ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance roku 2015 (Supermartonátor)


- Supermartonátor

Shining jsou sví a moc tomu prmu nedají..i když. Dělají zajímavé a netradiční věci (třeba ten koncert na skále)...a ten videoklip k nové desce, to bylo sakra dobré promo:-)) Loni jsem měl čest je osobně potkat....v Roxi...taky šli na záchod:-)) To video od Borknagar je opravdu naprosto jejich typický styl..ale já ho mám rád, takže jsem maximálně spokojený. Mám rád tu vokální promakannost. No uvidíme.

16. 01. 2016 20:16

- Hellhammer

Devítka od SHINING tak nehezky prosvištěla mimo pozornost éteru, až mě to mrzí (nic moc promo, nevidím ji skoro nikde ani v best of žebříčcích). Přitom i s odstupem je pro mě opravdu skvělá, řekl bych jedna ze třech nejlepších od Kvarfothovců (společně s Halmstad a Eerie Cold). Jo a ještě jsem v tom výčtu zapomněl na ESKIMO CALLBOY - Crystals. V podstatě strašná blbost ale pobaví náramně:-) Na BORKNAGAR se taky těším. Sice v kontextu poslední fantastické Urd hlodá malý červík, aby to nebylo zas až příliš předvídatelné a profesorské, jako třeba Universal nebo Epic. Třeba klip k titulce- ten je jak podle borknagařího pravítka, včetně nepřekvapivé hostovačky Garma a minimálního prostoru pro fantastického Nedlanda

16. 01. 2016 14:50

- Supermartonátor

Moc díky, že ses stavil:-) Kurnik jo, ti Shining se mi také líbí a soundtrack k Mad Maxovi je špičkový. Neshodneme se akorát v těch Arcturus, ale to je v pořádku, každý má své uši:-) Já už vyhlížím nové Borknagar.

15. 01. 2016 11:50

- Hellhammer

Tenhle top je mi asi nejbližší takže přispěji i se svoji troškou tipů co mě bavilo nejvíc. TOP 3 pro mě rozhodně DODHEIMSGARD - A Umbra Omega, DYNFARI - Vegferd Tímans a DJEVEL - Saa raa og kald. Dál bez pořadí: SOLEFALD - World Metal.Cosmopolis Sud ,SHINING -IX- Everyone, Everything..,WOLFHEART - Shadow World, LEPROUS - The Congregation, A FOREST OF STARS - Beware the Sword.., DR. DRE - Compton, MISTHYRMING - Söngvar Elds Og Oreidu, AMORPHIS - Under the Red Cloud, ENSLAVED - In Times, BETWEET THE BURIED AND ME - Coma Ecliptic, MGLA - Exercises In Futility, NILE - What Should Not.., Mad Max - Junkie XL a tak dále. Zklamali mě hlavně ARCTURUS (čekal jsme hodně-nedostal jsem nic). Vracet se nebudu ale ani ke CHILDREN OF BODOM, GORGOROTH, SOILWORK, MELECHESH, PARKWAY DRIVE..no raději ty pozitiva. Pozitivem roku rozhodně Brutal Assault, množství výborných desek ze severu a čím dál lepší islandská metalová scéna. Negativním se pro mě už tradičně jako každý rok, jeví míchání se muzikantů do politiky. Letos konkrétně blití nesmyslů o imigrantech ze strany Brichty, ale i jiných hudebníků (a lidí)..

15. 01. 2016 10:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08092 sekund.