DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLISH ROCK TOUR PART II (HELLOWEEN, GAMMA RAY, SHADOWSIDE) - 23. března 2013 - Zlín, Zimní stadion Luďka Čajky


- Aja

Sorry, ale ten report je po stylistické stránce strašný, pokud tedy cílem reportu nebylo udržet čtenáře co nejdéle na webu. Některé věty jsem si musela přečíst několikrát, abych vůbec pochopila, co tím chtěl básník říct. U akce takového formátu mě to celkem mrzí, kapely zaslouží víc. Taky pokud autorka neví, že tour je zaměřeno na propagaci nového alba, což se může dočíst téměř kdekoliv, kde se o tour píše, je také na pováženou. U takových tour je jaksi logické, že do repertoáru zařadí kapela songy i z nového alba.

27. 04. 2013 19:09

- Mike

Je to zajímavý s tou Prahou, mně se právě zdálo, že tam Deris zpíval možná ještě trochu líp než ve Zlíně, takže mě zarazily ty negativní komentáře v článku. V každým případě byl nachlazenej ona koncerty, občas kašlal. Pokud jde o Weikiho, ta chvála mě překvapila taky. Mě zase naopak zklamal, je na něm vidět, že už nějaký cvičení na kytaru nemá moc zapotřebí, což je škoda.

3. 04. 2013 12:54

- Anonim

Vypadá to, že report z pražského koncertu asi nebude, tak pár slov o něm napíšu sem. Tu předkapelu jsem bohužel neviděl. Přišel jsem až na Gammáče, ale u těch mi moc nesednul setlist (koukám, že ve Zlíně měli ten setlist o něco lepší). Helloweeni byli naprosto perfektní. Derisovi to zpívalo skvěle. Úplně nejvíc ale překvapil Weikath, kterej se konečně po třiceti letech aktivní kariéry naučil hrát na kytaru a házel jedno sólo za druhym. To jsem u něj ještě neviděl. Jinak věci z nový desky fungujou naživo skvěle (hlavně taková Waiting for the Thunder, to je koncertní hit jak prase). Musím zmínit taky zvuk, kterej byl křišťálově čistej. To se taky často nestává. Takže nejlepší vystoupení Helloweenů, které jsem viděl a to už jsem na nich byl celkem čtyřikrát. Před pěti lety na HELLISH ROCK TOUR byli lepší Gamáči, letos u mě vyhrály dýně.

3. 04. 2013 11:03

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08609 sekund.