CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TRAIL OF MURDER – Shades of Art


- Veronika

Mně osobně to taky moc nepřijde podobný, možná ty vokální linky... A abych pravdu řekla, jako celek tohle album nevydržím poslouchat. ale když si ho rozdělím třeba na dvakrát, třeba půlku dopoledne a druhou odpoledne, tak si to všechno skvěle užiju. Ten hlas mi taky chyběl.

28. 01. 2013 23:01

-. - Jorns

Slyšet progresivní prvky s briliantním hlasem jako má Urban Breed mi prostě zvedá adrenalin. :-) Proto to považuji za nejlepší desku BB. A proč to u mě "evokuje" nějakým způsobem Tabulu? Přijde mi, že na této desce odvedl s hlasem stejně dobrou práci, jako na Rase. :-) U Tad Morose a Pyramaze (s Urbanem) jsem si vybral pár skladeb, zbytek je pro mě nadprůměr (vokálně). Kdežto u Tabula Rasa a Shades of Art sjedu celé album a furt se nemůžu nabažit. :-)

28. 01. 2013 17:50

- Bubák

:-) jo, aj mně se líbí ta deska o fous víc :-) Ale mám rád obě. :-) Tabula mně taky zklamala. Přijde mi to taková nepovedená parodie na Nocturnal Rites. Ale na druhou stranu chápu, že se to někomu mohlo líbit. Co ale nechápu je, jak tahle deska může evokovat u někoho Tabulu :-) Možná texty? Nevím, těm nerozumím :-)

28. 01. 2013 12:16

2Bubák: Souhlasím, - b.wolf

čekal jsem tehdy na Tabulu rasu s napětím, které bohužel přešlo ve zklamání... vystihls to naprosto přesně, na TB se breed přetláčel s kapelou, na tomhle albu už je to zase klasika. Všichni "opluli" druhé album BB bez breeda, ale to se mně líbí daleko víc, než Tabula rasa.

28. 01. 2013 10:36

- Bubák

Hm, možná Vám to něco z Tabuly evojuje, mně ne. Ta se mi až na dvě skladby v podstatě nelíbí, kdežto tohle všechno. Takže já tu souvislost nevidím vůbec v ničem, max. že je totožný zpěvák. Hudebně bych řekl, že je to úplně jinde. U Tabuly se Urban v podstatě ,,přetláčel ,, s kapelou, kdežto tady hudba doprovází Urbanův zpěv. A takle mu to zkrátka sedí daleko víc.

28. 01. 2013 8:22

- - Jorns

Urban mi chyběl jako sůl. Jako by jsem se vrátil v čase k nejlepší desce BB Tabula Rasa. Nesouhlasím s Bubákem - kdyby deska nesla název Tabula Rasa pt. II, tak právem. Prvky Hard Rocku se na albu najdou, ale drží se to Heavy. 9/10!!

26. 01. 2013 13:30

Btw, k Pyramaze - b.wolf

jenom poznámka - po hodně dlouhé době se mně zadařilo sehnat první dvě desky, nejvíc jsem chtěl debut Melancholy Beast s L. Kingem - to je super deska. Třetí Immortal mě nebere-frontmana M. Barlowa mám nejraději v Iced Earth. Čekal jsem další, ale nějak se nic neděje...

26. 01. 2013 9:29

Tady nemám - b.wolf

téměř co vytknout; pro mě je to daleko lepší než novinka Bloodbound. Ti vydali dvě skvělé fošny (zvlášť debutní Nosferatu je pecka) a potom už mě to nebere. Tabula rasa je i přes breedův návrat zklamání, z Unholy cros stojí za zmínku úvodní Moria a Unholy cross a novinka je celkem průměrné album. Tady tuhle desku střihl breed do hard rocku a líbí se mně mnohem víc. Rayi, díky za recenzi:)

26. 01. 2013 9:24

- Bubák

Hmmm, stejně mi to nepřijde :-DDDD A tohle se mi líbí odost víc než Tabula ;-) Takže su rád, že není :-D

25. 01. 2013 13:59

- Ray

Bubák: Přečti si to znova, já jsem nenapsala, že je to Tabula Rasa pt. II, jenom že ty skladby mají stejnou atmosféru ;). Kdyby to druhá Tabula Rasa byla, tak je to hodnocení vyšší.

25. 01. 2013 13:43

- Bubák

Poslouchal jsem to včera celej den a jsem z toho odvařenej. :-) Naprosto nesouhlasím s tvrzením, že je to Tabula Rasa II. Tohle je víc hardrock, ne takovej chaos a urputnost jako Tabula :-DDDD Zkrátka tahle muzika Urbanovi sluší podstatně víc, než co předvedl na Tabula. A taky se mi podstatně víc líbí tohle, než co předvedli BB na posledních dvou deskách. Jelikož to (zatím?) nedosahuje kvalit jedničky BB dávám 9/10

25. 01. 2013 6:27

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10121 sekund.