ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RUNNING WILD - Rapid Foray


- HonzaFuentes

Konečně jsem našel diskuzi k letošnímu MORu. Od Vince Neila jsem nic nečekal a nakonec jsem byl velmi rád, že jsem na něj ještě zůstal - co tam předváděl ten bubeník bylo neskutečný. Pro mě největší zážítky: Pretty Maids a Rage; nejvíc jsem se těšil a zklamalo mě: Stratovarius (hlavně zpěv) a Elevenking (kombinace více věcí). Na malé stage mě nejvíce převapili Carpatia Castle (velké plus za český zpěv). Zdaleka jsem nebyl u všeho, ale až na občas zprasenej zvuk jsem si letos na nic stěžovat nemohl.

31. 08. 2017 20:28

RW - mr.deadhead

Mně se RW moc líbily. Trochu mě překvapilo kolik toho zahráli z nové desky. Ale protože se mi Rapid Foray líbí,vůbec mi to neva. Snad jen mohli víc hrát věci z devadesátek. Tak snad příště. Jen tu By the blood in my heart jsem trpěl :D Jinak Saxon potvrdili, že naživo jsou top. A i Stratovarius mě velmi bavili.

12. 08. 2017 14:34

vince - JWS

Souhlas s Pavlem. I náš spolek už za 30 let něco po Evropě a u nás viděl, pár set koncertů to bude, ale to co předvedl Vincek, to s vidí málokdy. Famózní jízda. Kytarista, bicmen, fakt páni hráči a showmani. A jelikož je článek o Running a viděl jsem je 3x u nás, a pak i venku, můžu říci, za mne naprostá spokojenost. Možná mohli dát provařenější pecky, ale ty už jsem zažil, takže mi to nevadí (možná tomu pomohl i ten rum :-)))

11. 08. 2017 14:54

- Pepsi Stone

To, co na konci svého příšpevku píše Demonick je fakt a důvod toho, proč kapely už točí své nové desky zřídka. Když jde ale pak na koncert skutečný fanoušek, tak chce slyšet i ty novější věci, ovšem podle toho, co jsem třeba viděl na GNR, tak lidi reagovali na Sweet Child, November Rain, Knockin, Don t Cry a další podobné hity, ale věci z ChinDem nechávaly řadu z nich chladných, i když třeba Better nebo Sorry byly výtečné. Co se týče Sepultury samotné, tak si myslím, že poslední desky (Mediator a Machine Messiah) nejsou vůbec špatné, i když samozřejmě preferuji čtveřici Beneath The Remains-Arise-Chaos A.D.-Roots

11. 08. 2017 14:44

- Demonick

Do žiadnych "kytek" ich tvorba nešla, len jej treba dať šancu a nepočúvať novšie dosky jedným uchom dnu a druhým von. Veci ako Nation, Dante XXI, A-Lex či Machine Messiah sú perfektné dosky. Je tam obrovský vývoj, len Sepultura už dnes netočí chytľavé hitovky, ale trocha komplexnejšie a náročnejšie skladby. Presne preto majú naživo väčší úspech overené hity, než nové, omnoho prepracovanejšie piesne. Taký Master Of Puppets, Highway To Hell, Breaking The Law či Fear Of The Dark budú mať taktiež naživo vždy omnoho väčší úspech, než veci z posledných albumov :)

11. 08. 2017 12:27

Sepultura - Anonim

Jenomže studiová tvorba Sepultury po odchodu Maxe šla dost do kytek. Krásně to bylo vidět i na těch Mastrech. První polovina setu (kde hráli novější věci) byla dost nudná. Celé se to najednou otočilo, když přišly na řadu starý pecky z Chaos A. D. a Roots. To bylo najednou úplně jiný kafe a i publikum rázem ožilo.

11. 08. 2017 11:27

- orre

Tak návrat Cavalerů by byl jeden z největších současných průserů a pro samotnou Sepulturu pěkný sešup dolů! Jejich současné schopnosti jsou tak na bum-prásk desky Conspiracy. Toho si je doufám Andreas vědom!

10. 08. 2017 20:14

- Pagan

Mně stačilo vidět Cavaleru na záznamu z letošního Wackenu, abych si jednou provždy přestal přát jeho návrat k Sepultuře (i třeba jenom v rámci koncertu). Je jasný, že (minimálně) s thrashovým obdobím této kapely už nemá nic společnýho (a to nemluvím o jeho nadváze), fráze mu vůbec nešly od huby, o ňáký uvěřitelný energii nemůže být ani řeč.

