ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku STRATOVARIUS, AMARANTHE, SEVEN KINGDOMS – 22. března 2013, Zlín – Masters of Rock Café


- ov42

Ostré lokty jsou ve Stormu předpokladem alespoň trochu solidního prožitku živého koncertu. Bohužel to, že tam kapelu vidí tak 150 lidí nikoho v Pragokoncertu nezajímá, není pro ně důležité, že když si člověk koupí lístek za 590,- Kč, že chce naživo vidět kapelu a ne sloup. Hlavně, že bude následující měsíc ve Zlíně na prémie. Ta baba, co sedí u lístků mi už na Kataklysm řekla, že to, že jsou v klubu sloupy a většina lidí kapelu nevidí je naprosto v pořádku. Fakt to řekla, že jí místo připadá OK. Asi by to chtělo, aby se fanoušci prostě zařekli a koncerty v takovýchto prostorách bojkotovali. Spousta lidí mi řeklo, že do tohoto klubu už nikdy na živou muziku nepůjde, protože to je škoda peněz a ztráta času. Chudák basák Amaranthe musel trávit většinu vystoupení v prostoru za sloupem, protože jinam by se nevešel. Opravdu ostudné místo. Ale pánové a Eliška se s tím vypořádali se ctí. V rámci možností předvedli velmi dobrý koncert, 80 minut bylo tak akorát pro kapelu s dvěma alby na kontě a skončilo to krásně tak, abych stihl poslední vlak domů. Jsem zvědav, co předvedou na letošní chystané třetí desce. Určitý hudební posun už vidím jako nutnost, že druhé album bylo kopií toho prvního ještě není zas takový průser, ale další fošna jako přes kopírák by už zaváněla velkou nudou.

9. 04. 2014 7:42

- Crust

Souhlas, obě předkapely naprosto parádní, překvapili hlavně Smashed To Pieces, které jsem do té doby vůbec neznal. Jejich zpěvák byl výborný. Od Deals Death jsem předtím slyšel nové album, ale koncertně to mělo úplně jiné grády. Hodně energický frontman, který vypadal jak Quorthon z posilovny. Amaranthe samozřejmě bezchybní, jen by to chtělo nějaké lepší prostory, zvuk sice v pohodě, ale to nízké pódium a spousta sloupů v sále to celé docela zabilo. Kdo nebyl někde hodně vepředu si to moc neužil...

9. 04. 2014 0:00

- ov42

Já jsem byl.

8. 04. 2014 21:52

- Bubák

Co bys chtěl reportovat? :-D Bylo to parádní a zahráli skoro všecko co vydali :-D Na Storm famózní zvuk. Za mě se líbila i první předkapela. A to až tak, že sem si koupil cd. Kdo nebyl, může jen litovat :-)

8. 04. 2014 20:32

- Savapip

obávám se, že nebude...

8. 04. 2014 18:58

Report z Prahe? - ov42

Report z konceru v Práglu nebude?

8. 04. 2014 10:37

- ov42

Veronika jedla vtipnou kaši.

26. 03. 2014 14:43

- Bubák

To je ale náhodička :-DDDD

19. 10. 2013 12:13

- Veronika

Tak Henrik už je oficiálním členem Amaranthe. Takže jsme tehdy vlastně viděli oficiální line-up ještě, když nebyl oficiální. ov42 to může brát jako výsadu. :D

19. 10. 2013 10:59

- Ray

Díky kluci :)

28. 04. 2013 11:52

- Anonim

Ty fotky jsou fakt dobrý. Nevim, co se dotyčné dámě nelíbí.

28. 04. 2013 9:45

- Bubák

Milá Ájo, teď pominu, jestli zadarmo nebo ne (nic není zadarmo), evidentně jsi nic takovýho nikdy nezkusila, jinak by jsi neutrousila takovou pí....nu. I kdyby se holky dostaly dopředu, kde byl docela dost velekej kotel, jakej si ve Zlíně snad ani nepomatuju, při svojí průměrné výšce 160cm, by neměly šanci cokoliv přes lidi vyfotit ani s objektivem, kterej by měl délku 30cm. Třeba ty sama máš na výšku 2m, super foťák, se kterým umíš perfektně zacházet. Pevně doufám, že když pošleš lepší fotky z tohohle i jiného koncertu, redaktoři, či redaktorky je milerádi (y) uveřejní včetně uvedení tvé osoby ;-)

28. 04. 2013 2:53

- Ray

Aja: K čemu se prosím váže pérvní poznámka? K tomu užívání si zadarmo - prosím, slečno, pojďte do našich řad ať si zkusíte, co to doopravdy obnáší ;). Co vám konkrétně vadí na mé práci v tomto reportu? Ráda si to poslechnu, pokud to bude konstruktivní kritika ovšem.
A k těm fotkám: kdyby byl na českých koncertech fotopit, ať je zvykem jinde, nemusely by ty fotky vypadat následně takhle. Protože možnost fotit z balkónu je sice pěkná, ale pro člověka co má jenom padesátku naprosto zbytečná. Navíc já se považuji za redaktora... kdyby ty fotky k tomu reportu nebyly potřeba, taky bych se na to mohla vybodnout, dělat práci za dva lidi.

