepan

lukas: Ono to bylo oznamene jeste v roce 2012 ;-).

17. 01. 2013 13:50

Bavíme se o roku 2012. - lukáš

to Stepan: Bavíme se o roku 2012. Avantasie má už ukázku z natáčení se symfonickým orchestrem. Super . Pro mě větší překvapení je Eric Martin, který pojede s Avantasií celé turné. Jinak souhlasím s tebou . Arjen vs. tobias, no psalo se toho hodně .. Trocha bulváru. Pravděbodobnější by bylo Tobias jako host u Arjena na desce.

17. 01. 2013 13:03

- Stepan

Pro me je teda prekvapeni roku oznameni ucasti Arjena Lucassena na novem albu Avantasie :-D.

17. 01. 2013 10:25

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07699 sekund.