NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BEHEMOTH - The Satanist


- Hellhammer

Noivinka má pár mezer v brnění,souhlasím se Sochirem, nejlepší od kapely není.To je The Apostasy tam mi nic nechybí,je to asi jediný CD od Behemoth, kterému bych tu desítku i dal..Demigod je taky skvělej,ale nechápu ty divný vokál efekty, co se týká zpěvu si novinka vede asi nejlépe...Evangelion je technicky nejvymakanější,ale tak trochu studenej produkt..

10. 03. 2014 0:08

to Pepsi - Soichiro Honda

Nemyslím, Demigod a The Apostasy sú určite lepšie

9. 03. 2014 22:54

- Pepsi Stone

Na 10 to podle mě není, ale nejlepší deska Behemoth, to rozhodně je...

9. 03. 2014 22:30

- Eyrekr

Tak takhle mě dlouho nic nerozsekalo.. A k tomu je The Satanist asi nejlepší píseň, co jsem v poslední době slyšel.. Tímhle si mě Behemoth rozhodně získali.. Ideální vyvážení death, black a dalších prvků, vynikající atmosféra.. Dobře, že tu leukémii Nergal přežil.. ..hear the universe scream, bleeding from black holes.. \m/ 10/10

9. 03. 2014 15:13

- Crust

No hlavně ten styl hraní, který si Behemoth za poslední 10-15 let utvořili začlo napodobovat tak strašně moc kapel, a to nejen polských, že bych se divil, kdyby se samotní Behemoth nepokusili to posunout dál, protože jinak by to někdo jiný udělal za ně. Mě ta deska celkem baví, příklon k blacku, mírné zjednodušení a organičtější zvuk vítám, začínali totiž být už hodně sterilní perfekcionisti, co se týče studiové práce. Jinak to přirovnání k Rytmusovi samozřejmě není až tak mimo (porotcování v nějakých talentových soutěžích, partnerství s umělou nafintěnou 'pop' star a vůbec stylizace do jakéhosi hudebního guru, co má patent na rozum, bez kterého v takových show snad ani nejde účinkovat... ta podobnost je zřejmá), ale oba umí skvěle pracovat s marketingem a dokud jim to bude někdo žrát, tak budou holt celebritami.

9. 03. 2014 11:43

- Hellhammer

Vokál je nejlepší co kdy Nergal předvedl to máš pravdu. Jinak za posledních 10 let je to asi nejméně deathové CD,to taky souhlasím. Ale mám zároveň trochu pocit,že se Behemoth svojí deathovou polohou trochu vyčerpali,protože už Evangelion působil docela sterilně a prázdně...Tak jsem rád, že otočili směr jinám a že ubrali plyn.. Jinak trochu kalkul je v podstatě každé hudební album(ať už kalkul směřovaný na fanoušky,prodejnost,kritiku atd..),kromě totálního undrgroundu..

8. 03. 2014 14:37

- Soichiro Honda

doska pôsobí hlavne príliš jednoducho. Ak si odmyslím vokál (mimochodom Nergalov životný výkon myslím) tak nemá s death metalom nič spoločné. Trochu z toho cítiť kalkul, že doska bola robená hlavne pre nových fanúšikov, ktorým lámanice z minulosti moc toho nehovoria. Nevravím, že to je zlé, ale oproti minulosti Behemoth hrajú tak na pol plynu.

8. 03. 2014 11:49

- Hellhammer

Behemoth pracují s mystikou v textu zhruba celou kariéru.Nemyslím,že by je nějak ovlivnili Watain..Mimochodem Watain táhnou? Že jsem si nevšiml,možná tak u nás v ČR, v rámci scény je to složitě se tvářící průměr..

8. 03. 2014 11:16

- Serpi

Příde mi, že si Behemoth všimly ,že ted táhnou Watain, tak se hned daly taky na mystiku...