10. 08. 2017 17:13

- Karel Klafunda

já Cavaleru za poslední roky viděl 3x a je to slabý odvar toho, co zpíval dřív. Vyžraný, na kytaru kolikrát ani nehraje a má ji na ozdobu, a některé refrény už ani neuzpívá, což maskuje tím, že "nechává" zpívat publikum. Třeba na předloňském BA vyznělo srovnání Soulfly - Sepultura jasně pro Greena. Ale chápu, každý to cítí jinak. Osobně s ním vůbec nemám problém a to, co předváděl ten mlaďoch za bicími, byla neskutečná pecka. Koncert Sepultury navíc tak moc vynikl nejspíš i díky faktu, že jinak to je ve Vizovicích samý hevík a power/speed. Jo a abych nezapomněl: vynikající Pretty Maids a Saxon! Staří dědci, ale furt umí. Omladinu strčili bez problémů do kapsy.

10. 08. 2017 15:59

- Pepsi Stone

Kreator jsem viděl už třikrát a vždycky v pohodě. Na Sepultuře jsem byl jen jednou (když nepočítám Soulfly, samozřejmě) a v pohodě to bylo, když hráli novější věci. Jak se pustili do těch starých, byly tam hluchá místa. Asi tím, že tam chyběla druhá kytara a možná tím, že tam člověk spíše chtěl vidět a slyšet Cavaleru.

10. 08. 2017 13:37

- Karel Klafunda

Snider v pohodě. Neila jsem neviděl, ale jasný vrchol byla dvojice Kreator, Sepultura. Hlavně Mille a spol. předvedli takový uragán, že jsem se z ní vzpamatovával tak týden.

10. 08. 2017 13:25

- Pepsi Stone

Na Metalopolisu jsem četl, že to byla bída, ale jelikož tam moc tenhle druh hudby nefrčí, tak se ptám tady.

10. 08. 2017 13:12

- Avram

Na Vince Neila jsem slyšel jen chválu. Žádná protichůdnost.

10. 08. 2017 13:03

- PAVEL

Vince Neil byl famózní. Viděl jsem v životě ledacos, včetně origoš MC, ale toto byl jeden z nej koncertů co jsem viděl.

9. 08. 2017 18:21

to pepsi - Anonim

Vince Neil mě opravdu hodně mile překvapil. Nečekal jsem od něj nic a nakonec se z toho vyklubalo jedno z nejlepších vystoupeních na letošních Mastrech. Set list byl postavený na největších hitech Motley Crue a měl skvělou kapelu (hlavně bubeníka a kytaristu). Navíc kytarista se předvedl i jako slušný zpěvák a odzpíval hned tři covery (od Black Sabbath, Iron Maiden a Led Zeppelin). Dee Snider byl zase skvělý bavič. Při jeho setu se víc kecalo než hrálo, ale byla to prča, i když ze začátku dost zlobil zvuk. Od Twisted sister zazněly jen 3 věci.

9. 08. 2017 17:56

- Pepsi Stone

Mě by zajímalo, jaký byl Vince Neil a Dee Snider. Slyšel jsem pár reakcí a ty byly dost protichůdné.

9. 08. 2017 9:28

- David

Já jsem z koncertu RW byl překvapený. To, že nezahrají Black Hand Inn, Blazon Stone, nebo Slavery,mě celkem zaskočilo. Ale jinak pro mě byl koncert kapely jedním ze tří nejlepších z celého MOR 2017 ( samozřejmě Sepultura a absolutní vrchol v podobě Kreator, ale to bylo jasné od té doby, co je potvrdily).

9. 08. 2017 8:34

to Karel Klafunda: - Anonim

S tím musím souhlasit. Vidím to úplně stejně. Já jsem se na RW hodně těšil a ve finále jsem byl spíše zklamaný. Set list nic moc a hlavně chyběly zásadní hity.

8. 08. 2017 20:07

- Karel Klafunda

tak to můžeme zhodnotit tady, ne? :-) pro mě RW lehké zklamání, setlist mohl být lepší a ačkoliv kapela to odehrála s přehledem a Kasparek taky OK, celkově jakoby tomu něco chybělo. Možná je to tím, že před nimi hrála skvělá Sepultura a dělalo mi pak problémy se na RW naladit, nicméně čekal jsem prostě víc.

8. 08. 2017 19:05

- Savapip

bohužel nebude :-(

8. 08. 2017 18:20

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07814 sekund.