NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku QUEENSRYCHE - Frequency Unknown


? - Coca Cola

a mame yde aktualni live formu: http://www.youtube.com/watch?v=lvqcCXM5d0A

2. 06. 2013 17:37

- Pepsi Stone

Nenahrál tam nic. Z kapely odešel, stejně jako bubeník Ratt Bobby Blotzer před nahráváním desky už loni.

31. 05. 2013 12:24

- vn

Nahral tam neco Glenn Drover,nebo do toho nešel?? Jo a s tim povlem to je fakt hodne mimo,uplne ve me hrklo! OT: Budou recenze i na prvni pětici alb??Diky

29. 05. 2013 23:14

- rainmaker

tahle deska se vůbec nepovedla, ještě že jsem si jí neobjednal dopředu :)

29. 05. 2013 10:01

- Pepsi Stone

Byla alternativnější, ale na Shadowlife to bl velkej skok.

28. 05. 2013 15:52

- Coca Cola

a u tech Dokken bylo na ten stylovej posun zadelano uz na predchozi Dysfunctional.

28. 05. 2013 14:24

- Pepsi Stone

Mě osobně Shadowlife nebaví, protože je tam slyšet, že Lynch, který se tehdy nejvíc podílel na skládání, byl prostě úplně jinde, což dokázal pak hroznou deskou Smoke This. A co se týče MC, jasně, že na Generation Swine nebyly skladby, které by se hodili k Vinceově hlasu. A deska s Corabim? Je to kvalitní práce, ale prostě to nejsou MC.

28. 05. 2013 14:23

Pepsi Stone - Coca Cola

no ano, jina doba, ale nejsi uplne presnej. Generation Swine od MC zni taky jinak diky tomu, ze se jeste z casti jednalo o material, kterej zkouseli a psali s Corabim. Mimochodem predchozi deska s nim je skvela, ale neni to z kapitoly MC. Shadowlife je jedna z mych nejoblibenejsich od Dokken.

28. 05. 2013 14:17

- Pepsi Stone

Ivan Muřil: Pravda, díky za opravu. Coca Cola: Je pravda, že sešup u Queensryche přišel po Promised Land, která asi jako poslední snese přísná měřítky Empire. Hear In The Now Frontier byla stylově jinde, protože taková prostě byla doba. Stejně jako Dokken udělali ten rok Shadowlife, Mötley Crüe Generation Swine, tak Queensryche tuhle desku. Tam prostě došly nápady a už nikdy se jim znovu nepodařilo udělat desku jako Empire.

28. 05. 2013 14:02

- Coca Cola

A sestupnou tendenci zacali mit Q jeste pred rozdelenim tebou adorovane dvojice, viz Hear in the Now Frontier. Ne, nemam nic proti stylovym odklonum, ale ta deska proste neni dobra. Nepomohl ani DeGarmuv navrat na Tribe. Proste desky jako Empire a zvlast Promised Land se netoci kazdej rok. Vetsina kapel nezvladne takovej majstrstyk za celou svou karieru. Je potreba se na to podivat z toho uhlu, ze v urcitym okamziku uz neni kam dal jit, takze bud ta kapela skonci a nebo proste bude chte nechte tocit uz jen horsi desky - nezamenovat se slovy jako sracka nebo odpad.

28. 05. 2013 13:32

ufff - Coca Cola

Pepsi, to byl solidni prestrel nazvat povlem lidi, kteri maji na svedomi klenoty jako Promised Land nebo Empire, v obou pripadech ne pouze dvojice DeGarmo / Tate.

28. 05. 2013 13:25

termín vydání - Ivan Muřil

Jenom pro upřesnění a pro ostatní fanoušky: V recenzi uvádíš, že nové album ostatních členů Queensryche vyjde v červenci. Není to pravda. Dle oficiálního webu kapely vychází album 25.6.2013.

28. 05. 2013 10:33

- Pepsi Stone

Právě z wikipedie jsem čerpal. Nicméně, nebo možná právě proto, se ostatním třem muzikantům, které jsem nazval póvlem, omlouvám.