27. 04. 2013 19:37

- Aja

Jen otázka - nepsal náhodou sám pořadatel, že se jedná o koncert 2 headlinerů. Mám dojem, že v jejich tiskovce něco takového bylo. Ty fotky jsou bez pardonu strašný. To neumí chytit foťák rovně? Fotofraf neumí fotky upravit? Z těch rozmazanin nesálá ani atmosféra, tohle jen přiživuje všeobecný názor, že redaktoři a fotografové jsou jen lidi, kteří dostali šanci užít si koncert zadara - asp. podle kvality této práce, to tak vypadá :((

27. 04. 2013 19:19

- Savapip

pánové, zjevně se všichni znáte, tak co kdybyste si svoje osobní invektivy řešili v soukromí? Od téhle chvíle tyhle debility mažu a doufám, že mi nemíníte zprasit celou neděli!

7. 04. 2013 9:59

- Tass

Vypracovaný bard má manželku? Já myslel, že hledá "upřímnou a štíhlou slečnu z Prahy na vážný vztah" :-D

7. 04. 2013 9:41

Pro Bubáka. - lukáš

To Bubák : To že ses třikrát léčil ohledně alkoholu a měl si i stádium Delirium tremens , vím už z fanklubu arakainu. A o tvém užívání pervitinu , tady nebudu nebudu zbytečně psát !!!

7. 04. 2013 2:15

Pro Bubáka. - lukáš

To Bubák : TY víš co jsem měl dneska k obědu, nebo co to tady mekotáš ???!!! Tak vyser se tady psát , že beru léky, že chlastám, šukám ... Ty seš snad moje manželka ???!!! Nebo kdo ti dal právo tady takhle o mě psát ???!!! Pokud o člověku nemáš sebemenší důkaz, že to či ono je pravda, tak nevím kdo ti dal právo tady něco psát ?????!!!!!!!! Za počítačem seš king, ale do očí mi to nikdy neřekneš.

7. 04. 2013 2:04

Pro Hell hammer. - lukáš

To Hell hammer: Ono když tady děláš ze mě vola a "sám " ses k tomu přiznal, jak si namě zareagoval. Tak se nediv !! Blbců a kreténů jako ty, se člověk nebojí. Protože nad blbostí nikdy člověk nevyhraje !! A po jestli mám 60 cm, nebo 1,68 cm ti může u .rdele !!! Do očí mi to stejně neřekneš, tak tady nedělej ze sebe ramba !!! Brichta nazval nové album Údolí sviní a má pravdu. Hodně sviní se tu najde . Bohužel dnes mezi nimi člověka, kterýho by si člověk vážil aby hledal jako jehlu v kupce sena !! A o tom mekotání - Pokud člověka umíš jenom urážet, tak tě musím považovat za člověka s nulovým iq !!

7. 04. 2013 1:55

- Soichiro Honda

no niektore kapely by mohli studiove radsej zostat.. ked pri koncerte Dimmu Borgir isla aj Agnete Kjølsrud z pásky počas Gateways tak to už bolo trochu moc.. basu na playback u myslím Powerwolf som tiež moc nepobral.. ale to je choroba dnešnej doby, všade sa trepe orchestrácia a potom na živo sa musi ist na halfplayback.. a k diskusii o Amaranthe, no tam záleží na kolko je daný člen kapely dôležitý a kým je nahradený, na Slayer bez Lombarda a Hannemana by som v súčasnosti asi zvedavý nebol ale to preto lebo týto členovia už majú akýsi status duše kapely, rovnako ak keby Helloween hrali bez Grosskopfa alebo Stratovarius bez Johanssona.. ale u Amaranthe je aj tak 95% ludí zvedavých len na Elize... aj tá náhrada, ak je pomerne kvalitná a statusom dokáže nahradit auru povodného clena, tak nevidim problem, keby pri koncerte COF miesto Marthusa buchal Mikkey Dee tak by som nejaké výhrady nemal, to platí aj naopak.. a niektoré takéto koncerty môžu byť aj zážitok, na koncert Anaal Nathrakh ked Dave Hunt spieval so zlomenou nohou o barlách a basu hral Shane Embury budem spomínat do konca zivota alebo koncert Nightwish s Alissou a Elize musel byt parádny zážitok..

6. 04. 2013 22:20

1 2 3 4 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09109 sekund.