NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CINDERELLA - Long Cold Winter


- Desmond

Cozy Powell hrál i na všech demech, na samotném cd jednu skladbu nabubnoval ještě Denny Carmassi (Sammy Hagar, Heart, Ted Nugent, Coverdale/Page, Whitesnake atd...)

13. 09. 2022 9:54

- orre

Jen tak na okraj, bicí na tenhe klenot nahrál samotný Cozy Powell!

12. 09. 2022 22:25

LCW - rumcajs

Jsem rád, že toto album má absolutní hodnocení. Z dosavadní tvorby Popelky jde jistě o nejlepší desku, ovšem její nástupce Heartbreak Station je jejím velmi důstojným pokračovatelem a mám ji možná ještě raději. Tom Keifer nedávno vydal poměrně vydařenou sólovku The Way Life Goes a v současnosti opět hojně koncertuje i se Cinderellou, tak že bychom se konečně dočkali i vytouženého nového alba? I když už to Tomovi nezpívá jako zamlada, jsem určitě všemi deseti pro.

28. 10. 2015 18:40

Popelku - b.wolf

jsem kdysi žral, první dvě fošny jsou fakt výborné. Potom začali mastit trapné country a od té doby pto mě skončili. Ovšem tato deska je jasná. 10/10

17. 10. 2015 12:40

- V.

Pepsi: To je fakt :-))))

16. 10. 2015 12:23

- Pepsi Stone

Cinderella a hair metal. Night Songs byla rozhodně hairmetalová deska, na Long Cold Winter ty momenty jsou taky, třeba Gypsy Road nebo The Last Mile. Možná jediné album, které bych od nich hairmetalové nenazval, je Heartbreak Station. Proč byla Cinderella hozena do hairmetalové škatulky je jasné, když se na ně člověk podívá. Hudebně jsou ale blíž k Tesle nebo Great White než k Poison. Jinak, nedávno jsem listoval nějaký starý Rock a popem a psali tam něco o Panteře: "Debut Pantery byl plný tvrdě sladkých hymnů a power balad, za které by se nestyděla ani Cinderella." Styděla, panebože, jak ta by se za Metal Magic styděla!

16. 10. 2015 12:21

K - Gogo

K recenzi asi není co dodat. 10/10 je naprosto jasná záležitost. Možná jen to, že dostat Cinderellu pod kůži není záležitost na jeden poslech. Samozřejmě hitovky jako Gypsy Road, Last Mile nebo Coming Home útočej spolehlivě už na první signální, tak zbytek na je na delší objevování. Možná jen to, že zásadně nesouhlasím se zařazením Cinderelly mezi Hair Metal :) Ale taková byla doba.

16. 10. 2015 7:54

- Pepsi Stone

Co se týče Garyho Moorea, rozhodně na něj dojde. Že to není hned má dva důvody. Jeho nová hudba z dobře známých důvodů nevychází a v rámci retrospektivních čtvrtků s ním počítám, ale přece jen je to 17 řadových alb (když nepočítám projekty Gary Moore Band, G Force a Scars). Navíc Gary Moore není jediný, který zde chybí. Ale bude, bude. Nové The Winery Dogs jsem už důkladně naposlouchal, recenze je napsána a čeká na vydání.

15. 10. 2015 13:52

To Pepsi - Deny

Na konci 80. let nám alba Cinderelly, Poison, W.A.S.P. atd. připadala normální. Dnes každé z nich působí skoro jako zjevení či hudební zázrak. Long Cold Winter je jeden z největších. Kam jsme se to až dostali s těma hudebníma s..čkama, co dnes vychází? Za Cinderellu bych udělil samozřejmě desítku. Pro Pepsiho mám inspiračku na recenzi: The Winery Dogs! Sheehan s Kotzenem ukazují, že není ještě všechno úplně špatně. Tak to poslechni a napiš hodnocení! Asi nebudu sám, kdo bude rád. K názoru na recenze Garyho Moora se opakovaně připojuju. Moc tu chybí.

15. 10. 2015 11:19

- V.

Titulní song udělal z Cinderelly něco víc než jen trendy hair metalovou kapelu. Geniální skladba...

15. 10. 2015 9:54

10/10... - Kolík

...parádní a nezpochybnitelný milník celého rocku, a to právě v započatém přesahu do country, který byl plně rozvinut na následující desce. Vím, že hodně lidem se to nelíbí. Kdo ale není předpojatý a má uši, tak nakonec špičkovou hudební kvalitu a originalitu Cinderelly uzná. Ještě přátelské rýpnutí na závěr: Gary Moore by se jistě nestyděl za uvedené kytarové sólo, ale jak dlouho se ještě hodlá stydět redakce za totální ignoraci tohoto geniálního umělce na svém webu? :-)

15. 10. 2015 9:20

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09057 sekund.