28. 05. 2013 10:01

Queensryche - Ivan Muřil

Podívej se, Honzo, já se tady s tebou nebudu dohadovat kdo co psal a i kdyby to bylo tak jak píšeš, tak nevím co tě vede k tomu nazývat jiné (navíc velmi kvalitní) muzikanty póvlem (možná délka přirození, zácpa a nebo málo kšefů s kapelou). Nicméně, když si projdeš wikipedii a všechny starší alba Queensryche, tak zjistíš, že autorem hudby sice byl převážně DeGarmo, ale autorem TEXTŮ byl převážně Tate. Nic to ale nemění na faktu, že jsou tam jako spoluautoři často uvedeni i ostatní muzikanti (zejména Wilton), tebou nazvaní jednoduše "póvl".

28. 05. 2013 9:54

- Pepsi Stone

Stačí se podívat právě na credits a zjistíme, že nepilnější skladatelé u zásadních desek kapely byli právě Tate a DeGarmo.

28. 05. 2013 9:22

Pepsi Stone vs póvl - Ivan Muřil

Milý Jane Skalo alias Pepsi Stone, nevím jaké zcesté důvody tě vedou k označení zbytku Queensryche (mimochodem skvělých muzikantů a velmi důležité součásti nejen historie Queensryche) jako póvl, ale rád bych zdůraznil, že Tate se nikdy nepodílel (a nebo jenom pouze okrajově) na psaní skladeb. Pouze se podílel na psaní textů. Posledních pár studiovek bylo na JEHO popud složeno výhradně cizími skladatelskými individui a zbytku Queensryche nebylo ani umožněno se na nich nějak podílet. Proto taky ty desky stojí za hovno a ukázky z nové desky těch pravých QUEENSRYCHE (myšleno ostatních členů) zní i s novým zpěvákem jako QUEENSRYCHE. Pokud se podíváš na credits u téhle slátaniny FU, tak zjistíš, že ani na téhle desce se Tate nepodílel skladatelsky - proto také tahle deska opět a zase nezní jako QUEENSRYCHE. Jo a vyndej si už konečně uši z p*dele, ty občasně střízlivý zpěváku a rejpale. Čus.

28. 05. 2013 8:59

Quens vs.Quens - pavel

jinak co se týká hudby tak jsem Teteho desku přeposlechl na Youtube a nic mě nenutí k tomu abych si jí pořídil. Cold je váborná rockovka, Life Without You je taky dobrá, ale zbytek se mi zdál utahaný a nenápaditý možná bych několikaterým poslechem dočel k jinému závěru ale mylslím že ne. Nadruhou stranu druhá parta už vypustila dva singly se jménem Redemption, Where Dreams Go to Die, a na netu se objevila i z koncertu nahraná FallOut a zní to výtečně!! ....myslím, že tahle deska u mne skonči ve sbírce :-)

28. 05. 2013 8:24

póvl?? 2 - pavel

vypadlo mi z toho .... muziku skládala celá kapela a připoměl bych historii

28. 05. 2013 8:22

póvl?? - pavel

Teda pokud Pepsi Stone napíše, že zbytek kapely je póvl, tak je s prominutím tenhle člověk "debil" Jen bych připoměl že muziku skládalahistorii..... Quens založil kytarista Michael Wilton a bubeník Scott Rockenfield, pak se přidal přidal kytarista Chris DeGarmo a basák Eddie Jackson. Tate u nich ze začátku zpíval jako nájemný zpěvák, protože do kapely nechtěl vstoupit. Přidal se jaoko právoplatný zpěvák až později...... Wilton, Rockenfield a Jackson zustali u druhého (dle mého) toho pravého seskupení. DeGarmo s muzikou uplně skončil a žíví se prý jako pilot letadla. Za odchodem Tateho byly kromě onoho incidentu také to že zbytek kapely chtěl směřovat muziku zpátky vís směrem k progu, kdežto Tate chtěl hrát víc rock...

28. 05. 2013 8:19

Queensryche... - Kolík

...ztratili své dobré jméno už dávno. Poslední dobré album je Promised Land, pak už následuje jen úpadek. Nejlépe to vyřešil DeGarmo, který přesedlal na kariéru pilota. Počiny ostatních, včetně Tatea, jsou více či méně trapné... nic víc. Bohužel...

28. 05. 2013 7:14

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08021 sekund.