RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Ostuda roku aneb kdo nekrade, okrádá rodinu


- Crust

Tak ze soudu s LZ se vyklubala ještě větší fraška, když vylezlo teď najevo, že soud vyhověl žádosti o to, aby se porotě nepouštěly originální ukázky inkriminovaných skladeb jako důkaz a zároveň aby členové poroty nebyly informováni o případech plagiátorství, pardon "vypůjčení" jiných skladeb, kvůli kterým byli členové LZ v minulosti rovněž souzeni.

10. 08. 2016 16:15

- Crust

Anonim: To nevím, ale nepřijde mi to vůbec podstatný. Nejspíš byli se Zeppelinama kámoši, nejspíš to původnímu autorovi vůbec nevadilo. To je jedno proč, tohle ukazování prstem na žalobce mi přijde padlý na hlavu. Jasně že tam jde o prachy, to je přece evidentní, to ale nic nemění na tom, že je to krádež.

2. 08. 2016 11:10

- Anonim

to Crust: Jenomže proč s tímhle obviněním nevyrukovala kapela Spirit už v sedmdesátých letech v době, kdy Stairway to Heaven byla hit? Proč s tím přišli až po více než 40ti letech? Mně takovéto domáhání se spravedlnosti přijde dost divné.

1. 08. 2016 22:35

- Crust

Já mám teda na kauzu "Stairway to Heaven" přesně opačnej názor. Ta inkriminovaná část skladby, kvůli který vznikla žaloba, má tak specifickej sled konkrétních, ne úplně běžných akordů, že tady není o vykradení vůbec sporu, minimálně ne mezi muzikanty, či hudebně aspoň trochu znalými lidmi. To prostě není jen tak nějakej sled E, C, G, kterej najdeme v každý táborakový písničce. Kdo ten případ aspoň trochu sledoval, nemůže opomenout ani důkazy ve formě rozhovoru pro nějakej hudební časák, kde Plant celkem detailně popsal, jak s Pagem vykradli i spoustu jiných písniček, u některých dokonce zapomněli i pozměnit slova či vymyslet si vlastní text. Pak jsou tu taky okolnosti typu, že Page u soudu tvrdil, že tu původní písničku s názvem Taurus až do obžaloby nikdy předtím neslyšel, přitom s t kapelou Spirit hráli koncerty a tu jejich desku má dokonce doma. Jasně, prej neví jak se mu tam dostala. Já mám prostě Zeppeliny za normální zloděje...

1. 08. 2016 12:45

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08154 sekund.