ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance 2013 (Ray)


- Hellhammer

Ale jo technicky je to OK..Bohužel pro mě bez hudební náplně..A humor v tom teda neslyším ani omylem..Ale v pohodě:)

21. 01. 2014 22:15

- Soichiro Honda

každému podľa svojej chuti :) ja sa pri ich posluchu bavím, samozrejme vážne to neberiem,ale o tom sa možme baviť do nekonečna, ja som hlavne myslel to, že ich album, čo sa týka čisto hudobného hladiska (punchlines, beaty, humor, zvuk..) prevyšuje mnohé seriózne rapové albumy..

21. 01. 2014 19:47

- Hellhammer

No jo,ono sice ten svět je zkurvený,to máš pravdu :) Ale na to aby byla SG něco světobornýho zase tak zkurvený není.. Sodoma Gomora je pro mě odpad,kterej se nedá ani nazvat hudbou..Skousnu ten nejbrutálnější grind,noise,slam,nevadí mi ani hip hop,rap,old school rap,ale tohle už podle mě není hudba..To je samoúčelná sprosťárna prezentovaná primitivy..A fascinuje mě kolik lidí to aktuálně žere a stává se to pomalu součástí hudebního proudu..:( Smutný

21. 01. 2014 11:18

- Soichiro Honda

Mňa hlavne potešili tým že konečne obmenili koncertný set a čo je hlavné, naživo nové veci fungujú, čo sa napríklad o takej Avantasii povedať nedá, takže by som to ako krok späť nebral, skôr ako krok inam, čo je koniec koncov jedna z vecí čo na Helloween cením, že každý ich album znie trochu inak.. Avantasiu by som tiež až tak tragicky nebral, Age Of The Joker bolo omnoho väčšie zlo a hlavne trojlístok skladieb Spectres, Where The Clock Hands Freeze a The Great Mystery patrí k tomu najlepšiemu čo kedy z Tobiasa vyliezlo.. a k Sodome asi tolko, že ich album bol podla mna omnoho zmysluplnejší ako tie nekonečné variácie na osemdesiatkový metal a devätdesiatkový pop (nemusím spomínať konkrétne prípady) ktoré momentálne letia vo svete.. a konieckoncov svet je malý a skurvený viacmenej tiež ;)

20. 01. 2014 23:21

- Bubák

Já si myslím, že krok zpátky udělali, ale to je jenom dobře, od The Dark Ride sem si zase pořídil po dlouhý době jejich originál :-)

20. 01. 2014 22:26

Helloween - Anonim

Dovolím si trochu nesouhlasit. Na poslední desku Helloween mám opačný názor. Podle mě nová deska Helloween není žádné zklamání, ale naopak jedna z nejlepších nahrávek uplynulého roku. Oni neudělali krok zpátky, oni prostě udělali jen to, co jim jde nejlíp - čistokrevný power metal plný skvělých melodií a hitových skladeb. Z mého pohledu byla krokem zpátky spíš deska 7 Sinners.

20. 01. 2014 22:21

- Hellhammer

To by ten svět musel bejt hodně malej a zkurvenej,aby byla Sodoma Gomora na piedestalu světových nahrávek,bez urážky....

20. 01. 2014 22:05

- Soichiro Honda

Viem, že miešam jablka s hruškami ale album ktorý ma naozaj chytil a nepustil bol paradoxne Sodoma Gomora - Éra Déra, ktorý by som sa nebál ani v svetovej konkurencii metalových nahrávok postaviť na piedestal. Jednoznačné prekvapenie roka. Koncert roka pre mňa bola určite Avantasia (Rock Pod kameňom, Snina), plný, neskrátený set a Twisted Mind v podaní Eric Martin & Ronnie Atkins tak to bola proste jazda.

20. 01. 2014 22:01

- El_guardabosque

Divím se, že se ještě nikdo ani trochu nezmínil o Gloryhammer. Asi jsem divný, ale jejich album považuju za jedno z nejlepších roku 2013.

20. 01. 2014 9:54

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08037 sekund.