RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PRIMAL FEAR - Delivering The Black


- Bubák

Jasně, sypu si hlavu popelem. :-D Byl sem po dovče nějakej utahanej, když jsem to večer psal. :-) Ti byli taky parádní, měl jsem samozřejmě na mysli Bullet :-)

27. 02. 2014 11:26

TO:Bubák - JIM

Nespletl jsi se s tou předkapelou ve Zlíně před PF? Australané Elm Street přece hráli před Iced Earth,což byl koncert týden předem.

27. 02. 2014 10:26

to Franta - duri7

ak by som to mohol uzavriet...diskusii o tom kto je lepsi a co by mal kto hrat je neúrekom...ale na jednom sa asi vsetci zhodneme...dobrej a poctivej Heavy metalovej muziky nie je nikdy dost...preto sa chcem podakovat redakcii za to, ze ma snahu propagovat a sirit tuto muziku a rozsirovat obzory o nove kapely...sam som objavil po precitani par recenzii pre mna nove bandy, co som dovtedy ani nepoznal a prijemne ma prekvapili a potesil...tak Franto aj ostatni...nech vam to pocuva a tesim sa na nove veci...:)))))))))

25. 02. 2014 10:19

pozdrav z Kosic - duri7

pre vsetkych fandov PF... http://www.youtube.com/watch?v=gt_wtYo63gc stalo to za to... :)

25. 02. 2014 10:10

TO: duri7 - František Šafr

Víceméně s Vámi souhlasím. Helloween je pro mě špičkou v žánru melodického metalu. Ani jedno CD nemají podobné. Neustále se vyvíjí a přestože mám nejraději časy s Kiskem, tak Andi je sympaťák a jeho projev se mi velmi líbí. Powerwolf a Sabaton jsou skvělé kapely na koncerty, ale na albech stále omílají to samé a poslouchat jejich alba je pro mě často nuda (pokud je poslouchám za sebou). Já např. oceňuji Tobiase Sammeta. Vydává se do vod, kde ho mnozí kritizují, ale alespoň nestojí na místě.

24. 02. 2014 23:37

TO: bubák - František Šafr

Nevím, nevím. Také to poslouchám velmi často a stále mi tam vadí ta přílišná rutina. Je to poctivý heavy-power metal, který je ale téměř totožný s alby předešlými.

24. 02. 2014 23:31

to Franta - duri7

ked uz tu takto svorne diskutujeme :) pridam dalsi nazor...Helloween osobne povazujem, za fenomen a matku/otca celého power-speed diania...kapela, ktora sa uz niekolko krat ocitla na krizovatke a vzdy sa dokazala vratit na vyslnie (v ramci zanru) a oslovit fans...aj napriek tomu si si urcite vsimol, ze celi kritikam ohladom slabsich hlasových vykonov Andiho na koncertoch(aj ked bol som na nich 2 x a nic hrozne som nezapocul :) ) a opocuvaneho setlistu ( sazka na jistotu ???)...a sme pri povodnej otazke...co ocakavat???...radsej vsadim na istotu ako za kazdu cenu menit to co mi prinasa prasule:)))llebo co ak sa to nepodari???...PF sa hladali do Seven Seals a odvtedy si idu to svoje...a myslim, ze celkom dobre...k tvojim spominanim kapelam Powerwolf a Sabaton...pre mna cista rutina, bez napadu (moj nazor, snad ma nikto neupali)...Freedom Call, tiez tapaju, mali to svoje epic-speed a skoncili niekde v pop rock...skoda...osobne ma momentalne viacej bavia Hibria a Wisdom ( nebavme sa teraz o povodnosti rifov a napadov) kde aspon citit tu melodiku a drajv...pre mna rozhodne pocuvatelnejsie ako Powerwolf a Sabaton

24. 02. 2014 11:06

- Bubák

Nazdar Fanoši, po prvních posleších jsem měl více méně z alba podobný pocit jako ty, ale čím víc to poslouchám, tím víc mě to baví. Ale pravdou je, že když vemu jen poslední 4 desky, je tahle nejslabší. Ty hity tam fakt nejsou, ale asi jsme se moc namlsali předchozíma 4 deskama. Avšak na 5 bodů bych to taky neviděl. Tak hezkých sedm. Jinak koncert ve Zlíně byl parádní :-) Zvukově strčil do kapsy i pražský koncert DT. Jako předkapela se tam mihla dost dobrá parta Elm Street, jejich bubeník byl fakt machr.

23. 02. 2014 22:31

PF - b.wolf

to neskutečně rozjeli debutní fošnou, to je parádní nářez. Ovšem pak dlooooouho nic naráz vyjeli se Sedmi pečetěmi (jasný opus magnum PF). No a pak zas nic ... ale poslední album je velice slušné, já můžu Ralfa od GR vpodstatě kdykoli, takže 7/10.

23. 02. 2014 18:26

- Stick

Jen detail, Angel in Black není album :-) A pro mě je jejich nejlepším albem Seven Seals. Tam je to jeden heavy metalový monolit vedle druhého. Od té doby jedou pořád to samé, někdy lépe, někdy hůře. Mě už víceméně jejich poslední desky příliš nezajímají.

21. 02. 2014 21:07

TO: duri7 - František Šafr

Co očekávat? Příval nové hudby a mírný posun stylového zaměření. Např. vývoj Helloween je mi velmi sympatický. Mezi kapely, které neustále tápou na místě mohu dát ještě Powerwolf, Sabaton či Freedom Call. Ani u jedné však nemohu říci, že jejich nová alba se mi zajídají. Jen je to stále dokola to samé.

21. 02. 2014 17:48

to Franta - duri7

...suhlasim s názorom...ale je tu otazka...co vlastne cakame od týchto kapiel???ja osobne ...nech to ma zvuk, drive a aspon par vynimocnych songov...ocakavat, ze kazdy novy album bude nadupana pecka je iluzia...tiez si myslim, ze kuzlit so zvukom a stylom je skoro sebevrazda a hazard s menom...vid pripad Queensryche a Zombie-ning wild...co je uz parodia parodie bez kuska sebareflexie...a tiez Hammerfall...ktori zabludili a boh vie ci sa este vratia do pocuvatelnych vod...

21. 02. 2014 15:11

TO: duri7 - Frrantišek Šafr

Souhlasím, že Primal Fear je skvělá kapela (především na koncertech). Jen necítím v jejich hudbě žádnou kreativitu. Neustále vaří z toho samého šálku čaje.

21. 02. 2014 14:09

nazor - duri7

...ako som uz v inej diskusii na tomto portaly pisal, a konkretne o PF...ale plati aj vseobecne...dnes je to uz hlavne napisat jednu 2 hitove skladby a zbytok aspon v ramci stylu...to sa myslim PF dari od albumu Seven Seals, kde sa nasli a ten koncept razia s kazdou dalsou nahrávkou...som fanusik PF a nikdy ma nesklamali...pred tyzdnom som ich mal moznost vidiet nazivo v KE a klobuk dole 90 min na plny plyn + vsetky zasadne skladby...kapela sa evidentne bavila a ludia s nimi...mal som moznost chvilku pokecat s Ralfom po koncerte a je to super chlapik...zelam chlapcom z PF nech im to hraje a spiva dalej...pre mna urcite momentalne jedna znajzasadnejsich GERMAN METAL BANDS

21. 02. 2014 12:08

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0863 sekund.