NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CELESTY - Vendetta


Souhlas - b.wolf

s yuri... poslouchám novinku Twins crew a je to slušné. Celesty můžu také, ale tohle album moc nemusím...

17. 03. 2016 19:29

- Vašek

9/10 :-) A áááno, chytlo mě na první poslech. Podle mého skromného názoru je to nejlepší album kapely, a jakkoliv mám speed rád, tohle překonává první tři alba kapely. Zvuk je fajn, sice je malinko plošší, ale že by mě to nějak vadilo, to zase ne. :-)

17. 03. 2016 16:12

- Lars Larsen

Tohle album mě jako novinka chytlo na první poslech a poslouchám ho s nadšením do dnes.Recenze je napsaná naprosto výstižně a přesně,tak nejak to vidím stejně.Dekuji.

17. 03. 2016 14:11

6/10 - adrian

Vyjimecne nesouhlasim skoro v nicem s Paganem. Inu, stane se :-) Zvuk je podle me prisernej. Je to preprodukovany jako krava, metal zustal kdesi za dvermi. Sbory se mi nelibi vubec, zni divne podlazene nebo jak to napsat. Kdyz uz tady nekdo psal srovnani s Nightwish, tak ti maji produkci uplne na jinym levelu. At si o nich clovek mysli co chce. Chapu, ze v te dobe musela kazda finska kapela znit aspon jako chudy pribuzny Nightwish, ale tady se to proste nepovedlo. Co se zde vyzdvihovane skladby Lord (Of This Kingdom) tyce, tak za tu by se podle me stydeli i Manowar. Strasnej heroickej blabol. No a Antti tady podle me taky nepodal nejak vyjimecnej vykon. Uz jsem psal, ze mi prijde, ze chtel znit jako Tony, ale to bych jeste zkousnul. Ale nezpiva mu to tady tak dobre jako na MMC, tam podal svuj zivotni vykon. Doporucoval bych to album nahrat znova, s pritvrzenym zvukem a bez tech symfo - picovin. Protoze skladatelsky to vubec neni album nepovedene. Pohrbiva ho ta krecovita snaha znit pompezne.

17. 03. 2016 12:51

hm... - yuri

...po celkom slusnych recenziach som sa dal do pocuvania Celesty...bohuzial ma ani jeden z albumov nechytil...pre mna dost nezazivne...mmentalne porovnavam s Twins Crew, ktora tu nedavno tiez bola recenzovana (myslim 6/10) a ich posledne 2 albumy su presne to co v ramci zanru hladam a bavia ma ovela viac ako cela tvorba Celesty...

17. 03. 2016 10:27

- htaedas

No nevím. Sice na konci druhého odstavce je napsáno, že k dokonalosti něco chybí, ale předchozí věty jsou vyloženě chválivé, co se týká zvuku. Velkolepé ambice totiž zvukem umrtveny byly. Ale je to škoda, protože na tom albu skutečně něco je a mohlo být o hodně víc.

17. 03. 2016 9:58

- Pagan

...to je tak, když někdo nečte recenze pořádně :-)

17. 03. 2016 8:26

- htaedas

Na to, jaký je na albu použit symfonický ansámbl a velkolepé sbory, tak zvuk alba se absolutně nepovedl. Když to porovnám (zvukově!) s Nightwish, tak je to doslova ubohost. Nechápu, že recenzent, který si tak zakládá na kvalitním nazvučení alba, zde píše, že je vše v pořádku. Bohužel orchestrace i sbory tahají za uši a zvuk je celkově zastřený. Zlatá předešlá alba. Jinak hudebně je album povedené. Jen ten Antti už nemusel opravdu místy znít jako 100% kopírka Tonyho Kakka. Závěrečná bonusová speedovka je opravdu super.

17. 03. 2016 7:31

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08243 sekund.