RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2013 – čtvrtek (11. července) – Vizovice


- Zip

Pěkný report a fotky. Mé dojmy se shodují s reportáží. Accept z první řady totální nářez, ale to oni vždy :-). A DF mě tak nudili, že jsem chvíli po začátku odešel. Ale je fakt, že po Acceptech by vyzněl málokdo.

7. 08. 2013 9:26

Li - Anonim

to GNT: Na to ti můžu říct jen jedno. Vyraž na koncert Dragonforce a uvidíš sám, že Li je v kapele jednoznačně kytarová jednička.

5. 08. 2013 21:43

- Stepan

Nemas zac, Radko :-D. Jinak musim rict, ze me Leningrad Cowboys taky pobavili, rozhodne vyborna show :-). Accept teda uz moc hodnotit nemuzu, jelikoz asi tak dve hodky se mi ztratily kdesi mezi hruskama a jinym ovocem, ale DragonForce byli super - Marc zpiva fakt skvele, nazivo je podle me tak o tridu vys, nez ZP. Jen skoda, ze to publikum uz bylo takhle pozde (a navic po Accept) ocividne unavene...

3. 08. 2013 10:02

- GNT

Jedna poznámka k Dragonforce: všude a stále je vyzdvihována osoba Hermana Li, ale je tu i druhý kytarista a tvůrce naprosté většiny skladeb Sam Totman (Li skládá tak po jedné dvou písních na albu, na posledním nesložil pak nic) - na koncertě Dragonforce jsem nebyl, takže nevím, jak to vypadá naživo, ale na bookletu alb se mohu dočíst, která sóla nahrál Totman, která Li, a popravdě řečeno, nevidím mezi oběma kytaristy, respektive jejich sóly, nějaký podstatný rozdíl, tj. že by jeden zahrál nějak fantasticky lépe než druhý. Faktem je, že nejsem muzikant, jen pozornější posluchač. Pokud někdo nechápe, co jsem tímto komentem chtěl řící, pak to řeknu "natvrdo": mozkem Dragonforce je Sam Totman. bez něho by tahle kapela nebyla, H. Li je možná dobrý šoumen a zřejmě v něčem i o trochu lepší kytarista než jeho kolega (z desek to moc nepoznáte), ale to je všechno.

29. 07. 2013 12:30

- Anonim

První den byli nejlepší Accept. I když dojem z dokonalého vystoupení trochu kazil zvuk. Líbili se mi i Primal Fear a Grave Digger. Dragonforce zrovna nemusím, ale kousek jejich setu jsem viděl a musím uznat, že ten Li hraje opravdu výborně.

26. 07. 2013 8:48

- Eyrekr

To, že byli Dragonforce méně šílení nebylo jen zdání (na jejich koncert jsem byl docela odpočatý) - klávesák furt pošahaně neskákal a ani neměl šaškovské oblečnení (a koule měl taky schované :-D), Herman se krotil v lízání strun a ani si se Samem tolik nenakopávali zadky a neskákali furt z těch ramp, jako na MORu 2009.. Rozhodně se umírnili, což je ale možná ku prospěchu, možná to souvisí i s jejich vývojem.. Výkon ale předvedli velmi slušný, pěkné vystoupení, parádní zpěvák (že naživo vyzpívá ty výšky v úvodní písni mě ani nenapadlo, čekal jsem, že to bude součást intra a že nastoupí až po nich.. a v Seasons ten jekot byl dokonalý).. Zpěvák sice úplně dokonalý není, ale je rozhodně hodně dobrý a časem se určitě víc vypracuje..

25. 07. 2013 22:08

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08982 sekund.