8. 03. 2014 8:11

- Supermartonátor

Výborné album. Nejsem znalec kapely, ale deska na mě působí velice atmosféricky, temně a kapela je vyhraná a suveréní. Možná mainstream, ale kdo umí ten umí

7. 03. 2014 22:51

?? Rytmus vs. Nergal ?? - Rytmus

Nergal to zabil, brácho!

7. 03. 2014 18:12

?? Rytmus vs. Nergal ?? - Rytmus

Nergal to zabil, brácho!

7. 03. 2014 18:12

- Hellhammer

Twilight of Thunder God je povedené album AA,souhlasím, ale že by to bylo něco desítkového, to ani omylem.V rámci poměrně upadající tvorby Amonů po roce 2004,je to spíš světlá vyjímka mezi balastem. Jinak Behemoth jsou asi v rámci death/blacku nejvíce známí (což ovšem není rovnítko s mainstreamem). Nergal určitě dost lidí štve,protože úspěch (navíc v tak vyhraněném žánru jako death metal) se prostě neodpouští...Srovnání s Rytmusem je uplně mimo. Mimochodem já Rytmuse respektuju, ne jako hudebníka,ale jako mistra marketingu.Z hovna a z 9 písniček za tři roky,umí prostě uplést bič,co ho slušně uživí....

7. 03. 2014 16:08

- Pepsi Stone

Rytmuse??? To snad ne... Nergal je narozdíl od tohohle šaška slušný muzikant, který se sice sere do všemožných soutěží, ale už něco dokázal. A dokazuje to pořád i tím, že dokáže napsat skladbu, která je v podstatě metalový mainstream než aby psal pořád dokola náhul bez ladu a skladu.

7. 03. 2014 12:29

- Soichiro Honda

to netvrdím, že kvalitatívne su na jednej úrovni, aj ked Twilight Of The Thunder God je desiatkovým albumom bez debaty.. a máloktorá death/black metalová kapela je viac mainstreamová než behemoth, čomu dopomáha hlavne nergal, ktorého mám za akýsi polský ekvivalent nášho rytmausa..

7. 03. 2014 12:24

- Pepsi Stone

Taky si myslím, že Satyricon a Behemoth jsou dneska o třídu kvalitativně výše než Amon Amarth.

7. 03. 2014 12:14

- Hellhammer

Srovnávat Behemoth nebo Satyricon do jedné mainstreamové roviny s Amon Aamarth mi přijde celkem nefér..Obě kapely mají svoji vysokou úroveň a i když dneska zasahují do mainstreamového metalu,tak bych o nějakém "typickém" maistreamu nemluvil. Na rozdíl od Amon Amarth,kteří se "propracovali" od sympatické kapely, do pozice skutečného plastového produktu a dojné krávy..

7. 03. 2014 12:04

7/10 - Soichiro Honda

Ak opomeniem začiatky skupiny tak sa jedná o najblackovejší album kapely. Na jednej strane som rád, na druhej mi vadí až drastické zjednodušenie hudby (schválne Infernove party na The Satanist by nabubnoval aj Lars Ulrich).. v tomto mi The Apostasy a Evangelion sedeli viac. Behemoth však už nepotrebujú nič dokazovať a The Satanist je spoločne s tvorbou skupín ako Satyricon, Dimmu Borgir, Amon Amarth či Cradle Of Filth typickým mainstreamovým albumom na čele s doslova rádiovým hitom Ora Pro Nobis Lucifer.

7. 03. 2014 11:24

- Hellhammer

Prostředek alba je trochu roztahaný a nesourodý(Ora Pro Nobis je jak pěst na oko),ale jinak je to hodně kvalitní album plné atmosféry.Typické prvky Behemoth, zabalené do blackového oparu a konečně i živelné atmosféry (Evangelion byl kvalitní produkt, studený jak čumák).Hodně lidí tohle album bude bavit ale taky dost příznivců deathové tváře Behemoth to může odradit.Za mě 8/10 (Apostasy stále neotřesitelně vede)

7. 03. 2014 10:55

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07881 sekund.