BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku UNISONIC - Light Of Dawn


- Pepsi Stone

Tahle novinka tam skutečně neměla být, ale chyba se občas stane...

29. 09. 2020 8:23

- Pepa z Depa

Proč máte v novinkách informací, že Kiske a Hansen nabízejí živák Unisonic? Vždyť vyšel již před několika lety! Teď se jen živák bude pouštět v německé TV a oni tam půjdou na rozhovor. Nechápu, proč píšete, že mají vydat nové koncertní album.

28. 09. 2020 10:32

Nic moc...a spíš nic než moc - Gepa

Hm, hm. Byl jsme tak trochu ‚nucen‘ si poslechnou poslední počin Unisonic. Kiskeho věrní metaloví fanoušci jsou asi projektem/skupinou Unisonic nadšení, protože po hrůzách, co plodil Michi sólově, tohle zní skutečně lépe. Po prvních pár skladbách jsem byl – jemně řečeno – překvapený, cože to Hansen skládá. Uklidnilo mě až zjištění, že na této desce prakticky nic nesložil. Melodie jsou výraznější jen v refrénech, ve slokách nudí, aranže bez nápadu, tempa dost pomalá. Kiske zpívá pořád stejně. Bohudík? Bohužel? Úrovně Hellowenů to nedosahuje – minulých, ani současných. Hodnocení 8.5/10 mi nevyjde, ani kdybych sečetl mé hodnocení obou počinů Unisonic dohromady.

17. 06. 2015 8:48

Unisonic - minstrell

Tak tady máme nový Gamma Cream. Ano, podle mého čistě subjektivního názoru nové album zní víceméně jako pomyslný průměr mezi těmito kapelami. Samozřejmě, občas lze narazit i na Place Vendome a jiné další vlivy. To, co je napsáno v recenzi o kvalitě songů, je bohužel pravda. Začátek navnadí a melody metalové srdíčko zaplesá. Ikdyž je to klišé, tak jsem se přistihl, jak se mi na obličeji vytvořil imbecilně laskavý výraz s úsměvem, který bych se špetkou fantazie označil jako „švejkovský“. Pak ještě překvapí Exceptional a veškeré nadšení končí se singlovkou For the kingdom. Zbytek je jako na houpačce a i po cca osmém- devátém poslechu si ze zbytku v podstatě nic nepamatuju. Zatímco předchozímu albu bych v klidu udělil pomyslné ocenění za nejlépe vstřebávatelné (poslouchatelné) album, do novinky se - i když nejde o žádný progres- prostě jaksi nemůžu „ponořit“. Pořád u ní sklouzávám po povrchu a velmi často se přistihnu, jak se snažím dělat něco jiného, než ji plně vnímat. Ale třeba je to jen můj problém. Na albu mě překvapují dvě věci. První je, že se na něm vůbec skladatelsky nepodílel Kai Hansen. Ze začátku bych řekl, že zrovinka ten ultraveselý otvírák má na svědomí právě on. Naprostou většinu složil Dennis Ward, u dvou mu asistoval Mandy Meyer. Skladby Blood a Manhunter pak napsal Kiske společně s chlapíkem jménem Sandro Giampietro (dávný parťák ještě ze Supared). Druhou a mnohem pozitivnější informací je Kiskeho práce s vokálem. Řekl bych, že po dlouhé době se mu většinu jeho vibrát podařilo buď dobře zamaskovat, nebo úplně eliminovat. Každopádně na novince skoro nejsou slyšet. Celkově mi přijde Kiske asi v nejlepší formě za posledních deset let. V čem se z recenzí absolutně neshodnu, je názor na You and I. Pouštěl jsem si Worlds apart od Dreamland několikrát a moc paralel jsem neslyšel. V pár místech se skladby zlehka dotýkají, ale rozhodně to není nic na střílení. Existují desítky jiných skladeb, kde to tzv. mlátí do uší. No a pokud bych měl desku hodnotit konkrétně, tak váhám mezi 7 a 8.

3. 12. 2014 1:27

- The Keeper XIV.

Neveřím, že "Your Time Has Come" nenapsal Hansen. Už pro ten začátek skladby.

14. 11. 2014 9:28

8/10 - Magnuss

Dobrá deska, najdu si tam skvělé skladby (vůbec nejlepší věc je dle mého názoru Throne Of The Dawn), je tam ale i pár slabších kousků. Celkově 8/10.

13. 11. 2014 18:17

Po všech těch - b.wolf

Kiskeho úletech jsem si říkal, že 2x do stejné řeky etc. etc. leč-podařilo se. Novinka je daleko lepší než debut, Kai s Kiskem jedou jak zamlada, hlavně Your time is come, to je paráda. Jinak s recenzí souhlas, škoda toho závěru, ale celkově výborná deska.9/10

13. 11. 2014 12:27

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08788 sekund.