NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku WATAIN - The Wild Hunt


- Hellhammer

Já myslím,že blackových desek vychází dobrých relativně dost..Asi těžko dneska bude black někoho šokovat rychlostí,texty,nebo něčím novým,to už tu všechno bylo v devadesátých letech...Dneska mi stačí dobrá atmosféra,jistý výkon,srozumitelné skladby a dobrý zvuk..Třeba američtí Abigail Williams,celá jejich krátká diskografie je skvělá,od melodického klávesového blacku,přes syrovější polohy až po geniálně atmosferickou desku Becoming..To je black který můžu

19. 02. 2014 19:35

- Crust

Jak jsem neviděl ani jednu promo reklamu, tak mě netíží předpoklad, že by to mělo být progresivní, temný, nebo bůhvíco. A z toho pohledu se to neposlouchá špatně, ale můj šálek to taky není. Takovýhle desek vychází měsíčně taky hezká řada. Ono je vůbec otázkou, jestli black metal dneska má ještě nějakou únikovou cestu a možnost vydat se zajímavým směrem tak, aby to nebylo jen stokrát už slyšené. Pepsi: ani to nebylo nahrané v garáži, ale vem to rohatej ;-)

19. 02. 2014 17:54

- Hellhammer

5,5 bodů co jsem dal,není u mě hodnocení sračky,ale čistý průměr.A pro mě ta deska fakt víc není,spíš jí ještě v mých uších škodí to,že se tváří strašně objevně a progresivně,ale přitom se ani o milimetr nehne z jasných mantinelů...Teď v hodně svérázné nadsázce řeknu,že je to black metal,přesně pro MOR(kde Watain měli úspěch)..15 ti letí "Sabatoňáci",kteří před rokem objevili metal,mají konečně něco co můžou zvát temným, progresivním a "uměleckým",no a klasického rockera to také celkem neurazí.Prostě průměr:)

19. 02. 2014 11:18

- Pepsi Stone

Hellhammer: No tak, taková sračka to zase není. Není to nic objevného, ale poslouchatelné to je. Crust: Já nemyslel album The Return, ale skladbu The Return Of The Darkness And Evil, která už dávno předtím vyšla na podivné kompilaci Scandinavian Metal Attack. Ovšem i tak, že byla deska The Return nahrána v profi studiu, jsem nevěděl.

19. 02. 2014 11:11

- Hellhammer

Tahle deska byla docela dost tlačená v reklamě a v promo materiálech,tak jsem čekal něco skvělého.Spíš jsem měl problém to doposlouchat do konce.. Není to líbivé a chytlavé,jak se dá někde dočíst,spíš chaotické a nesourodé.Je tady De Profundis,jako něco co má uspokojit tradičnější posluchače,pak jsou tady modernější postupy(Black Flames March),pak zničeho nic divný slaďáček The Rode On(kopčíme Bathory,co to dá..),někde jako by pokukovali po Emperor,ovšem dost špatně. Nic proti experimentům a neotřelým postupům,když se umí,Watain to neumí,jenom plácají do kupy postupy velmi otřelé a profláklé,což není zrovna cesta k progresi,kterou bych měl rád.Splácaný,rádoby složitý průměr,pro ohromení "začátečníků",dneska po pár měsících to strašně nudí.. 5,5/10

17. 02. 2014 17:35

- Crust

Recenze navnadila, dám tomu šanci. btw The Return... nebyla nahrána v garáži, ale jako jediná z těch raných alb v profi studiu (ač to tak úplně nezní). Máš tam takových chybek víc, ale zbytečnost se v tom rýpat.

17. 02. 2014 15:32

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08508 sekund.